Şimdi Ara

Kasa Boyasından anlıyanlar :)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
483
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba Aradaşlar siz boyama ile birkaç sorum olucaktı

benim bi tane faladan kasam vardı onu sıyaha boyicakım ama zımparasız boyadam guzel oldu ama bir sorun var :)
    kasama en ufak bişey else ciziliyo :) tırak atsam bile

en kolay zımpara nasıl yapılır ve hangi zımparaları kulanmam gerekır ilerde zımpara yapıca boyynca cızık atsam cizilmez değilmi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi IBigLosses -- 16 Şubat 2013; 13:35:51 >

• +++++
  • Aynı hatayı ilk boyamada bende yaptım kasaların metal kısımları pürüzsüz olduğu için boya tam yapışmıyor boyanmış gözüküyor ama dediğiniz gibi sert birşeyle temas edince pul pul boya dökülüyor ben tabaka şeklinde bez zımpara almıştım metal yüzey için ne amaçla kullanıcağınızı söyleyince ona göre veriyorlar bende hiç numarasına bakmadım elle zımpara yaptım elinizin girdiği her yeri rahatça yapabiliyorsunuz.Zımpara makinasıyla düz yerleri yapabilirsiniz ama ufak yerlere elle yapması daha rahat ve ucuz.Zımparadan sonra astar atıp boyayı attığınızda çok iyi sonuç alırsınız
  • eyw saol kardesım
  • kardeş geçen gün nalburdan astar boya istedim adam bana beyaz sprey boya verdi yanlış mı aldım bi soylermisinizbu arada kardeş bende zımparasız boya attım benimkide oyle döküldü tırnağımla bile çıkıo
  • ben beyaz boya ztn astar boya olarak geciyo diye biliyorum :)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.