Senin dokunmatik cihaz yapman neyine hp? Önce bi laptoplara doğru dürüst touchpad tak. Geçen sene aldık, bir dokunmatiği var bildiğin metal. Sürtünme kuvveti bilgisayarın herhangi bir yerinden daha yüksek. Hatta elin sürtünebileceği her yerden daha yüksek sürtünme kuvveti var. Gitmiyo parmak.
HP Laptopları severim (kendim de kullanıyorum), ekranları, dizaynı falan çok başarılı ama touchpad olayında tamamen hak veriyorum ve katılıyorum size, arkadaş parmak gitmiyor yahu üstünde :s :D arkadaşım toshiba almış, o nasıl bir touchpad'dir kayıyor parmak üstünde..öyle olmalı.
Bu arada bu cihazın satış fiyatı 550 dolar! :D fakat tabi HP krizinden dolayı ilaç gibi dağıtacak bunları, touchpad gibi..bunu da 50 eurodan yani 75 dolardan satışa sunacaklarmış (indireceklermiş daha doğrusu) fransa ve ingilterede..özetle cihazı kapan alacak ve bitirecekler.
HP bir sen eksiktin.
Cihaz Palm pre den daha kaliteli oldugu söyleniyor.HP pre3 ten sonra Üretim yapmayacakmış diyorlar.Almanyada Firesale de 79 euro ya satıldı Hp pre3.İnanılmaz bir Fiyat.Satıcalacak ürün kalmamış.Veer,pre3 ve touchpad ler tamamen tükenmiş.Bizim ülkemizdede olsaydı böyle Fiyatlar.Ben 216 euroya aldımPre 3 ümü.
bu cihazdan arıyorum bulan gören duyan pm lütfen
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme