Şimdi Ara

kasa ışıklandırma diyelim yeni resim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (2 Mobil) - 1 Masaüstü2 Mobil
5 sn
58
Cevap
0
Favori
3.868
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar bitmiş haliyle bir kaç resim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Beyzade -- 13 Mart 2008; 19:27:21 >

• Cıvıl cıvıl güzel olmuş ama tek floresan yetmiyor oraya 2 tane felan yaparsan çok daha güzel aydınlatır...
  • cd/dvd ve hdd kısmını boyasam nasıl duru acaba
  • kolay gelsın kardesım sanırım aynı kasayı kullanıyoruz bende yan kapagı plexı yapmak ıstıyorum kapaı kesme derdım var fılan ugras dur dırek plexı guzel durmus bende öle yapmak ıstıyorum yapması zor oldumu barı dıyelım acıl bı ısın oldu sökmen gerek o vıdaları cıkartcan demı ıkı saat

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 87akin-izmir -- 5 Mart 2008; 18:58:53 >
  • kapağa plexi takılması zor ama değer

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi corhi -- 5 Mart 2008; 19:03:43 >
  • plexiyi tam kesitr para almıyorlar
    40,3 44,8 mm tam bizim kasa ölçüleridir
    vidalama işine gelince
    vidalar yuva açıyor zaten kendine
    şarjlım var 1 dakikamı almıyor hepsini sökmek :)
  • helal sana bee benımde sag bılegım var alıskındır sök tak 45-40.5 ölcmustum ben ama ventoa9 degılmı sendekı
  • evet venteoa9 aynısı vidaları sorun etme kardeş hem sürekli neden sök tak yapacaksınki ayda bir kompresörle temizlemek için açarsın anormal durum olmadıkça yani
  • Neden kapağı kestirmiyorsunuz arkadaşlar?
  • kapagı kestırmeye kalksam kesım parası var hadı kestırdın montaj parası ıstıyo bazıları yanı dremelım olsa kapaga takarımda yok sımdılık sade plexı takalım olmassa kapak nasıl olsa saglam durcak elımızde
    varyaa okadar dusuncelerım vardı kapak ıcın photoshop yapsamda senın su kasaya plexı takılmıs halını görunce hosuma gıttı bende yapcam bakalım nasıl olcak

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 87akin-izmir -- 5 Mart 2008; 20:26:22 >
  • DiabloXT katılıyorum bence kasanın kapağını kestirirsen daha güzel olacak eminim bundan ayrıca kasanın içini boyamalısın ve son kez renk seçimi pek iyi olmamış tek renk veya en fazla 2 renk üzerinden git derim sana kolay gelsin
  • ışıklandırma güzel olmuş ama keske plexi komple değil de kapağın üzerine yapsaydın
  • bence keşke demeyina rkadaşlar plexiyi hala uygun yerlerinden kısaltabilirim
    bir kaç yorum alayım dedim ona göre tasarıya devam ederim
    teşekkürler ilginizden dolayı
  • Güzel olmuş eline sağlık
  • eline sağlık hoş görünüyor
  • eline sağlık güzel olmuş
    plexideki çizimleri nasıl yaptın..?
  • ellerine sağlık bey.zade...ama diablo abininde dediği gibi kapağı kesip takman daha hoş olurdu...
  • dediğim gibi onu kesecem inş. ama kağagı nasıl kesecem onu bilmiyorum
    degobaj işimi görürmü?
  • Tebrikler gayet güzel bir çalışma olmuş...
    Plexideki o beyzade yazısını nasıl yaptın...
  • bilgisayardan çıktı aldım plexinin arka tarafına yapıştırdım
    lehim makinası ile tersten çizdim :)
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.