Şimdi Ara

Kargo Hakkında Acil Yardım ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
11.117
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar msi ge60 laptobum bugün kargoya verilmiş adamlar bana takip numarası yolladılar aradım kargoya verdik dediler takip numarasını girdiğimde ürünün Paketiniz UPS’e teslim edilmek üzere beklemektedir. yazısını görüyorum burda olay nedir acaba hiçbirşey anlamadım ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi R.Karaeski -- 4 Eylül 2013; 21:00:15 >

• Upsın kazmalığı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: amönyak

Upsın kazmalığı

bir sorun olur mu acaba ? bir an önce laptobuma kavuşmak istiyorumda :D :D
  • Arayip sorsana

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: elano68

Arayip sorsana

ups yi aradım da bize daha ulaşmadı gözüküyor dediler,notebook adresi de biz verdik kargo takip numarasınıda size yolladık dediler arada kaldım vallla :/
  • quote:

Orijinalden alıntı: baran b

quote:

Arayip sorsana

ups yi aradım da bize daha ulaşmadı gözüküyor dediler,notebook adresi de biz verdik kargo takip numarasınıda size yolladık dediler arada kaldım vallla :/

Sorun upsde
    Biraz sikistirin bence.
    Sonucta kargo takip numarasini vermis site

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: baran b

quote:

Arayip sorsana

Sorun upsde
    Biraz sikistirin bence.
    Sonucta kargo takip numarasini vermis site

şimdi açık olmaz m.hizmetleri zannımca yarın ararım olmadı adamlar yok deyince hem ben ne diyeceğim ki :/

• konu güncel...
  • Sikinti cikmaz ya rahat ol sen

• quote:

Sikinti cikmaz ya rahat ol sen

inşallah usta,sisteme girmeme gibi bir durum vs. olabilir veya kargo toplama aracında da olabilir vs. vs. vs. bi gelseydi :D
  • yahu ilk defa mı internetten sipariş verdin. Korkma normal bir durum, verileri gecikmeli giriyorlar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Korkulacak hiç birşey yok UPS in çalışma stili bu. Çok kez UPS kargodan hizmet aldım, üst düzey bir hizmet sunuyor bence.
    O sitede yazılanlar çoğu zaman güncel olmuyorlar.
    Misal ben geçtiğimiz günlerde akşam 4 civarı sipariş vermiştim 5 gibi kargo yapıp kargo takip nosunu gönderdiler.
    O gün gece 12-1 e kadar baktım Paketiniz UPS’e teslim edilmek üzere beklemektedir diyordu.
    Ertesi gün sabah 10 da elime ulaştı pc :D şaşırdım.

Paketiniz UPS’e teslim edilmek üzere beklemektedir diye yazan şey, paket ilk şubede bekliyor, araç gelince verecez gibi birşey. Araca teslim edildiğinde o takip ekranında hangi plakalı araca teslim edildiği ve şu an hangi karayolunda olduğu vs. vs. yazıyor. Sonra sizin ilinizin merkezine geliyor, oradan da şubeye geliyor. UPS Genelde ertesi gün (iş günü ise) teslim yapar korkmayın.
  • konu çözüldüü beyler kargo gece ankaraya yola çıkmış
  • GÖZÜN AYDIN
  • quote:

GÖZÜN AYDIN

şimdi burayı aradım geldi mi diye ankaraya ulaşmamış dedi adam :D yarın gelecek dedi ya la :D nasıl bi şirket anlamadım gitti :D
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.