Önceliklle herkese merhaba.Forumda ki modifiye edilmiş kasalara bakarken bende yapayım dedim ve başlamaya karar verdim ama bu işte yeni olduğum için bol bol görüşlerinize ihtiyacım var.
Öncelikle kasadaki kablo kirliliğini gidermek istiyorum.Onları arkadan geçireceğim fakat sata kablolarıyla nasıl başa çıkabilirim bilmiyorum bu konuda görüşlere açığım.
Bunlarda kasanın önden ve yandan görünüşü kapak için plexi yapmayı düşünüyorum.Önerilerinizi bekliyorum. Not : Öğrenci olduğum için maddi sıkıntım var önerileriniz fazla pahalı uygulamalar olmazsa sevinirim
sata kablolarını 2/3 gruplar halinde keserek yaparsın kasayada yan kapaga plexi takarak icinede serit led veya uv lamba ile aydınlatma yaparsın daha sonra fanlarıda renkli yaparak güzel bir sonuca ulasırsın zaten anladıgım kadarıyla kasa baya eski
Evet kasa da içinde ki sistemde biraz eski tek ayak çukurda diyebiliriz Sata kablosunu 2/3 gruplar halinde nasıl kesebilirim biraz açıklayabilrsen sevinirim.
Flopyy'i kullanmıyorsan iptal edebilirsin kablolların bir kısmı gider
Evet kullanmıyorum bugüne kadar içine bir kere disket koymak nasip oldu Nasıl iptal edeçeğimi açıklarsanız sevinirim floppynin kablolarını çıkartmakla iş bitecek mi ? Çıkarttığım kabloları kesersem bir problem olur mu ?