Şimdi Ara

KATI MEYVE SIKACAĞI

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
3.237
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar tavsiye edeceğiniz katı meyve sıkacağı hangisi veya hangileridir?

• migroslarda 19 ytl gördüm markası da simbo. şu tv de rekalmını gördüklerimizden. ama kalitesi hakkında bir bilgim yok.

• saol. ben de almayı düşünüyordum bakayım.
  • Arzum AR-138 Orion Multi Katı Meyve Seti nasıl bir ürün?

KATI MEYVE   SIKACAĞI
  • Arzum'un küçük ev aletleri genelde iyi çıkıyor ama bu modelin posa haznesi bayağı ufak gördüğüm kadarıyla. Bu da hazneyi sık sık temizlemeniz, işinizin yarıda kalması anlamına geliyor. Katı meyve sıkıcısı alırken posa haznesinin büyük olmasına ve motor gücünün yüksek olmasına dikkat edin. İyi günler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi thr_Y -- 10 Eylül 2008; 15:28:42 >
  • Afacan Bey sizi hazır burada görmüşken ben de aklımdaki iki katı meyve sıkacağı modelini yazayım. Arzum AR 155 Mela Katı Meyve Sıkacağı ve bunun Philips'teki benzeri Philips HR 1861 Katı Meyve Sıkacağı. Güçleri aynı ama philips daha pahalı. Hem de Arzum'a göre bayagı pahalı. Hangisini almalıyım sizce? Bir de bu modeller köpük ypıyormuş. Nasıl ve neden kaynaklandıgını anlamadım ama kafama takıldı....
  • Merhaba,
    Arzum'un bu modelini ilk kez görüyorum, sanırım yeni çıkan bir model. Sizin beğendiğiniz HR1861 ALU modeline benzetmeye çalışmışlar. Arzum'un da çok ucuz olduğu söylenemez, 60 lira kadar fark var Philips ile arasında. Bence Philips'i alın, o modelin fiyatı bayağı düştü. Geçtiğimiz kış 299 liraydı, şimdi 229 lira civarında bulunabiliyor. Hani 100 lira kadar fark olsa, Arzum alın derdim ama fark değer bence. Philips'te köpük ayırıcı filtre de mevcut. Suyu sıktıktan sonra bazen bardağın üzerinde 1 parmak kalınlığında köpük oluşabiliyor dediğiniz gibi. Bunun sebebi sanırım cihazdaki filtrenin çok hızlı dönmesinden kaynaklanıyor. İyi günler dilerim.
  • Evet Arzum'un bu modeli yeni. Açıkcası ben de Philips'i almayı düşünüyordum. Tavsiyeniz için teşekkürler.
    Size de iyi günler ;)

quote:

Orjinalden alıntı: afacan!

Merhaba,
    Arzum'un bu modelini ilk kez görüyorum, sanırım yeni çıkan bir model. Sizin beğendiğiniz HR1861 ALU modeline benzetmeye çalışmışlar. Arzum'un da çok ucuz olduğu söylenemez, 60 lira kadar fark var Philips ile arasında. Bence Philips'i alın, o modelin fiyatı bayağı düştü. Geçtiğimiz kış 299 liraydı, şimdi 229 lira civarında bulunabiliyor. Hani 100 lira kadar fark olsa, Arzum alın derdim ama fark değer bence. Philips'te köpük ayırıcı filtre de mevcut. Suyu sıktıktan sonra bazen bardağın üzerinde 1 parmak kalınlığında köpük oluşabiliyor dediğiniz gibi. Bunun sebebi sanırım cihazdaki filtrenin çok hızlı dönmesinden kaynaklanıyor. İyi günler dilerim.

• bende Kenwood 'un JE 550 modelini almayı düşünüyorum ama 200 Watt olması bana gücü yeter mi ? diye düşündürüyor kullanan bilgisi olan varsa yardımcı olursa sevinirim
  • ben mart ayında philips 1851 alu aldım ve çok memnunum. geniş ağzı ile büyük büyük meyveleri çok ufaltmadan sıkabiliyorsunuz. köpük yaptığı doğru ama afacan beyin dediği gibi köpük ayırıcısı var. köpük hiç sorun değil. meyveleri çekirdeğiyle falan atıyorum. elmayı tek parça atabilirsiniz diyor ama sığmasına rağmen sıkamıyor. ben de dörde bölüp sıkıyorum, hiç sorun değil. iki üç havucu aynı anda atıyorum. tek memnun olmadığım yanı sıkılmış suyu 2-3 saatten fazla bekletirseniz oksitlenme yapıyor, tadı acıyor. ama buda philipten kaynaklı değil. iki tür sıkma makinası varmış biri şu anda tüm markaların yaptığı gibi sıkan (adını unuttum) ve ezerek sıkanları. ezmeliler nasıldır nerede satılır bilmiyorum ama çok da pahalılarmış. ben de bunu philipsin içinden çıkan meyve suyu tarifleri kitabından öğrendim. alırsanız pişman olmazsınız ama iyi fiyat araştırın. martta hemen her yerde fiyatı yaklaşık 300 ytl iken ben 220 civarında bir fiyata almıştım internetten.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.