Bildirim
Kayıt yenilemedim
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Bilenler var mı ? -
Üniversiteler ücretsiz değil mi?
-
Harç var ikinci öğretimim ben. -
Öbür dönem yenilersen bir şey olmaz.
-
Up -
Öğrenci işlerinden aldığım bilgi; Kayıt yaptırsanız da yaptırmasanız da 7 yıl boyunca teciliniz işliyor. Belki ihtiyacı olan arkadaşlar bakarsa diye buraya yazıyorum. -
Bizim ünide 2 dönem üst üste kayıt yenilemeyen öğrencinin kaydı siliniyor askeriye sistemiyle de koordineli çalışıyor doğrudan sisteme işleniyor.
Demekki üniversiteden üniye değişiyor. Genel bi durum değil o 7 yıl tecil -
sorması ayıp harç ne kadar kardeş 300-500 lira gibi bir şeydi çok mu arttı kredi kartıyla taksit yaptırsaydın keşke inşallah devam edebilirsin -
ben de ikinci öğretimim dönem başı 870 küsür tl para ödüyorum. bilgi müh. okuyorum. az para değil ya
-
zam gelmiş baya :( -
Bizde de öyle bir daha ki dönem yani seneye kayıt olmazsam silinir, ilk defa yapmadım kayıt dönemim uzadı alttan veya çaprazdan vereceğim.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Batuhan.r -- 5 Mart 2022; 17:41:48 > -
1000 TL. Taksit falan da olmuyor bildiğim kadarı ile zaten kredi limitim yoktu. Harcı geçtim döneme başlasam bile 400 TL falan da ayrıyetten kitap parası vardı. Kayıt silinme doğru yazın da kayıt yaptırmazsam siliniyor.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X