Bildirim
Kasayı Dolabın içine koysam sıkıntı yaratır mı?
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Kasanın hava giriş ve çıkışlarının önünde bir engel olmadığı sürece sorun yok ama ben yinede kapalı yerde muhafaza etmeni tavsiye etmem -
Onunde bi engel derken? Dolabin icinde durcak hocam
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Engelden kastım dışarı ile bağlantısını kesmesi hava giriş ve çıkışları rahatca görevini yapabilirse bis sorun teşkiş etmez -
Hocam benim isi degerlerini gorme, test etme sansim var mi bios tan bakmak haricinde ?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Tabiki buyrunhttp://www.tamindir.com/speedfan/ bu program ile kolayca ısı değerlerinizi öğrenebilirsiniz -
Teşekkürler hocam.. Bi normal kasa dışarıdayken ki değerlerini alıcam, bide dolap içindeyken.. Karşılaştırıcam :) -
quote:
Orijinalden alıntı: Trbz1967
Tabiki buyrunhttp://www.tamindir.com/speedfan/ bu program ile kolayca ısı değerlerinizi öğrenebilirsiniz
Hocam nasıl sıcaklık değerleri ? Bir de AUX nedir ?
-
quote:
Orijinalden alıntı: PVH
arkadaşa katılıyorum arkadaki hava üfleyen funların önü kapalıolmassa hic bir skıntı olmaz -
quote:
Orijinalden alıntı: tequlaq7
quote:
arkadaşa katılıyorum arkadaki hava üfleyen funların önü kapalıolmassa hic bir skıntı olmaz
Hocam 4 tarafı kapalı bir dolap bu.. Kasayı koyduğumda yanlardan 4'er parmak boşluk olucak, arkasındada 10 cm lik bir pay olucak.. Ön tarafı kapaklı olduğu için ön tarafını açık tutabilirim -
quote:
Orijinalden alıntı: tequlaq7
quote:
arkadaşa katılıyorum arkadaki hava üfleyen funların önü kapalıolmassa hic bir skıntı olmaz
Ses cihazlarında kullanılan Aux portu cihazın kendi dışında ses üreten bir başka cihazdan ses alması için kullanılır ve mevcut cihaz, diğer cihazdan aldığı sesi kendi hoperlöründen çıkartır. aux bu dostum -
Değerler normal -
quote:
Değerler normal
AUX neden sıcak gözükür hocam? -
Aux bildiğim kadarı ile sesle ilgili sesten pek anlama yorum yapamıycam üzgünüm ama sıcaklık değerlerin gayet sağlıklı -
quote:
Aux bildiğim kadarı ile sesle ilgili sesten pek anlama yorum yapamıycam üzgünüm ama sıcaklık değerlerin gayet sağlıklı
Bu kasanın aşırı sesli çalışması neyden kaynaklanıyor tam anlayamadım.. (kasa nzxt tempest) .. kasa fanlarını noctua fanlarıyla değiştiricem kısmetse.. -
quote:
quote:
Aux bildiğim kadarı ile sesle ilgili sesten pek anlama yorum yapamıycam üzgünüm ama sıcaklık değerlerin gayet sağlıklı
Bu kasanın aşırı sesli çalışması neyden kaynaklanıyor tam anlayamadım.. (kasa nzxt tempest) .. kasa fanlarını noctua fanlarıyla değiştiricem kısmetse..
değiştirmeden önce rulmanlra bakmanızı tavsiye ederim zor dönyorsa yağlayın bundan kaynaklı olabilir
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X