Şimdi Ara

Kas hacmi benim için önemli deği sadece güçlü ve uzun süre çalışabilcek kas istiyorum.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
831
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Böyle bir şey var mı arkadaşlar? Yani ben ne hacimli kaslar ne güzel bir göüntü peşindeyim. Mesela 5 km yi zorlanmadan koşmak saatlerce çalışacakgüçteolmak ve dayanıklı güçlü çevik bir vücut istiyorum. Cılız kalmışım kaslarım görünmemiş önemli değil. Yani mesela hiç dumadan saatlerce yük taşıyabilecek bir güç.

• Bulursan bana da haber ver
  • yapacağın sporun ne olduğu önemli arkadaşım. boksta da güçlü ve uzun süre dayanacak kas lazım. engelli koşuda da lazım. ne yapmayı düşünüyorsun?
  • Başlık sakat
  • Rus'a git
  • Hic gerek yok her sabah kalktiginda duzenli olarak sinav, mekik, dambil calis ama kas kendini ozellikle sinavda yapabileceksen 5 tane cek bir dakka dur boyle boyle devam et kollarin okuz gibi kuvvetli olur bacak icin bisey diyemiyecegim.
  • tam olarak spor için değil arkadaşlar mesela yazın buğday kürüyoruz elevatora. Yani kimisi 10 kg atarken kimi 20 kg atıyor o iki saat çalışırken sen 1 saat çalışıyorsun bunun için bir öneri istiyorum.
  • ağırlık yap ama güç için yap şişirmek için ağırlığı arttırıp 5 tekrar yapma 3 set 15 tekrar yapabileceğin çalış
  • Tabiki de ;

Sen dangers yazdıgına bakma ne kadar fit bir vücudun oluyor bak

Kas hacmi benim için önemli deği sadece güçlü ve uzun süre çalışabilcek kas istiyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi therion-x -- 9 Eylül 2010; 23:39:54 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.