karikatür çizen arkadaşlar bi bakar mı acep bişiler sorcam da
soruna bağlı cok amatorce cizerim ama dediğim gibi cok amatorce
quote:
Orjinalden alıntı: ozgrcnbz
quote:
Orjinalden alıntı: sheriff
quote:
bende severim karikatür çizmeyi ve okumayı.. ama amatörüz en nihayetinde
Ben karikatürist biriyle tanıshmayı çok isterim...
Nası oluyoda öle güsell çizip bide cuk die espriyi oraya şeetiriveriyolar hala anlamısh delim....
quote:
Orjinalden alıntı: aceventura
Nası oluyoda öle güsell çizip bide cuk die espriyi oraya şeetiriveriyolar hala anlamısh delim....
ace senin komik adamlara olan zaafın ciddi boyutlarda anlaşılan
quote:
Orjinalden alıntı: spotlightkid
quote:
Orjinalden alıntı: aceventura
ace senin komik adamlara olan zaafın ciddi boyutlarda anlaşılan
Eed...
Ben de varım ben de çizerim boş zamanım varsa ve çizme isteği.Şunu da belirteyim ben de amatörce uğraşıyorum PENGUEN dergisine göndercektim birkaç tane unuttum sonra da vazgeçtim.19 Mayıs üniversitesinde okuyorum bu sene 26 Mayıs ta çizerlerden Selçuk Erdem,Erdil Yaşaroğlu,Ersin Karabulut,Umut Sarıkaya,Emrah Ablak ve Yiğit Özgür söyleşiye gelmişlerdi.Hepsiyle yüz yüze konuştum amatörce uğraştığımı karikatür çizdiğimi söyledim gönder dediler ama ne bileyim işte...Önce Erdil Yaşaroğluyla konuştum Emrah a söyle dedi gittim böyle böyle dedim adamın ağzından çıkacak harflerin kendim için ne kadar değerli olduğunu düşünürken bana "ya gönder işte" dedi.Komik yaw bu herif...
ben de çok çizmek istiyom amatör mamatör çizmek istiyom..bu işin tekniği falan varmış galiba ondan sorduydum..ha bi de bu dergilere gönderilen amatör karikatürler beğenilince nooluyo?
quote:
Orjinalden alıntı: PhsycoMantis
Ben de varım ben de çizerim boş zamanım varsa ve çizme isteği.Şunu da belirteyim ben de amatörce uğraşıyorum PENGUEN dergisine göndercektim birkaç tane unuttum sonra da vazgeçtim.19 Mayıs üniversitesinde okuyorum bu sene 26 Mayıs ta çizerlerden Selçuk Erdem,Erdil Yaşaroğlu,Ersin Karabulut,Umut Sarıkaya,Emrah Ablak ve Yiğit Özgür söyleşiye gelmişlerdi.Hepsiyle yüz yüze konuştum amatörce uğraştığımı karikatür çizdiğimi söyledim gönder dediler ama ne bileyim işte...Önce Erdil Yaşaroğluyla konuştum Emrah a söyle dedi gittim böyle böyle dedim adamın ağzından çıkacak harflerin kendim için ne kadar değerli olduğunu düşünürken bana "ya gönder işte" dedi.Komik yaw bu herif...
PENGUEN haftalık mizah dergisi ile LOMBAK aylık mizah dergisini düzenli olarak okurum.. piyasadaki en kaliteli iki mizah dergisi bunlar, kesinlikle tavsiye ederim
ewt ben de okuyodum ama şimdi denk gelirse okuyabiliom..çok iyiyaa adamlar herhafta çıkarıyolar bide herhalde durmadan düşünüyodurlar ne çizsek ne yazsak diye zor iş aslında
mesela penguen de beğenilince yumurtalar koşesine ekleniyo her hafta.
bu sene asla kacırmam . Bursa tuyap ta kesin tanışacam penguencilerle ozellikle yiğit özgür
quote:
ben de çok çizmek istiyom amatör mamatör çizmek istiyom..bu işin tekniği falan varmış galiba ondan sorduydum..ha bi de bu dergilere gönderilen amatör karikatürler beğenilince nooluyo?
karakatür çoq güsel çizerim çünkü ben moda tasarımcısıyım ondan el yatkın fuarların nerde olduğunu bilen war mı?
aaaa gox atsana bikaç karkatürünü görelim
quote:
aaaa gox atsana bikaç karkatürünü görelim
cizdiğim şeyler pcde yok malesef baska zaman artık okee!!
ok saol
quote:
Orjinalden alıntı: antique
quote:
quote:
ooooo süper ya bende çiziyorum ama biz okadar ii degiliz
ooo dh de amma karikaturist varmış elimde bi pdf var. ama nasıl anime cizilir diye bişi. karikaturle pek alakası yok ama cizim tekniklerini cok anlaşılır biçimde anlatıyo upload edemmi? isteyen var mı
quote:
Orjinalden alıntı: sewda
quote:
Orjinalden alıntı: antique
quote:
quote:
ooooo süper ya bende çiziyorum ama biz okadar ii degiliz