Şimdi Ara

Karşınızda en ince masaüstü oyun bilgisayarı: MSI Vortex G25

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
939
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Sadece dizüstü bilgisayarlar değil, yeni nesil donanımlar sayesinde yüksek performanslı masaüstü bilgisayarlar da küçülüyor, inceliyor ve hafifliyor. Bu alanda şimdiye kadar gördüğümüz en ince masaüstü oyun bilgisayarı MSI'dan geldi. Karşınızda Vortex G25 ve detayları. 

• oyun konsoları kıskandıracak denmiş ama fiyatı kıskandıracakmı yoksa dua mı etirecek

• quote:

Orijinalden alıntı: huseyincarnege

oyun konsoları kıskandıracak denmiş ama fiyatı kıskandıracakmı yoksa dua mı etirecek

Merhaba,

Fiyat konusu belli olmamakla birlikte, tabi ki PC dünyasının gerçekleri geçerli.

Teşekkürler.
  • Sade ve öz bir inceleme olmuş teşekkürler güzel insan

• quote:

Orijinalden alıntı: huseyincarnege

oyun konsoları kıskandıracak denmiş ama fiyatı kıskandıracakmı yoksa dua mı etirecek

yapılabilecek sayısız yorum ve aklına gelen konsol fiyatıyla bilgisayar fiyatını karşılaştırmak mı oldu? biri bilgisayar üreticisi ürünü satıp kar elde etmek istiyor, diğeri konsol insanlar medya oyun tüketsin bu satışlardan kar elde etmek istiyor. mantık bulamadım.
  • Videonun ortasına kadar bilgisayarı laptop zannettim :)

• Reciever benzettim bir an.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • alamayacağımız için bizi ilgilendirmeyen pc

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu ne biçim oynatıcı yav. Deli etti beni.

• quote:

Orijinalden alıntı: Jon SNOW 37

alamayacağımız için bizi ilgilendirmeyen pc

Her inceleme videosunu ya da teknoloji videosunu alacaksın diye mi izliyor ve ilgili hale geliyorsun? Teknolojiyi takip etmek ile satın almayı karıştırmışsın.
  • Bu msi da kaç model var böyle ya
  • Ekransız laptopu en küçük masaüstü bilgisayar diye lanse edip tonla para isteyecekler. Bu bilgisayardan çok daha yüksek donanımlı laptoplar ile aynı paraya satarlar. Komik.

• reshthesucker R kullanıcısına yanıt
    git alah aşkına kulanıcı olarak düşün zekanı kulan azcık :S bizi fiyatı ilgineldirir sen firma fanıysan bilemem

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi huseyincarnege -- 16 Haziran 2017; 8:45:55 >
  • fx57 kullanıcısına yanıt
    benimde demek istediğim fiyat konusu zati muhtemel o küçük canavarda 4binden aşa gelmez :)
  • MXM GPU'ları da aslında son kullanıcıya açsalar çok güzel olacak.
  • Erdi bey bu bilgisayar nasil ve nereden guc aliyor, kac wattlik bir PSU kullaniyor o konuda da bilgi verebilirseniz sevinirim.

• Asus GR8 II modeli var hali hazırda. Boyutları aynı sayılır i5 7400 ve 1060 3 GB versiyonu olanı bu fiyattan satılıyor.

• Laptop kasasını pc yapmışlar. İyi akıl valla :D

• Msı bana yıllardır sıcak gelmedi nedense. Gigabyte başkaydı yaw.

• Vanity Fair kullanıcısına yanıt
    senin yorumu okumamış olsaydım benim yorumum şu olacaktı " başlıkta kinaye var herhalde bunun neresi ince"
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.