Şimdi Ara

Karışık bir olay

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
561
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Gigabyte G31M-ES2L
    Nvidia 9400 GT
    2x2GB Kingston 667 mhz
    Pentium D 2,8 Ghz

Şimdi elime ayıptır söylemesi ama söylüyorum 1500 Tl para geçti ve kendim bir hardcore oyuncu ve performans tutknu olarak pc'mde şu değişiklikleri yapmaya karar verdim

Asus Crosshair IV
    Nvidia 9400 GT
    2x2GB GSkıll Flare 2000 mhz
    AMD Phenom II X6 1090T
    High Power 750 Watt

ekran kartınıda 1 ay sonra Asus Matrıx Hd 5870 alacağım

vede sorum şu şimdi ben sistemi aldım diyelim tabiki ekran kartı böyle kalmayacak ama param olmadığı için 9400 GT'yi 1 ay kullanıcağım bu Asus Crosshair Iv ve 9400 Gt uyumlumu

• uyumlu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TURK SITH -- 8 Eylül 2010; 18:48:08 >
  • Uyumlu'da Neresi Karışık
  • Bence anakarta cok fazla yatırım yapma soket değişecek ama yeni anakartlarda 1090 T işlemcini kullanabileceksin. dolayısıyla işini görecek ucuz bir anakart alır yatırımı da yeni anakarta yaparsın
  • elindeki bütün paranı öyle yüksek kapasiteli bileşenlere harcama x6 işlemci almak istiyorsan 1055T bile fazlasıyla yetecektir, 2000 mhz ram e ihtiyaç yok 1333 mhz fazlasıyla hem biostan ayarlamaları falan doğru yapabilecek misin hepsini tek tek doğru değerleri girmen lazım yoksa sistemin kararsız kalır reset sorunu başlar , extreme oc ve 16x-16x cf yapma gibi derdin yoksa 890gx chipsetli anakart almanı önerirdim örneğin m4a89gtd pro asus, 8x-8x cf yapıyorsun ama performans düşük değil
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.