Şimdi Ara

Kassadinin neresi op ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
53
Cevap
0
Favori
778
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Anivia oynuyordum karsidaki kassin q lari 10 vuruyodu resmen damage 0 neresi op allah icin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Cs go geçmemişmiydin sen

• Dk 40'tan sonra yaptıklarını görünce sadece Kassadin oynamak istiyorsun.

• 30 dk felan bekle sonra kassadin nerf diye ağla

• Oyhs sophie ablamiz xd

• Dk 5de 10vurur zaten
    Max silver

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi win8 -- 7 Kasım 2015; 17:15:34 >
  • adam koridora matarayla geliyor. ve saçma bir hasar bırakıyor. bana earlysi abartıldığı kadar kötü değil gibi geldi. laneyi domine etmesi zor belki ama kassadin kassadindir. şu heroyu earlysi çöp diye çağırmayın. gayet güzel vuruyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Union

Dk 40'tan sonra yaptıklarını görünce sadece Kassadin oynamak istiyorsun.

Dk 40 dan sonra full tank thresin ultiside 900 vuruyo zaten

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şu buildim ile apc ve adc yi ormanda 2v1 yakala cok rahat alirsin (o macta cime pusup ikisinide aldigimi belirteyim haritadan zoom yapip gosterebilirim) . Latede bu itemlarla rengar gibi terör estirirsin. 4 de 4 bile attim ama penta salmadilar.

Mid ve late game herosu gayette guclu. Early biraz iskence. Su zamana kadar leblanca karsi zorlandim onun disinda lanede sustainide iyi matarayla basladiginda.

Kassadinin neresi op ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MeGaDave06 -- 7 Kasım 2015; 18:12:27 >

• MeGaDave06 kullanıcısına yanıt
    Yanlış anlama ama farmın biraz düşük.

• quote:

Orijinalden alıntı: MeGaDave06

Şu buildim ile apc ve adc yi ormanda 2v1 yakala cok rahat alirsin (o macta cime pusup ikisinide aldigimi belirteyim haritadan zoom yapip gosterebilirim) . Latede bu itemlarla rengar gibi terör estirirsin. 4 de 4 bile attim ama penta salmadilar.

Mid ve late game herosu gayette guclu. Early biraz iskence. Su zamana kadar leblanca karsi zorlandim onun disinda lanede sustainide iyi matarayla basladiginda.

Kassadinin neresi op ?

Karsi takim acik feedlemis 35 killin var kassadin ile 2v1 yapiyosan oriannayla 5v1 atardin 35 kille

• Sophie Dee kullanıcısına yanıt
    Sana ne lazimdi kardes ? 0/10 giden kassadinle oyun cevirmek falan mi ? Bu mantikla hic bi hero op degil sana göre Herhalde iyi bi mac gecirdim o itemlari cektim ve kartopu etkisiyle bu hale geldim.

• quote:

Sana ne lazimdi kardes ? 0/10 giden kassadinle oyun cevirmek falan mi ? Bu mantikla hic bi hero op degil sana göre Herhalde iyi bi mac gecirdim o itemlari cektim ve kartopu etkisiyle bu hale geldim.

Karsinda esit sartlarda adc veya apc olsa degil 2v1 o jinx seni 2 duz vurusla alirdi 35 killin var karsi adc 7/15 bide caliya saklanip habersiz vurmuş kralsin helal

%5cdr Kassadin için yetersiz.

Bence Rylai de gereksiz, e skillinin slowu yeterli.

Ne M.pen botu ne Cehennem Asası ne de hiçlik kasmışsın,en azından birini alabilirdin buildini değiştirmelisin bence

• quote:

Orijinalden alıntı: Union

Yanlış anlama ama farmın biraz düşük.

Bu huy sadece bendemi var bilmiyorum klasik tr servari bilirsin. Killer toplanip tek atmaya yaklasan bi build dizdikten sonra herkes birbirini oldurmeye calisir kulelere oynar ve maci bitirir. Hangimiz 1. Veya 2. Kuleyi aldiktan sonra lanemizde dururuzki zaten tfler baslar. Ordan oraya kosturdugumu farz edersek farm yapma ihtiyaci duymadim bende.

Bi diger sorumda acaba esyalari cabuk toplayip killeride rahat bi bicimde aldigim icin farm yapmayi birakmis olabilir miyim ? Killerden gelen altinlar varya sonucta

• quote:

Orijinalden alıntı: Sophie Dee

quote:

Karsinda esit sartlarda adc veya apc olsa degil 2v1 o jinx seni 2 duz vurusla alirdi 35 killin var karsi adc 7/15 bide caliya saklanip habersiz vurmuş kralsin helal

Istersen ozel oyunda sen full build jinx ben full build kassadin olayim bi vs atalim ne dersin ? 2 duz vurus yapicam diye siyah ekrani yeme suratina sonra.

Sana laf anlatanda kabahat bu egoyla kassadin falan oynama zaten

• quote:

Orijinalden alıntı: Broken Wings

%5cdr Kassadin için yetersiz.

Bence Rylai de gereksiz, e skillinin slowu yeterli.

Ne M.pen botu ne Cehennem Asası ne de hiçlik kasmışsın,en azından birini alabilirdin buildini değiştirmelisin bence

M.pen botunu bilerek almadim once aldim ama sonra merkurun adimlarina cevirdim o mac nolduysa kitle kontrolden baya bezmistim sanirim o yuzden merkurun adimlarini aldim yoksa m.pen botuyla devam ediyodum

Rylai almamdaki amac 100 ap ve can. Fark ettiysen butun esyalarim en ust ap degeri veren esyalar bu yuzden hiclik veya cehennem asasi almadim iyi durumda oldugumu dusundum. Biraz benim gorusum bu baktim udyrdan baska adam akilli tank yok mr kasan yok almadim hicligi

Lb ye karsi nasil zorlaniyorsun? Kassadin ile

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Sophie Dee

quote:

Istersen ozel oyunda sen full build jinx ben full build kassadin olayim bi vs atalim ne dersin ? 2 duz vurus yapicam diye siyah ekrani yeme suratina sonra.

Sana laf anlatanda kabahat bu egoyla kassadin falan oynama zaten

roa alan apc leri adc ile kesmek çok kolay değil ki zaten.

• quote:

Orijinalden alıntı: JJimi

Lb ye karsi nasil zorlaniyorsun? Kassadin ile

Hic sormayin maci 2/6 bitirdim ludeni tamamlayamadan oyun bitti. Ben q atiyorum o aninda q w w yapiyo zaten orda bi çokuyorum haliyle hasar takasindan ustun cikiyor. Kendi w mi lb ye hic bi sekilde vuramadim bu yuzden bide lb e sini tutturduktan sonra aradaki mesafeyi koruyup oyle hasar veriyor kendi e mi ona uygulamak icin yeterli mesafeyi bulamadim. Ha pasifini unuttum bide. Pasifi devreye girer girmez salliyor e yi kaciyo benden.

Yada o cok iyi oynuyodu bilmiyorumda zaten lb ye karsi oynamaktan kim zevk alirki o gicik heroya karsi sahsen hic bi zaman karsima lb geldiginde "easy, bu macta bizde, yine show yapicam" gibi rahat tavirlar sergileyemedim

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.