Şimdi Ara

kasa ışıklandırma diyelim yeni resim (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
58
Cevap
0
Favori
3.868
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Kesinlıkle takıp cıkartması hiçde zor deıl benım kasada böyle yan taraf tamamı plexı vede gayet hoş
  • quote:

Orjinalden alıntı: bey.zade

bilgisayardan çıktı aldım plexinin arka tarafına yapıştırdım
    lehim makinası ile tersten çizdim :)

Bilgi için Teşekkürler.
  • Güzel olmuş ama plexinin kenarına siyah elektrik bandı cek daha iyi durur
  • rednight
  • wala biraz çocuksu olmujş,ama güzel çalışma,bide içini boyasaydın güzel olur bence rengarenk
  • bir dahaki kasada daha farklı çalışmalarla geleceğim inş.
  • kapağı kestim ve plexiyi dediğiniz gibi kapağa monte ettim yanlarında elektrik bandı çektim yarın resim eklenecek
  • quote:

kapağı kestim ve plexiyi dediğiniz gibi kapağa monte ettim yanlarında elektrik bandı çektim yarın resim eklenecek

Valla merak la seni bekliyorum bende kesicem kapağı ama cesaret yok hadi kötü olursa gider 100 ytl birde feel hurricane 1 kasa kapağı satan varsa alıcı var haberiniz olsun millet
  • valla Feel 1 kapağı banada lazım...lanet olası şey hemencecik kırılıyor
  •  kasa ışıklandırma diyelim yeni resim

kasa ışıklandırma diyelim yeni resim

kasa ışıklandırma diyelim yeni resim

plexiyi kesmedim sadece kapağı kestim kapağın üstüne monteledim gayet şık durdu kapak biraz ağır oldu ama olacak o kadar:)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Beyzade -- 13 Mart 2008; 19:26:43 >

• Güzel oldu şimdi içini siyaha boyamanı öneririm kesinlikle ya yeşi neonu mavi yap yada kapaktaki 3 lü renkli fanı mavi yap bence uyumu bozuyor ellerine sağlık ama işçilik yok bant yapıştırmışsın güzel fikir ama estetik durmamış açıkçası kesmemişsin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emmoo14 -- 14 Mart 2008; 8:50:24 >
  • ELİNE SAĞLIK....
  • quote:

Orjinalden alıntı: emmoo14

Güzel oldu şimdi içini siyaha boyamanı öneririm kesinlikle ya yeşi neonu mavi yap yada kapaktaki 3 lü renkli fanı mavi yap bence uyumu bozuyor ellerine sağlık ama işçilik yok bant yapıştırmışsın güzel fikir ama estetik durmamış açıkçası kesmemişsin

ya sorma kapağın arka kısmında vidalamayı unuttuk sıfırdan jet taşıyla kesitik bu durumda plexiyi tekrar kesip vidalamak imkansızdı
    bandı geçici yaptık orayı boyamayı düşünüyorum
    fan olayınıda bu kasada artık yapacak bişi yok dükkanda satılmak için yerini aldı :)
    yeni bir kasada inş.
  • quote:

quote:

Orjinalden alıntı: emmoo14

Güzel oldu şimdi içini siyaha boyamanı öneririm kesinlikle ya yeşi neonu mavi yap yada kapaktaki 3 lü renkli fanı mavi yap bence uyumu bozuyor ellerine sağlık ama işçilik yok bant yapıştırmışsın güzel fikir ama estetik durmamış açıkçası kesmemişsin

ya sorma kapağın arka kısmında vidalamayı unuttuk sıfırdan jet taşıyla kesitik bu durumda plexiyi tekrar kesip vidalamak imkansızdı
    bandı geçici yaptık orayı boyamayı düşünüyorum
    fan olayınıda bu kasada artık yapacak bişi yok dükkanda satılmak için yerini aldı :)
    yeni bir kasada inş.

Ok ozaman seni yeni projelerle görmek isterim doğrusu kolay gelsin

• hocam bu şeffaf kapağı nerden bulabiliriz nerde satılır kasamı mavi ledlerle ışıklandırdım kasa yanı delikli şaç benim komple ama şeffaf daha güzel nasıl yaptırabiliriz
  • pleksiyi kasanın kapagına monte etsen sanki daha bi kontrast gorunum olur
  • Güzel olmuş...
  • tebrik ederim çok güzel olmuş=)
  • quote:

Orijinalden alıntı: JAYHUN

hocam bu şeffaf kapağı nerden bulabiliriz nerde satılır kasamı mavi ledlerle ışıklandırdım kasa yanı delikli şaç benim komple ama şeffaf daha güzel nasıl yaptırabiliriz

Forumda Amfibi nickli arkadaş var. Onunla iletişime geçebilirsin.
  • Kapağı sonradan kesip yapman ilke göre daha iyi olmuş.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.