Şimdi Ara

Kasaya Uzaktan kumanda montelemek

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
520
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Forumda araştırdım ama net bir cevaba ulaşamadım. HTPC yapmak istiyorum. Benim için önemli olan uzaktan kumanda, sessizlik ve ısınmama. Uzaktan kumanda olayını hiç bilmiyorum. Araştırdığım kadarı ile IMON kumandalar en kullanışlısıymış. Acaba bu ürünü kasaya nasıl montajlarız ve bunu bulabileceğim bir link (Mümkünse yurtiçi) var mı? Yoksa hazır kumandalı bir kasa tavsiye mi edersiniz eğer öyleyse ne tavsiye edersiniz? Saygı ve selam ile ...

• Kumanda tam olarak ne kontrolu saglayacak. xbmc? win media center? mouse?
  • ImHoteb kullanıcısına yanıt
    İlginiz için teşekkürler. Uzaktan kumanda ile yapılan filmi açma kapama,ses açma kapama,film klasörü içinden film seçme vb. işleri yapacak. Eğer internette geziyorsam onun için kablosuz fare ve klavye düşünüyorum. Film için hangi programı kullanacaksınız derseniz herhangi
    bir fikrim yok. Sizin gibi arkadaşlar hangi programı tavsiye ederse onu kullanmayı düşünüyorum. Saygı ve selam ile ...
  • erdal73 kullanıcısına yanıt
    ekstra bir program kullanmıyorum. ufak klavyeli air mouse kullanıyorum. kullanımı wii kontrolune benziyor ama biraz daha zor. alışması biraz zaman alıyor. misal eniştem hiç alışmadı. klavyesi büyük olsun problem olmaz diyorsan media center edition klavye kumanda kombinasyonu var. mouse kontrolu klavye uzerinde ufak bir joystik. xbmc ye uyumlu.
  • ImHoteb kullanıcısına yanıt
    Sn. ImHoeb
    Alakanız için teşekkür ederim. Bu konularda pek bilgim yok. Bu Air Mouse ile yukarda bahsettiğim gibi klasör içinden film seçmek, ileri geri sarmak, ses açıp kapama gibi şeyleri (Windows 7 32&64 bit veya Windows 8 32&64 bit için) yapabiliyor muyuz?

Acaba bu konuyla ilgili açıklama ve satış için link paylaşmanız mümkün mü? Saygı ve selam ile ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erdal73 -- 23 Ocak 2014; 23:45:33 >
  • Bir ara Android telefondan VLC ve MPC için kumanda kullanmıştım hangisi hatırlamıyorum ama birisinin Android kumandasında tüm fonksiyonların yanı sıra bilgisayar içierisindeki klasörlerde telefon ekranı üzerinden gezmek film seçip oynatmak hatta film hakkında bilgi indirmek gibi özellikler vardı. Yani android telefonun varsa öyle harici kumanda yada xbmc yada media center gibi yazılımlara gerek yok. Kur telefonuna kumandayı sonra aç VLC'yi eşleştir ikisini bizzat telefon ekranı üzerinden kontrol et herşeyi.

İlk başlarda zorlansanda bir süre sonra çok keyfili ve rahat oluyor. Hatta bir programın full versiyonunu Klavye ve mouse olarak kullanıyordum tek telefon ile hepsini hallediyordum. Eğer bu yöntemi tercih edersen playde ufak arama ile programları bulursun kurulumda hatırladığım kadarıylada yardımcı olmaya çalışırım.
  • AirMause a tıklayarak önerdiğim ürüne gidebilirsin. muhtelif çeşitleri mevcut piyasada ancak temel aynı. nintendo wii kontrolorü gibi mause kontrolu ve klavye.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • girder diye bir yazılım vardı, ufak bi elektronik devre ile normal tv kumandasından komut öğrenebilen bir sistem kurulabiliyor. air mousedan daha kullanışlı bir sistem aslında. ayrıca benzer hazırları da dx.com gibi sitelerde 10$ civarına satılıyor kendi kumandası ve usb alıcısı ile.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.