Şimdi Ara

Kasılmak Istenenlerden KASANLARA

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
690
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar Yüksek lwl arkadaşlardan yardım istiyorum.Bir FDH clanı açalım.orda düşük lwlları kasın.50 + arkadaşlar için msn fungsclup33@hotmail.com
    yardım istiyorum..

• Yanlış anlama da bu kasılma/kasma olayını hiç anlamış değilim. Yüksek level olunca düşük levellere birşey mi borçlanmış olunuyor da herkes beni kassana talebinde bulunuyor oyunda. Ben şimdiye kadar tek başıma kastım hiç de öyle beni kasarmısın triplerine girmedim kimseye.Kassa kassa nereye kadar alacağın en fazla %10 xp o da lvl farkına göre 300~800 mob öldürmeye tekabül eder.Hadi birisini 40 lvl olur diğeri 80, mob başına 70k~100k başına xp alırsın md/party bonus olaylarıyla ondan hariç nickimden Türk olduğumu anlayan herkes ki ~yaş ortalamasını düşürenler~ hemen party atıp, 20şer kez beni kas beni kas beni kas diye spam yapıyor.
    Hero Online artık iyice baymaya başladı,hiç oynamadım ama herkes Knight Online gibi leş oldu diyor Hero Online için.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dogujans -- 4 Şubat 2008; 9:01:01 >
  • evet abi dogujans cok haklı, ben su anda 41 lvl spearım 25 lvl adam beni kassana diyo pesimden ayıp denen bisi var , 41 lvlde ben kendimi kasamıyorum bi de adamımı yanıma alcam expi yarıya indiricem, vede ben yuksek lvl oldum diye neden birini kasmak zorunda olayım ki , hadi 75+ olsam M/D kurar kasarım oyundan nasibini almıs bi insan olarak ama neden ben 41 lvlde kesiyim hele hele 25 lvl en kolay kasma lvllerinde...
  • fakat siz bunu anlayamamışsınız.burada "illaki kasacaksın" diye birşey yok.Istersen kasaRsın.Şuanda ben 26 Lwlım.Dün bu konuyu açtığımda 19 lwldım.Tamam 26 oldum buradan sonRa "BELKİ" kasmak isteyen kendini kasma zorluğu olmayan biri vardırda beni "kasabiliR" diye düşündüm.elbet çıkar.insanlar sadece kendilerini düşünmez herhalde.Diye düşündüm.O yüzden açtım konuyu.cevap vermek bile bir inceliktir.teşekkürler
  • İlk postumda da dediğim gibi kastım sırf sen değilsin, ama bunu meslek haline getirmişler var oyunda. zamanında her hıyarım var diye tuz ile koştum, yardım ettim. karşılık da beklemedim ki beni kas 1 milyon vercem falan diye konuşuyodu çömezler ~ki zaten istemem diyip kasıyodum~ işini gördükten sonra da küfürü basıp kaçıyorlardı. kime yardım etmeye kalksam, üstüne 1 araba laf yediğim için oyun içi hemen hemen hiçkimseye yardım etmiyorum.
    Ama gold yönünden sıkıntısı olanlara elimden geldiğince yardım ederim onu da dolaylı olarak yaparım. Veririm 25~30 tane pendent,git sat gold kazan vs. gibi.
    Kasmanın da bir mantığı olması lazım.Yakın lvllerde kasmak bir işe yaramaz. 0.01% xp kazanmak iki taraf için de karlı değil.
    Ama aynı guildde olup sen southern plains'te kasarken adam crystal summit'te kasıyorsa, sağlam binek üstünde ~ki ölmesin summitte~ m/d ve party bonus ile 0.04%~0.07% xp alırsın ki manası olsun.
    Diğer türlü kasmak = zaman kaybı.
    İyilik yap denize at, balık bilmezse Hâlîk bilir demişler ama iki taraf için de bir faydası olsun ki işe yarasın o iyilik.Kasmak için karşılık bekleyen adamdan zaten hayır gelmez.

• bu kasma örnekleri o kadar çoğaltılabilirki anlatamam. ben geçen gün kü olanları anlatayım biraz komik biraz üzücü kısaca trajikomik. bulunduğum guild te viceım bu kasma lafına deli olanlardan biriyim adam 64 lvl kas diyor, varmı böyle bir şey!!! neyse guild te charı bulunan herkez bir baktım yeni char açmış benide alın diyor neyse alıyorsun tabii guild de arkadaş kasacak diyor arkdaşı on dakka sonra kayıp tabii başlıyor bize beni kasın demeye ben tavrımı en baştan koyduğum için bana bir şey demiyorlar ama başkan olan arkadaşım artık delirme noktasına geldi. bende tüm yan charları attım
    +55 dedim bir kaç gün sonra kimse kalmadı guild te neyse çıkan biri ile görüştüm bana diyorki hocam siz kasmıyorsunuz bizde kasacakların oraya gidiyoruz burası can alıcı '' hocam kasın geri dönelim'' bende ya sabır diyerek uzaklaştım.
  • Tamamda Ben Size Illa kasın demedimki :) Kardeşlerim . Kasacak Olanlar Cevap versin
  • Geçen gün 10 lvl herif sp ye gelmiş beni kas beni kas die spam yapıodu.Kasamıcam işim war dedim basladı shout tan 'GogoFr3shTr is a scammer!Dont Trust Him!' yazmaya.Bende basladım kaymaya.O.ç. alayı bunların aq!

Söz meclisten dışarı!
  • arkadaşımızın dediği gibi ben 44 lwl rodfemaleyim 20 lwlardaki adamlar bana sürekli kas beni kas beni kas beni diyip duruyorlar onlar yüzünden yazıları okuyamıyorum adam öyke bi spam yapıoki kasmamak elde değil ben bile bu lwlda yardım istemiyorum doğru olanda bu oyunun tadını çıkarmalıyız eğer kasmak istiyorsak kendimize denk bir adam alıp aynı yerde hızlıca kasabiliriz eskiden bende derdim ama o zaman oyunun tadını çıkaramıyordum şimdi tek başıma kastığımda daha zevkli olduğunu gördümama bu kas beni diyen oyuncularıda engeleyemeyiz onlar oyunda her zaman olucaktırlar ama işaalah dilerimki herkez kendi kassın ve dostluk içinde bir rekabet ortamı oluşsun
    quote:

Orjinalden alıntı: dogujans

İlk postumda da dediğim gibi kastım sırf sen değilsin, ama bunu meslek haline getirmişler var oyunda. zamanında her hıyarım var diye tuz ile koştum, yardım ettim. karşılık da beklemedim ki beni kas 1 milyon vercem falan diye konuşuyodu çömezler ~ki zaten istemem diyip kasıyodum~ işini gördükten sonra da küfürü basıp kaçıyorlardı. kime yardım etmeye kalksam, üstüne 1 araba laf yediğim için oyun içi hemen hemen hiçkimseye yardım etmiyorum.
    Ama gold yönünden sıkıntısı olanlara elimden geldiğince yardım ederim onu da dolaylı olarak yaparım. Veririm 25~30 tane pendent,git sat gold kazan vs. gibi.
    Kasmanın da bir mantığı olması lazım.Yakın lvllerde kasmak bir işe yaramaz. 0.01% xp kazanmak iki taraf için de karlı değil.
    Ama aynı guildde olup sen southern plains'te kasarken adam crystal summit'te kasıyorsa, sağlam binek üstünde ~ki ölmesin summitte~ m/d ve party bonus ile 0.04%~0.07% xp alırsın ki manası olsun.
    Diğer türlü kasmak = zaman kaybı.
    İyilik yap denize at, balık bilmezse Hâlîk bilir demişler ama iki taraf için de bir faydası olsun ki işe yarasın o iyilik.Kasmak için karşılık bekleyen adamdan zaten hayır gelmez.

• bence de adam kendini kasarken yanına alsa fena mı olur yani..
  • Kasmanın mantıklı olduğu tek yöntem şudur:
    Aynı guildde olmak
    İki oyuncu arasında en kötü 20 lvl fark
    M/D yapıp party bonus almak
    %20 fazla exp veren ht eyeball kullanmak
    Leveli yüksek oyuncunun dayanabildiği en yüksek lvl mobların olduğu haritada kasmak
    Düşük levelli oyuncunun o zorlu harita koşullarında ölmeyecek binek hayvan sahibi olması

Böylelikle yüksek lvl oyuncu hatrı sayılır en azından tek başına kastığı değere yakın exp kazanır, düşük lvl oyuncu ise parsayı toplar ve sağlam exp alır.

Aksi durumlarda normal party ile exp paylaşımında 'ölme eşeğim ölme' mantığıyla xp az gelir,bekle ki lvl atlayasın.
  • Kasılmak GüzeldiR !!!!!
  • quote:

Orjinalden alıntı: dogujans

Kasmanın mantıklı olduğu tek yöntem şudur:
    Aynı guildde olmak
    İki oyuncu arasında en kötü 20 lvl fark
    M/D yapıp party bonus almak
    %20 fazla exp veren ht eyeball kullanmak
    Leveli yüksek oyuncunun dayanabildiği en yüksek lvl mobların olduğu haritada kasmak
    Düşük levelli oyuncunun o zorlu harita koşullarında ölmeyecek binek hayvan sahibi olması

Böylelikle yüksek lvl oyuncu hatrı sayılır en azından tek başına kastığı değere yakın exp kazanır, düşük lvl oyuncu ise parsayı toplar ve sağlam exp alır.

Aksi durumlarda normal party ile exp paylaşımında 'ölme eşeğim ölme' mantığıyla xp az gelir,bekle ki lvl atlayasın.

bak burda cok haklısın guildimdeki 71 lvl arkadas(yabancı guilddeyim ) canbı sıkıldıgında clandaki en dusuk lvlleri topluyo goturuyo SV'ye S.valleyde kasıyoruz cristal summonete girerken arada kcuuk bi ucurum vardır tavernin orda ben oranın ustune cıkıoyrum, adamda asagıda alanla toplu katliyam yapıyo arada baskalarıda gelio full M/D ile kasıyo adam bizi canı sıkıldıında
    bence bu konuda cok haklısın,

vede o spam yapan adamlar adam deil zaten hic muattap bile olmuyom spam yaparsa defol git diye spam yapmaya baslıyom , adamda senle mi urascam kasmıyosan kasma diyip gidio

• Herkeslere selam .

Arkadaşlar bu oyunun en güzel tarafı parti kurmadan çok rahat kasılması ve lvl atlanması.
    Bu oyunu keşfetmiş ve bir şekilde oynayan kişiler işin kolayını bulmuşlar. Bu bize has bir durum değil yabancılarda da çok var ve onlarda şikayetçi ama şu varki biz türkler eşşeğin ......... su kaçırıyoruz abartıyoruz. ( biz derken tüm hero oyuncularını kastetmiyorum. Bu forum da adam gibi adam en az 100 kişi var kendilerini tanımasam bile oyundaki çarlarını ve dialoglarını biliyorum.

ben şahsen aga beni kas beni kas deyip sonra ilgilenmediğim için küfür edenlere bende aynı dilekleri iletiyorum .

ben knigh ve hero dan şunu öğrendim oyunda adam gibi adma bir arkadaş buldunmu onu ölümüne kasacaksın
    ama dışarıdan biriyse yüzüne bile bakmayacaksın .
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.