:) şansını tebrik ederim ben yarattım sayılır (xnapolyonx) saygılarımla :D sölücek cok şey wardı ama Oyun bu nede olsa bir birimizi kırmaya değmes çay icmeyede bekliorm bilal :D aynı şehrin insanlarıyız. ANlatıcak cok şey war
Herculeste 66 nuker var msnini pm at konuşalım
quote:
Orjinalden alıntı: digital2
54 spear nuker cok az lvl usta bea peki verebilcegin gold miktari ne kadaR?
100 M civarında verebilirim
arkadaslar artik guzel bir teklif gelmedikce char takaslarina girmekten cekiniyorm herkulesteki nuker sahibi kardesim tsk ederim teklif icin ama simdilk takas olayini sildim kafamdan ( cok guzel br teklif olmadikca ornegin kendi serverimda ilk charim YARGI yı geri vercek olsa simdiki sahibi :P )
BENİMDE 80 LIK 00_SeLiM_00 adlı charımı çaldılar seven_64_64@hotmail.com msn budur kişi istabulda dikkatli olun
quote:
Orjinalden alıntı: digital2
arkadaslar artik guzel bir teklif gelmedikce char takaslarina girmekten cekiniyorm herkulesteki nuker sahibi kardesim tsk ederim teklif icin ama simdilk takas olayini sildim kafamdan ( cok guzel br teklif olmadikca ornegin kendi serverimda ilk charim YARGI yı geri vercek olsa simdiki sahibi :P )
YARGI benim arkadaşımda SAtıcaktı.
suanki YARGI nin sahibi msnimde takas düsünürse soleyecek bakalm
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme