Şimdi Ara

Kasayı Dolabın içine koysam sıkıntı yaratır mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
806
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar selam, ön tarafı kapalı, kasanın sığabileceği şekilde bir dolap var masamın yanında. Kasayı onun içine koysam sıkıntı olurmu? Sağlam bir soğutma yöntemi kullanabilirmiyiz sıcaklık problemi olmasın diye?

• PVH kullanıcısına yanıt
    Kasanın hava giriş ve çıkışlarının önünde bir engel olmadığı sürece sorun yok ama ben yinede kapalı yerde muhafaza etmeni tavsiye etmem
  • Trbz1967 kullanıcısına yanıt
    Onunde bi engel derken? Dolabin icinde durcak hocam

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    Engelden kastım dışarı ile bağlantısını kesmesi hava giriş ve çıkışları rahatca görevini yapabilirse bis sorun teşkiş etmez
    Hocam benim isi degerlerini gorme, test etme sansim var mi bios tan bakmak haricinde ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    Tabiki buyrunhttp://www.tamindir.com/speedfan/ bu program ile kolayca ısı değerlerinizi öğrenebilirsiniz
    Teşekkürler hocam.. Bi normal kasa dışarıdayken ki değerlerini alıcam, bide dolap içindeyken.. Karşılaştırıcam :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Trbz1967

Tabiki buyrunhttp://www.tamindir.com/speedfan/ bu program ile kolayca ısı değerlerinizi öğrenebilirsiniz

Kasayı Dolabın içine koysam sıkıntı yaratır mı?

Hocam nasıl sıcaklık değerleri ? Bir de AUX nedir ?

• quote:

Orijinalden alıntı: PVH

arkadaşa katılıyorum arkadaki hava üfleyen funların önü kapalıolmassa hic bir skıntı olmaz
  • quote:

Orijinalden alıntı: tequlaq7

quote:

arkadaşa katılıyorum arkadaki hava üfleyen funların önü kapalıolmassa hic bir skıntı olmaz

Hocam 4 tarafı kapalı bir dolap bu.. Kasayı koyduğumda yanlardan 4'er parmak boşluk olucak, arkasındada 10 cm lik bir pay olucak.. Ön tarafı kapaklı olduğu için ön tarafını açık tutabilirim
  • quote:

Orijinalden alıntı: tequlaq7

quote:

Ses cihazlarında kullanılan Aux portu cihazın kendi dışında ses üreten bir başka cihazdan ses alması için kullanılır ve mevcut cihaz, diğer cihazdan aldığı sesi kendi hoperlöründen çıkartır. aux bu dostum
    Değerler normal
  • quote:

Değerler normal

AUX neden sıcak gözükür hocam?
    Aux bildiğim kadarı ile sesle ilgili sesten pek anlama yorum yapamıycam üzgünüm ama sıcaklık değerlerin gayet sağlıklı
  • quote:

Aux bildiğim kadarı ile sesle ilgili sesten pek anlama yorum yapamıycam üzgünüm ama sıcaklık değerlerin gayet sağlıklı

Bu kasanın aşırı sesli çalışması neyden kaynaklanıyor tam anlayamadım.. (kasa nzxt tempest) .. kasa fanlarını noctua fanlarıyla değiştiricem kısmetse..
  • quote:

quote:

Bu kasanın aşırı sesli çalışması neyden kaynaklanıyor tam anlayamadım.. (kasa nzxt tempest) .. kasa fanlarını noctua fanlarıyla değiştiricem kısmetse..

değiştirmeden önce rulmanlra bakmanızı tavsiye ederim zor dönyorsa yağlayın bundan kaynaklı olabilir
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.