< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lionpierre -- 12 Mart 2021; 19:46:15 > |
Kargo/Vergi dahil 1155 Dolar | Lenovo Legion 5 | Ryzen 7 4800H - 1660Ti - 16GB - 512GB SSD (soğudu)
-
-
Konu güncelken bir şey sormak istiyorum. Amazon vergileri falan hesaplayıp hepsinin ücretini bir alıyor ve daha sonrasında ek ücret ödemiyoruz ya; bu durum sadece satıcı ve gönderici amazon iken mi oluyor, yoksa göndericinin amazon olması yeterli mi?
-
Gönderici amazon olsa yeterli. Amazon gönderim sağlarken gümrük işlemlerini hallediyor -
Yanıtınız için teşekkür ederim.
-
bir şey de ben sormak istiyorum laptop klavyeleri komple q ingilizce oluyor sanırım q türkçe olan göremedim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Asmodian1 -- 13 Mart 2021; 18:34:51 > -
Evet benimde gördüğüm kadarıyla ingilizce oluyor hep. Yine bu modelde de öyle. -
yeniden ne zaman indirime girer acaba? acelesi olmayan biri olarak bekleyebilirim de, 3050 Ti kartlı laptoplar ne zaman çıkacaktır piyasaya duyan var mı hiç?
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Ürün yine 90$'lık indirime girmiş. Kaçırdığını düşünenler değerlendirebilir.
-
9600 liranın üzerinde gözüküyor bende. Çok kısa bir ara indirime girip geri mi yükseldi acaba?quote:
Orijinalden alıntı: 2guySÜrün yine 90$'lık indirime girmiş. Kaçırdığını düşünenler değerlendirebilir.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
-
Evet şu anda vergisiz hali 999$ olmuş, önceki yorumu attığımda 910$'dı. Ama bu laptop ara ara düşüyor, almayı düşünüyorsanız ara ara takip edin.
-
dediğim gibi şu an 970m olan bir Alienware kullanıyorum çok da memnunum. 3050 ti tarzı laptoplar çıkana kadar beklesem mi diye ikilemdeyim.
1 haftadır bu laptobu kullanmaktayım soruları olan varsa elimden geldiğince cevaplayabilirim. -
Amazondan alınca garantisi oluyor mu?Normalde lenovonun falan yurtdışı alımlarında türkiyede garantisi geçerli değil diye biliyorum.
-
Lenovonun kendi sitesinden ürünümü bul deyince kalan garantinin 11 ay olduğunu söylüyor.Fakat burada geçerli mi tam bilmiyorum.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Bende aldım biraz önce 1155$ dan.Ödeme çekilmedi henüz gönderim aşamasında çekilecek sanırım.Dolarda gevşeme devam ederse süper olur.Gün içerisinde 3 4 kez fiyatı düşüyor.Bilginiz olsun
Gece uyurken yine 910 dolar civarına inip tekrar artmış. Sürekli kaçırıyorum şu indirimi. Nasıl alarm kuruluyor? Bir de 3050 Ti olan modeller ne zaman gelir tahmini olan var mı? Yoksa bekleyeceğim.
Ben 800$ + kargo ve vergi olan satıcıyı gördüm ama Mayıs ortası sevk görünüyordu o yüzden almadım, çok uzun bi süre elinde stok görünmüyordu, 1115$ diyenlerin satıcısı Amazon mu yoksa Emili gibi bir satıcı vardı o mu?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hollywood29 -- 19 Mart 2021; 12:58:53 >
Amazon. Şimdiye kadar hem Amazon hem de diğer satıcılarda en az 899.99'a düşmüş. Ben 907$ iken aldım geçenlerde ama hala bekliyoruz bakalım. Covid sebebiyle süreç çok yavaş ilerliyor.
-
Ben o gün 800$`a denk geldim (kargo ve vergi hariç) ama dediğim gibi Mayıs sonu gibi gönderim tarihi vardı o yüzden sıcak bakmadım, newegg'den laptop denk getirmeye çalışıyorum
900 dolardan alanlar şansınıza öyle mi denk geldi yoksa alarm mı kuruyorsunuz bi şekilde?
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
Benzer içerikler
- dhgate güvenilir mi
- alibaba"dan tek ürün almak
- temu en iyi ürünler
- imei kapanma süresi sorgulama
- taobao türkiye
- amazondan nasıl alışveriş yapılır
- temu alışveriş sınırı
- temu gümrük vergisi
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X