Şimdi Ara

Kasayı televizyona bağlama

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
325
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar monitörüm 900p olduğu için gtx970 i hdmi yla televizyona bağlamayı düşünüyorum bi sorun olurmu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TulparBinicisi -- 8 Haziran 2015; 19:14:23 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• TulparBinicisi T kullanıcısına yanıt
    yakından bakma kör olursun
  • Televizyonlar ne kadar 1080p 60hz versede inanılmaz yavaş oluyor monitöre göre. Sanki 100ms (ping değil) ile oyun oynuyormuş gibi oluyor. Evde philips 4k bilmem ne tv var. Oyun felan oynanmaz ama dizi film izlenir. 3 boyutlu filmler çok güzel oluyor kesinlikle.
  • quote:

Orijinalden alıntı: TulparBinicisi

Arkadaşlar monitörüm 900p olduğu için gtx970 i hdmi yla televizyona bağlamayı düşünüyorum bi sorun olurmu

Hiçbir sorun olmaz. Benim bir tane bilgisayar tv'ye bağlı. Çatır çatır oynanıyor. Tv'nin yenileme hızına bağlı olarak belirli bir kalitede oynarsın.

Not: Oyun modu, bilgisayar modu gibi ayarlar oluyor Tv'de. Menüsünden bulup ayarla yalnız. Yoksa gecikme yaşarsın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OldGamers86 -- 8 Haziran 2015; 20:18:30 >
  • Hocam ben de kasayı tv ye bağlamayo düşünüyorum. Vestel 22inç 50 hz , Beko 22inç 200 hz. Sence oyun için hangisi daha uygun? 200 hz düşük fps lerde sorun çıkarır mı? Adaptive v-sync fpsler ekran frekansının altına düştüğünde yeterli olur mu yoksa g-sync monitör mü almak lazım illaki?
  • Bende 55 inch TV var ve kasa ona bağlı. 3 boyutlu oyun keyfi mi dersin, yoksa büyük ekran da oyun mu dersin. Mükemmel valla. Oyun (game) modunda TV. Hiç o kadar da delay falan olmuyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: habedon

Hocam ben de kasayı tv ye bağlamayo düşünüyorum. Vestel 22inç 50 hz , Beko 22inç 200 hz. Sence oyun için hangisi daha uygun? 200 hz düşük fps lerde sorun çıkarır mı? Adaptive v-sync fpsler ekran frekansının altına düştüğünde yeterli olur mu yoksa g-sync monitör mü almak lazım illaki?

Bendeki 400Hz sorunsuz oynuyorum, sen düşün artık. Vsnc de genelde açık oynuyorum. Onda da bir sorun yok. Bilgisayar iyi olsun yeter.
  • quote:

Orijinalden alıntı: The Benefit

quote:

Hocam ben de kasayı tv ye bağlamayo düşünüyorum. Vestel 22inç 50 hz , Beko 22inç 200 hz. Sence oyun için hangisi daha uygun? 200 hz düşük fps lerde sorun çıkarır mı? Adaptive v-sync fpsler ekran frekansının altına düştüğünde yeterli olur mu yoksa g-sync monitör mü almak lazım illaki?

Bendeki 400Hz sorunsuz oynuyorum, sen düşün artık. Vsnc de genelde açık oynuyorum. Onda da bir sorun yok. Bilgisayar iyi olsun yeter.

Hocam 400hz tv için vsync'i kaça ayarlıyorsunuz? Ya da siz mi değer belirleyip fpsyi sabitliyorsunuz yoksa v-sync bunu kendisi otamatik mi yapıyor? Kendiniz mesela 25 fps'ye elle ayarlayabilir misiniz?

Teşekkürler

• quote:

quote:

quote:

Hocam 400hz tv için vsync'i kaça ayarlıyorsunuz? Ya da siz mi değer belirleyip fpsyi sabitliyorsunuz yoksa v-sync bunu kendisi otamatik mi yapıyor? Kendiniz mesela 25 fps'ye elle ayarlayabilir misiniz?

Teşekkürler

Otomatik yapıyor. Genelde 60Hz oluyor. Bazı oyunlarda da siz 30 veya 60 arasından seçim yapıyorsunuz. 400Hz sizi yanıltmasın. Görüntünün daha akıcı hale gelmesinden başka bir artısı olmuyor. Gecikme meselesini hallederseniz kafanızı takacağınız bir husus yok Pc'yi Tv'ye bağlama hususunda, merak etmeyin.

• quote:

quote:

quote:

quote:

Teşekkürler

Otomatik yapıyor. Genelde 60Hz oluyor. Bazı oyunlarda da siz 30 veya 60 arasından seçim yapıyorsunuz. 400Hz sizi yanıltmasın. Görüntünün daha akıcı hale gelmesinden başka bir artısı olmuyor. Gecikme meselesini hallederseniz kafanızı takacağınız bir husus yok Pc'yi Tv'ye bağlama hususunda, merak etmeyin.

Anladım , eğer öyleyse 50 hz lik vestel tv için elle 50 fps diye değer giremiyorsam mecbur 30 fpsden oynamak zorunda kalırım, ozaman en iyisi 200 hzlik bekoyu seçmek.

Teşekkürler.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.