Şimdi Ara

KAYAK PİSTLERİNDE ADIM ATACAK YER KALMADI. (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
45
Cevap
0
Favori
1.214
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: ilkerinanç

Krizin sebebi belli dolar 3 liradan 7 liraya çıkınca elbette sonuçları olacaktı ,5 liraya düştü marketlerde pazarda etiketler hala aynı.Manupulasyonlar dacabası.Krizden çıkıp çıkmamakta bize bağlı.

Alıntıları Göster
    Dolar 3 lirayken kriz yoktu heralde

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: transverse

Dolar 3 lirayken kriz yoktu heralde

Alıntıları Göster
    Var mıydı?
    İyice uçtunuz artık ama...
  • quote:

Elinde 50 tane kamerayla pazarda pahalılıktan bıktık videosu çekince spesifik olmuyor ama Uludağda adım atacak yer kalmadı deyince spesifik örnek.
    Evet giderler uludağa üç günde 15000 tl harcarlar,sonra pazarda geçinemiyoz diye ağlaşırlar

• quote:

Var mıydı?
    İyice uçtunuz artık ama...

Alıntıları Göster
    Ekonomik krizin tanımı yüksek enflasyon ve yüksek kur değildir. Biraz geçmişe dönüp 2010-2020 projeksiyonu ile 2015-2017 verilerini mukayese edersen görürsün ekonomik krizin tanımını :)

• quote:

Orijinalden alıntı: ChiefOfficer

Ne yani şehit edilen askerlerimizi paylaşıp, hayırdır demeyelim? Susalım mı?
    "terör örgütünün çekip servis ettiği" kelimesini niye gormuyorsun? Yanlıs tarafı burası!

• quote:

Orijinalden alıntı: transverse

Ekonomik krizin tanımı yüksek enflasyon ve yüksek kur değildir. Biraz geçmişe dönüp 2010-2020 projeksiyonu ile 2015-2017 verilerini mukayese edersen görürsün ekonomik krizin tanımını :)

Alıntıları Göster
    Kriz var kriz var zaten senelerdir söylediğiniz şeyler.İlk kez bu sene o da dooların anlamsız ve abartılı bir şekilde artmasından kaynaklanıyor.
    Herşey birbirine bağlı petrolde hammaddede bir çok üründe hala dışa bağımlısın dövüzdeki bu artışlar ister istemezdomino etkisi gösteriyor ve kaçınılmaz olarak etkiliyor.

Zaten Amerikanın doları silah olarak kullanma zamanla o hale yetirme sebebi bu.
    Adam daha geçen gün ağzından kaçırdı ekonominizi mahvederim diye demekki yapabileceği bildiği birşey var,yapabiliyor.
    Amerikanın patronu bizzat ekonominizi mahvederim diye tehdit ediyordiyor ama bizimkiler hala dış etkiye inanmamakta bu da işin değişik bir yönü.

Bir de fırsatçılar varki bu da içteki tehlike.Hainlik seviyesine getirenleri saymıyorum daha.Adam dolar artıkça enflasyon arttıkça göbek atacak şekle giren tipler var.
    Ulan ben etkileniyorsam sende etkileneceksin aynı şekilde.
    Zenginsin varlıklısın demekki göbek atıyırsan doların artışı sana da yarıyor bonusu olarak.
    Ya da salaksın farkıdna değilsin daha olanın.

• Valla beyler kumkapıya 300 metre ağ siparişi vermeye gittim,şimdi eve döndüm,bütün kumkapıdaki masaları iyi parti chp ve hdpliler doldurmuş eğleniyordu.Hiçte öyle ımf gelecek battık havası yoktu kimselerde.Bende anlamadım bu internette dalgamı geçiyorlar bizle ekonomi kötü diye...Dışarıda herkes ağzından para akıtıyor,sokakta kadınlar 4500 liralık bebek arabaları ile geziyor,milletin gıgış yemek yemekten elephant man gibi olmuş,nasıl kriz var ben anlamadım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Malvolorne -- 2 Şubat 2019; 19:56:58 >
  • 15.000 tl mi :D

Bu gün uludağ da tam pansiyon oteller günlük 300 tl bandında.

Ekipman kiralama 50 tl alt üst
    Snowboard 50 tl
    140 tl günlük skipass var

Günü birlik turlarla rahatlıkla gidip gelebiliyorsunuz hatta tur şirketleriyle 600 tl 2 gece 3 gün kayak turları var.

Siz 15.000 tl nerden çıkardınız :) nerenizden sallıyorsunuz. Yılbaşında ailemle ve arkadaşlarımla uludağda geçirdik ortalama kişi başı parti hariç 500 tl harcadık.
  • Ben hala karar veremedim, Uludag veya baska kayak merkezleri olabilir. Daha once Uludağ'a gittim, pistler hem kalabalık, hem de yeni başlayanlar ile dolu. Yarıyıl tatili bitsin, ben de kaymaya giderim. Kayak oyle bahsedildi gibi ucuz bir spor degildir, tüm ekipman bile olsa pahalidir. Benim gibi İzmir'den gidecekler extradan kar lastigi de almasi gerekir, gecen gittigimde araci Bursa sa otoparka bırakıp, yukarı öyle çıkmıştım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nazım55 -- 2 Şubat 2019; 19:47:10 >
  • Kriz var mı yok mu bilmiyorum da pazardan markete kadar her şey dünyanın parası.

AK partiye veriyorum normalde ama sanırım bir daha vermicem.
  • 2 gün önce palandoken kayak merkezine gittik arkadaş ile iki tane kızak kiraladık 10 TL bir saat kaydık. Tatil olduğu için normal yoğunluk vardı. Abartılacak gibi değildi. Ama güzeldi. Bir günlük tatil masrafımız 100 TL yi gecmedi.

• Ben de çok rahatsız oldum bu saçma fiyatı görünce sonunda gerçekçi bir fiyat söyleyen biri. Abartan herkes yalancıdır aynı zamanda.

• 3günde 15bin abartı olsa da günlük maliyeti 800tl civarlarındadır.Az mı çok mu tartışılır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Malvolorne

Valla beyler kumkapıya 300 metre ağ siparişi vermeye gittim,şimdi eve döndüm,bütün kumkapıdaki masaları iyi parti chp ve hdpliler doldurmuş eğleniyordu.Hiçte öyle ımf gelecek battık havası yoktu kimselerde.Bende anlamadım bu internette dalgamı geçiyorlar bizle ekonomi kötü diye...Dışarıda herkes ağzından para akıtıyor,sokakta kadınlar 4500 liralık bebek arabaları ile geziyor,milletin gıgış yemek yemekten elephant man gibi olmuş,nasıl kriz var ben anlamadım.
    geri vites yapmazsan lince hazır ol :))))
  • Kayak tatili falan eskiden insanlar çok gitmezdi şimdi moda oldu galiba?

• quote:

Krizin sebebi belli dolar 3 liradan 7 liraya çıkınca elbette sonuçları olacaktı ,5 liraya düştü marketlerde pazarda etiketler hala aynı.Manupulasyonlar dacabası.Krizden çıkıp çıkmamakta bize bağlı.

Alıntıları Göster
    Hocam forumu 2012 yıllarından beri takip ederim.Forumda 2015 yıllarında da ekonomik kriz var muhabbetleri dönüyordu,şimdi kriz var diyenler o zamanları övüyor
    Ekonomide sıkıntı olduğu doğru ama kriz yok

• Pztsi sabah 9.

Ekonomi süper gidiyorcuların mesai başlama saati :)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ne 15 bini. O gidenlerin cogu gunu birlik gidiyo. Bi gunluk kayak takimi arti mont pantolon gecen sene 65 liraya kiraladim. Pistte 120 civariydi kartalkayada. Heleki kartepeye giderseniz haftasonu gordugunuz insanlarin %99 u gunu birlikci.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Anladık kardeşim ekonomi çok iyi.Şimdi gidin sahibinize kuyruk sallayın da yemeğinizi koysun kaba.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Bildiğim kadarıyla Türkiye'de 200 bine yakın milyoner var.
    Evet, 90 milyona yakın nüfusu olan bir ülkede bu sayı azınlık oluyor. Fakat kendi başına değerlendirdiğimizde 200 bin civarında milyoner insanı ailesiyle falan düşünürsek, bunlar otelleri, tatil yerlerini ve avm'leri doldurmaya fazlasıyla yeter.
    Yani, bu duruma bakarak ülkede bolluk olduğunu ve ekonomik sıkıntı olmadığını söylemek aklın ötesinde olur.
    Sonuçta zenginlerin yaşam biçimlerine bakarak yoksullukla boğuşan on milyonlarca insanı hiçe sayamazsın.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.