Şimdi Ara

Karşınızda dünyanın en çılgın dizüstü bilgisayarı (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
61
Cevap
0
Favori
612
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Keşke şu player gelişse de düzgün izleyebilsek :( Youtube'ta fena olmaz hani

• Gt 130m'den selamlar gta 5 15 fps

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • böbreğin birini iphone 7 ye vermiştik. bunu tek böbrekle alamayız 2 tane gerek :(

• Bu tanıtım versiyonunda hangi işlemci var peki. Bilen alıntılasın.

• Dostum acılmıyir vidyo bi de o ise el atın

• Bunu Tarlaya sürsek ekinleri bile bicer o fanlarla :D

• Benim kasa 8kg gelmez. Koca aleti dizustu diye yutturacaklar.

• herşey bir yana videoda touhpad e dokunurken kameranın ekrandaki hareket kabiliyeti göstermemesi bende "ne yaparsan yap touhpad tasarımında bir arpa boyu yol gidilmeyecek" izlenimi uyandırdı. işin o tarafında hiçbir çalışma olmayacak anlaşılan.
    hele ki pc bilgileri satırında 2.4 ghz bilgisini gördügümde tamam dedim ,aranılan dizüstü işte budur !

• Biz 860M ile devam

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kotaless

Hayat, parası olana güzel. 950m ile 30 fps'ye devam...

ısınan bir gt540m'li laptoptan iyidir Gerçi beni bilgisayardan çok internetteki akk rahatsız ediyor. Ben yine laptobumdan memnunum bir şekilde kendi soğutucum ile soğutuyorum ediyorum ayar kısıyorum fps yetiyor ama tükürdüğümün akk'sinden indiremiyorum ki oyunları
  • MSI GT73VR TITAN geçmedimi elinize bir inceleme yapın?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bilgisayar Bağımlısı

quote:

Orijinalden alıntı: Kotaless

Hayat, parası olana güzel. 950m ile 30 fps'ye devam...

ısınan bir gt540m'li laptoptan iyidir Gerçi beni bilgisayardan çok internetteki akk rahatsız ediyor. Ben yine laptobumdan memnunum bir şekilde kendi soğutucum ile soğutuyorum ediyorum ayar kısıyorum fps yetiyor ama tükürdüğümün akk'sinden indiremiyorum ki oyunları

Olay iyice buna döndü. Ekonomimiz çok iyi, yakında $1=₺1 olacak, alırız bundan da.
    Karşınızda dünyanın en çılgın dizüstü bilgisayarı

• Bavulla taşınacaksa normal masaüstü bilgisayar da taşıyabilirsin. Tamam özellik olarak güzel bilgisayar ama abartı, aşırı abartı. Görünüm olarak pek hoşuma gitmedi. Oyunlar için de tek 1080 gpu uzun süre yeterliden öte gidecektir. Ha Boinc için alabilirim mesela, çift 1080 GPUgrid işlerini kasarken işlemcinin tüm çekirdeklerde de WCG işleri çözdürürüm olur biter. Ancak öyle bir fiyatla gelecektir ki bunu yaptırmak için de masaüstü toplamam muhtemelen çok daha ucuza gelecektir...
  • Video acilmiyor

• Fiyatın yüksek olduğu aşikar bari ultrabooğu yanında hediye etseler :)

• Koca firmaların ürettiği ürünler işte ne yazık ki. Çift adaptör ne demek?
  • Bence fazla abartı abi senin benim gibi öğrenci için tasarlamamışlar ki bilgisayarı
    profesyonel oyuncular için fiyatını bilmiyorum ama kesinlikle o segmentteki masaüstü bilgisayarla yarışır :D bana kalsa bana laptop diye sorduklarında hayalimdeki görüntüyü karşılamıyor helede o mekanik klavyesi işi iyice kötülemiş ama parası olana güzel o ayrı mesele tabi:D

• Bunu alınca bide nikah yapacan. O zaman on numara bilgisayar olur :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yasinknc -- 18 Eylül 2016; 1:49:50 >
  • Al bir PS4 bağla TV ye olsun bitsin.

• Kasayı yan yatırıp ekran takmışlar

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.