Şimdi Ara

.....KARİKATÜR çizen var mı?? (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
120
Cevap
0
Favori
32.453
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: dark seco

quote:

Orjinalden alıntı: rewanius

ersin karabulut'u çizmeye çalışmışsın herhalde

evet birde memo tembel çizeri çizdim

.....KARİKATÜR çizen var mı??

benzetmişin

• konuya google da rastladım,nacizane benimde amatörlerim var.gözatmak isterseniz

amatorkarikaturler.blogspot.com

ancak hepside ortaokul çizimlerim,şuan üniversite 3. sınıftayım.ve ne yazıkki kendimi çizim olarak geliştirmeye fırsat bulamadım daha doğrusu uğraşmadım.çok ta pişmanım,penguen e,uykusuz a gönderilen amatör esprileri gördükçe içim yanıyor,gayet basit ve amatör çizimler gidiyor o dergilerin amatör kısımlarına.uğraşmak lazım,çok zor değil.burada ki çoğu arkadaşta uğraşamamaktan yakınmış,çok haklısınız,çizip yollamak hiç zor bi iş değil ama bir türlü başlayamıyor insan olaya.giriş kısmını yapamıyor.ben yıllardır bir çizim yapıp yollayacaktım yani,düşünün :)

hepinize iyi günler.
  • Bunları Kendinizmi Çizdiniz Bana Hiç Doğru Gelmedi
  • eğer bana söylüyorsanız yanılıyorsunuz çünkü onları sahibi olduğum forumda dahil birçok forumda kendi imzamla yayınladım.bu karikatürler benim paint ürünlerim eğer bana hitaben söylediyseniz diye söylüyorum kusura bakmayın başka bir arkadaşa söylediyseniz.ayrıca benim çizimlerim bir hayli amatördür inanılmayacak bir kısım göremedim hatta şaşırdım :)
  • Severim ve çizmeyi çok isterim ama amatörce az da olsa çizerim.

Haftalık penguen ve Aylık O - HAA dergisini kaçırmam.
  • herkese selam,bende amatör olarak çiziyorum e-canavar dergisi vewww.karika.net'te yayınladım yüklememiş olduklarımda var,isterseniz resim eklerim ancak siyasi olanlar var forumda sorun yaratmaz umarım(israil-abd-akp ile ilgili)..herkese saygılar
  • quote:

Orjinalden alıntı: spotlightkid

quote:

Orjinalden alıntı: aceventura

Ben karikatürist biriyle tanıshmayı çok isterim...

Nası oluyoda öle güsell çizip bide cuk die espriyi oraya şeetiriveriyolar hala anlamısh delim....

ace senin komik adamlara olan zaafın ciddi boyutlarda anlaşılan

• quote:

Orjinalden alıntı: mexmo

evet
    http://mehmetduman.deviantart.com

• quote:

Orjinalden alıntı: dark seco

buyrun bu da benden karikatür değil ama olsun örnek aldığım kişinin çizgi öyküsünden baka baka çizdim

bakmadan çizsen nasıl olurdu acaba resme baktıkca kopuyorum
  • http://www.amatoruz.org Amatör çizerler için açtığım site daha dün açıldı :) burdaki yetenekli arkadaşlarım sizlerde katılırsanız çok sevinirim..
  • benim de cizimim iyidir ama pek fazla mizaha yatkin olamadigim icin ugrasmiyorum. espri bulabilsem olurdu aslinda
  • başkaları espri bulur sana söyler sen çizersin.. buda olabilir.. sitemize bi bak istersen yardımcı olcak bi şeyler varıdr belki :P
  • quote:

Orjinalden alıntı: GebereJackson

Yeni çizdikçe eklerim Bi de şu boyut olayını çözebilsem, yeni bi programa başladım da ayarlayamadım henüz

bu bi derginin amatör köşesinden tanıdık geliyo

• ersin karabulutun kafasını tek ben çizerim :D muhaha
    [simage][/simage]
  • Ben çizerim;çok da güzel olur.Özellikle metallica grup üyelerinin karikatürlerini çizerim.Yeniyimm ama süpper çizerim....Bir ara gönderirim
  • Merhaba arkadaşlar.Ben çizimlerimi tabletlen çiziyorum.Ve penguen e nasıl çizimlerimi gönereceğimi bilmiyorum.Bir mail adresi falan bulamadım.Çizierlerden mail adresini bildiğiniz birisi varmı gönderelim.
  • quote:

ehe ehe ersin görmesin

bunlarıda ben yaptım

Bu resimLeri pc de yaparken program kuLLanılıomu / Hangi programLAr ??

• ben de uğraşıyorum karikatürle hatta bir ara çizgi film yapmıştım
    becerebilirsem bir kaç karikatür de ben koyayım.

bu arada çizimleriniz güzel olmuş.
  • quote:

Orjinalden alıntı: __M_C_A_N__

quote:

ehe ehe ersin görmesin

bunlarıda ben yaptım

Bu resimLeri pc de yaparken program kuLLanılıomu / Hangi programLAr ??

üstteki portreyi bilgisayardan art rage 2 programından yaptım alttaki hulkuda elle çizdim pcde boyadım

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.