Bildirim
Karşınızda dünyanın en çılgın dizüstü bilgisayarı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
Giriş
-
5000 Euro olur fiyatı.
-
Razer notebooka özenmişler.
-
Bunu dizüstüne koysak dizimiz ağrır.
Ki bizim paramızın değeri düşük olduğu için biz o paraya dizüstü yerine otomobil alırız.
Bence en ince olan cihazın kavisli ekrana sahip sürümünü de yapmalılar. Kavisli ekran güzel bir derinlik algısı katıyor fakat taşınabilirlik ve kullanım kolaylığı yönünde çeşitli zorlukları da beraberinde getiriyor. -
Hayat, parası olana güzel. 950m ile 30 fps'ye devam...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kotaless -- 13 Eylül 2016; 18:34:26 >
-
quote:
Orijinalden alıntı: likonalite
5000 Euro olur fiyatı.
en az 10 bin euro piyasanın 5 yıl gerisindesiniz
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mokıta -- 13 Eylül 2016; 18:45:37 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
seni çılgın hadi oradan
-
Videoyu açayım dedim,-sen açma fakir kardeş- diye uyarı geldi,bu inceliği için DH ailesine teşekkürler
Dizüstü değil bildiğin masaüstü olmuş,hatta çoğu masaüstünden çok daha fazlası var mekanik klavyesine kadar.
Ama ekran uzaktan bakınca pek iyi durmuyor,madem yaptınız şöyle 23-24 inç olsun 2-3 kg fazla olsun çek çek çantayla gelecekse,8 kilo sırt çantası için çok değil gibi sanki vr çantalarını gördükten sonra özellikle,en azından bu çok daha işe yarar bir alet. -
gt 740m :(
-
Dehşetül vahşet
-
Bildigin kasayi eline vermisler, dizustuymus birde .....
-
quote:
Orijinalden alıntı: RedlEyel
gt 740m :(
Oo iyisin :) Bendeki 640m :(
Ama gta 5 oynuyorum gayet güzel :) bardağın dolu tarafını görelim diyelim -
quote:
Orijinalden alıntı: Kotaless
Hayat, parası olana güzel. 950m ile 30 fps'ye devam...
sen ona da şükret kardeş -
Videonun özeti: "Fakirler ölsün, Predatör'den selamlar." -
Arabamı satıp almayı düşünüyorum.
Şaka bir yana adamlar yapmış..
-
Zeki Müren de bizi görüyor olmalı -
İki ayrı fişe mi takacağız yani? Fiyatının çok fazla olacağından şüphemiz yok. Taşınabilirliği iyi değil.( 8 kg :()
Bu özelliklerin çok daha ince bir kasada daha ucuza verildiği bir zaman görür müyüz acaba ? :
-
Şükretmeyi bırakalı yıllar oldu. Şükretmeye devam etseydim şuan VIA KM400 kullanmaya devam ederdim. Daha fazlasını istemeden ileriye ulaşılmıyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kotaless -- 13 Eylül 2016; 20:42:23 > -
Gt940m :(q
-
dizüstü sanmış.
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
Benzer içerikler
- instagram hesap bulma
- whatsapp aero apk
- video edit programı
- tiktok hesap silme
- instagram görüldü kapatma
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X