Şimdi Ara

KAZA GELİYORUM DEMEZ LÜTFEN ARKADAŞLAR DEDİKLERİMİ DİKKATE ALIN...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
86
Cevap
0
Favori
2.052
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • lütfen dikkatle okuyun ve herkes ibret alsın. bugün arkadaşlar kaza yaptım.arabayı rektefe için konyaya götürdüm. parça almak için akşehir ilçesine gidiyordum virajı döndüğümde karşıma hatalı sollama yapan bir tır çıktı emniyet şeridine girdim ve kuma kaptırıp arabayı şarampole düşürdüm arabanın altı büyük bir taşa çarptı sağ amatüsör ve marşpiyel hasar aldı başımı direksiyona çarptım kaşım açıldı fakat arkamdan gelen punto o kadar şanslı değildi tırın altına girdi ALLAHA ÇOK ŞÜKÜR ölü yada ağır yaralı yok hızım 70-80 civarıydı ve karşıdan gelen tırda rampa çıkıyordu. 3araçtada maddi hasar var.
    VE BENİM AKLIM BAŞIMA GELDİ

ŞİMDİ SORUYORUM KAÇ KİŞİNİN ARABASINDA İLK YARDIM ÇANTASI VAR????????

GELEN ARABALARIN HİÇ BİRİNDE İLK YARDIM ÇANTASI YOKTU ALLAHTAN Kİ KAZA JANDARMA KARAKOLUNA YAKIN BİR YERDE OLDU Kİ TÜRK ASKERİ YARDIM ETTİ...

LÜTFEN ARKADAŞLAR ARAÇLARIMIZDA İLK YARDIM SETİ BULUNDURALIM BUNA BENDE DAHİL!!!!!!!!!!!!!!

SAYGILARIMLA.....

• size çok büyük geçmiş olsun Allah büyüğünden korusun yazdıklarınız ve yaşadığınız ibret alınacak şeyler ilk yardım çantası ve ekipmanı hakkında çok doğru şeyler yazmışsınız ama zannedersem çoğo kimsenin aracında yok buna bende dahilim ve insanlar başına gelmedikçe bazı şeylerin kıymetini anlayamıyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: wolf_HKN

size çok büyük geçmiş olsun Allah büyüğünden korusun yazdıklarınız ve yaşadığınız ibret alınacak şeyler ilk yardım çantası ve ekipmanı hakkında çok doğru şeyler yazmışsınız ama zannedersem çoğo kimsenin aracında yok buna bende dahilim ve insanlar başına gelmedikçe bazı şeylerin kıymetini anlayamıyor
    haklısınız yarın ilk işim bir ilk yardım seti almak. puntonun içinde çocuklar vardı içim acıdı..
    bu yazdıklarım herkesin başına gelebilir lütfen dikkat edelim..
    devlet kanun koyduysa uymak lazım
  • geçmiş olsun ucuz atlatmışsınız. tırlar ve otobüsçüler bazen yapıyor öyle yola bakmadan direk sollama yapıyorlar buna birçok kez şahıt hatta uyardım da gerekçeside ben bu yolda ne zamndır gidiyorum çıkmaz burda araba allahım yaa.
  • quote:

Orijinalden alıntı: fasher

geçmiş olsun ucuz atlatmışsınız. tırlar ve otobüsçüler bazen yapıyor öyle yola bakmadan direk sollama yapıyorlar buna birçok kez şahıt hatta uyardım da gerekçeside ben bu yolda ne zamndır gidiyorum çıkmaz burda araba allahım yaa.
    geçmiş olsun.. trafikte çok ama çok dikkatli olmak lazım.. airbagin ne kadar önemli olduğunu kazalarda anlıyoruz.. bu haberi okuduktan sonra kesinlikle en az 2 airbagli araç almanın çok önemli olduğunu düşünüyorum..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ahmettr -- 3 Ekim 2007; 21:14:52 >
  • quote:

geçmiş olsun ucuz atlatmışsınız. tırlar ve otobüsçüler bazen yapıyor öyle yola bakmadan direk sollama yapıyorlar buna birçok kez şahıt hatta uyardım da gerekçeside ben bu yolda ne zamndır gidiyorum çıkmaz burda araba allahım yaa.
    O ilk yardım setleri bir işe yaramaz , onları taşımak komiklikten başka birşey değil, herşeyde olduğu gibi yasak savmak, zaten en baba set olsa bile onu doğru kullanacak kaç yiğit vardır bu ülkede bilemiyorum, olaylara bakıyorum da belkide olmaması daha iyidir, böylesi sağlam kalma şansımızı artırıyor.
  • quote:

olacağı varmış. yolu tarif edeyim akşehir-ılgın arasında argıthanı kasabası çift şeritten tek şerite düşen yerde rampanın bitiminden 600-700m ilerde
    quote:

Orjinalden alıntı: bluemountain

• quote:

Orijinalden alıntı: Umit

O ilk yardım setleri bir işe yaramaz , onları taşımak komiklikten başka birşey değil, herşeyde olduğu gibi yasak savmak, zaten en baba set olsa bile onu doğru kullanacak kaç yiğit vardır bu ülkede bilemiyorum, olaylara bakıyorum da belkide olmaması daha iyidir, böylesi sağlam kalma şansımızı artırıyor.

Alıntıları Göster
    Bu konuda hiç birşey demiycem çok büyük geçmiş olsun. Sis farlarına bıdı bıdı yapıp aracında ilkyardım seti olmayanlar ve dün söylediklerimi hatırlayanlar okusun...
  • quote:

Orjinalden alıntı: microchild

lütfen dikkatle okuyun ve herkes ibret alsın. bugün arkadaşlar kaza yaptım.arabayı rektefe için konyaya götürdüm. parça almak için akşehir ilçesine gidiyordum virajı döndüğümde karşıma hatalı sollama yapan bir tır çıktı emniyet şeridine girdim ve kuma kaptırıp arabayı şarampole düşürdüm arabanın altı büyük bir taşa çarptı sağ amatüsör ve marşpiyel hasar aldı başımı direksiyona çarptım kaşım açıldı fakat arkamdan gelen punto o kadar şanslı değildi tırın altına girdi ALLAHA ÇOK ŞÜKÜR ölü yada ağır yaralı yok hızım 70-80 civarıydı ve karşıdan gelen tırda rampa çıkıyordu. 3araçtada maddi hasar var.

GELEN ARABALARIN HİÇ BİRİNDE İLK YARDIM ÇANTASI YOKTU ALLAHTAN Kİ KAZA JANDARMA KARAKOLUNA YAKIN BİR YERDE OLDU Kİ TÜRK ASKERİ YARDIM ETTİ...

LÜTFEN ARKADAŞLAR ARAÇLARIMIZDA İLK YARDIM SETİ BULUNDURALIM BUNA BENDE DAHİL!!!!!!!!!!!!!!

SAYGILARIMLA.....

emliyet kemeriniz takılımıydı?...direksiyona vurdum deyince merak ettim...
    allah korumuşş...acaba tır şöförü ne yaptı? yada siz ona ne yaptınız?
    yangın söndürücü ilkyardım çantası çok önemli....her zaman yakınımızda jandarma olmayabilir.....(yangın söndürücülerin dolum tarihine dikkat hiç bi işe yaramıyor süresi geçince))

ülke olarak önlem almada biraz eksiklerimiz var...malum istanbulda büyük deprem bekleniyor.(aslında sadece istanbul değil türkiyenin her yerinde her an olabilir şimdiden çalışmalar başlasa yawaş yavvaş zamanla depreme hazır kentler oluşur.)..ama kimse önlem v.s. almıyor başta yerel yöneticiler....tsk kadar işi ciddiye alsalardı şimdi çok daha depreme hazır bir şehir olurdu istanbul...deprem olduğu zaman gene yardımımıza tsk koşucak...Allah tsk yı başımızdan eksik etmesin..

geçmiş olsun...umarım birdaha karşılaşmassınız..

• quote:

Orijinalden alıntı: Whisper911

quote:

lütfen dikkatle okuyun ve herkes ibret alsın. bugün arkadaşlar kaza yaptım.arabayı rektefe için konyaya götürdüm. parça almak için akşehir ilçesine gidiyordum virajı döndüğümde karşıma hatalı sollama yapan bir tır çıktı emniyet şeridine girdim ve kuma kaptırıp arabayı şarampole düşürdüm arabanın altı büyük bir taşa çarptı sağ amatüsör ve marşpiyel hasar aldı başımı direksiyona çarptım kaşım açıldı fakat arkamdan gelen punto o kadar şanslı değildi tırın altına girdi ALLAHA ÇOK ŞÜKÜR ölü yada ağır yaralı yok hızım 70-80 civarıydı ve karşıdan gelen tırda rampa çıkıyordu. 3araçtada maddi hasar var.

SAYGILARIMLA.....

emliyet kemeriniz takılımıydı?...direksiyona vurdum deyince merak ettim...
    allah korumuşş...acaba tır şöförü ne yaptı? yada siz ona ne yaptınız?
    yangın söndürücü ilkyardım çantası çok önemli....her zaman yakınımızda jandarma olmayabilir.....(yangın söndürücülerin dolum tarihine dikkat hiç bi işe yaramıyor süresi geçince))

ülke olarak önlem almada biraz eksiklerimiz var...malum istanbulda büyük deprem bekleniyor.(aslında sadece istanbul değil türkiyenin her yerinde her an olabilir şimdiden çalışmalar başlasa yawaş yavvaş zamanla depreme hazır kentler oluşur.)..ama kimse önlem v.s. almıyor başta yerel yöneticiler....tsk kadar işi ciddiye alsalardı şimdi çok daha depreme hazır bir şehir olurdu istanbul...deprem olduğu zaman gene yardımımıza tsk koşucak...Allah tsk yı başımızdan eksik etmesin..

geçmiş olsun...umarım birdaha karşılaşmassınız..
    emniyet kemerim takılı değildi. puntoda ki çocukları çıkarttığım için tır şöförüne bişey yapamadım adamı uzaklaştırdılar zaten. puntoda hava yastıkları olmasaydı Allah korusun o aranadan kesin ölü çıkardı zaten bende şoka girdiğim için bişey anlayamadım...

• quote:

Orijinalden alıntı: microchild

emniyet kemerim takılı değildi. puntoda ki çocukları çıkarttığım için tır şöförüne bişey yapamadım adamı uzaklaştırdılar zaten. puntoda hava yastıkları olmasaydı Allah korusun o aranadan kesin ölü çıkardı zaten bende şoka girdiğim için bişey anlayamadım...

Alıntıları Göster
    Büyük geçmiş olsun
  • quote:

Alıntıları Göster
    Büyük geçmiş olsun. Allah beterinden saklasın.

Hocam artık imzayı değiştirmek yakışır size.

• quote:

Orijinalden alıntı: ÖfKeLiKaLaBaLıK

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: ÖfKeLiKaLaBaLıK

yok ya hızlı gitmiyorum o lafın gelişi kazayı yaptığımda 70-80 civarıydı...

• quote:

Alıntıları Göster
    quote:

artık takmadan yola çıkmassınızçevrenizdekileri de taktırırsınız.

• quote:

Orijinalden alıntı: Whisper911

quote:

artık takmadan yola çıkmassınızçevrenizdekileri de taktırırsınız.

Alıntıları Göster
    büyük gecmis olsun

• quote:

Orijinalden alıntı: SAİM.

büyük gecmis olsun

Alıntıları Göster
    geçmiş olsun ancak ilkyardım çantası taşımak kadar onu kullanmasını bilmekde önemli ama bunun eğitimi tam olarak yapılmıyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: kürsad

geçmiş olsun ancak ilkyardım çantası taşımak kadar onu kullanmasını bilmekde önemli ama bunun eğitimi tam olarak yapılmıyor

Alıntıları Göster
    Aracımda levye de dahil her türlü araç-gereç tam.

Levye o kazada lazımmış o tır şöförü için.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi k2fg9 -- 3 Ekim 2007; 21:48:13 >

• quote:

Orijinalden alıntı: k2fg9

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: k2fg9

kesinlikle katılıyorum bu adamları döve döve komaya sokmak lazım

• quote:

Orijinalden alıntı: talkingbrother

quote:

Alıntıları Göster
    aynen çok büyük geçmiş olsun
    quote:

Orjinalden alıntı: talkingbrother

quote:

• quote:

Orijinalden alıntı: triger

aynen çok büyük geçmiş olsun
    quote:

Orjinalden alıntı: talkingbrother

quote:

Alıntıları Göster
    Allah korumuş, çok geçmiş olsun....

• 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.