Şimdi Ara

KAZA GELİYORUM DEMEZ LÜTFEN ARKADAŞLAR DEDİKLERİMİ DİKKATE ALIN... (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
86
Cevap
0
Favori
2.052
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: VEDAT_06

malesef hiçbiri kalp masajı, solunum v.s. gibi şeylerin sayılarını bile bilmiyorlar.
    Ha sertifikaları var mı var

Aman HAAa !

Kalp masajı sadece doktor tarafından uygulanabilir.
  • geçmiş olsun
  • arkadaşlar ben özellikle boyunluğun öneminden bahsettim millete burda ilk yardım öğretmeye çalışmıyorum.OK? sadece BOYUNLUK onunda önünde arkasında yönü yazılı bukadar .Size kimse ilkyardım yapın demedi keza bende soyledim ilkyardım teorikte öğrensenizde pratikte gerçekleştirmeniz çok zor soğukkanlılık ister.Sanki ameliyat yapacaksınız okadar malzemeyi kim kullanacakmış tovbe yarabbim ya.millet yara sarmayı bile cerrahi operasyon zannetmeye baslamış
  • quote:

Orjinalden alıntı: TuVNeRa

quote:

Orjinalden alıntı: VEDAT_06

malesef hiçbiri kalp masajı, solunum v.s. gibi şeylerin sayılarını bile bilmiyorlar.
    Ha sertifikaları var mı var

Aman HAAa !

Kalp masajı sadece doktor tarafından uygulanabilir.

trafik setindeki boyunluktan çıkıp kalp masajınada başladınız helal vallahi.İLK YARDIM SETİnden bahsediyoruz İLK YARDIM yapın demedik size!!!

• bu arada tuvnera kardeşim lafım sana değil yanlış anlama..sen doğru olanı soylemişsin alıntı yaparken senide almış bulundum
  • ben fosforlu ceket gördüm koçtaş'ta aldım. 15 milyon mu neydi. markası michelin. Gece yolda kalırsan giyerim
  • vallla adamcagiz biraz yardim etmek istedi biraz bilgi verdi hemen elstirel cumleler
  • quote:

Orjinalden alıntı: nebituran

vallla adamcagiz biraz yardim etmek istedi biraz bilgi verdi hemen elstirel cumleler

Burası DH, doğaldır...
  • arabada sadece ilkyardım seti yetersiz kalır.
    trafik seti yangın sondurme tüpü(kontrolleri yapılmış)
    ceki halatı takoz ve
    herzaman bulunması lazım ama kış aylarında mutlaka zincir bulundurun.
    ne işime yarayacak demeyin insallah olmaz ama ya ihtiyac olursa!!

tekrardan gecmiş olsun..
  • zaten vazgeçtim arkadaşlar hiçbişey almayın arabanızda pamuk bile olmasın kim kullanmayı bilsin dimi pamugu.Boyunluk takmakta en az pilleri doğru yerleştirmek kadar zor bunuda anladım.Yangın tupu hiç mühim değil birinin yanışını vaya bir sevdiğimizn ,malımızın yanışını izlemek çokta mühim değil.Kanayan bir yarayı sarmak zaten dünyanın işi hepimiz yara bandlarımızı hastane acillerinde taktırırız millet olarak.Çekme halatına güçmü yeter,onuda çıkarın atın hem takması zordur bununda...vs.vs.vs.Bu arada bunları yapamayan sürücüleri asla trafiğe salmayacaksın çünkü siz kaza yaptıgınızda bu tipler ya yanınızdan vah vah diye geçerler yada ağızlarında sigara sizin arabanıza bakarlar.Bu arada gene bazı aklı evveller çıkıpta biz nasıl kalp masajı yapalım demezler işallah.Sizlere ölümden kurtarın diyen yok altı üstü ilk yardım malzemesi bulundurun diyoruz.Size lazım olmazsa birine lazım olur ve bu kişi sizin bir yakınınızda olabilir.Bundan 2ay önce bir kazada durup kazazedelere yardımda bulundum 3kişilerdi benim aracımdaki boyunluğun birini çocuğa taktım diğer bayan la kocası içinde etraftaki araçlardan aldım anlıyacagınız siz kullanmasanızda birinin işine yarar,sizin canınız malınız yanmıyorsada birinin malını canını kurtarırsınız.Yardım edemiyorsanız dahi atrafta elinizdeki aleti kullanabilecek vasıfta birileri mutlaka vardır hatta bu ihtimal bile taşımanız için gerekli sebebtir.Çünkü ortadaki bir annenin evladı,bir can ve bu can hepimizin akrabası ,tanıdığı olabilir...allah hepimizi kazadan beladan esirgesin,duyarsız insanlarada akıl fikir ihsan eylesin....saygılarımla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi enteresavar -- 7 Ekim 2007; 16:11:22 >

• quote:

Orjinalden alıntı: enteresavar

arkadaşlar ben özellikle boyunluğun öneminden bahsettim millete burda ilk yardım öğretmeye çalışmıyorum.OK? sadece BOYUNLUK onunda önünde arkasında yönü yazılı bukadar .Size kimse ilkyardım yapın demedi keza bende soyledim ilkyardım teorikte öğrensenizde pratikte gerçekleştirmeniz çok zor soğukkanlılık ister.Sanki ameliyat yapacaksınız okadar malzemeyi kim kullanacakmış tovbe yarabbim ya.millet yara sarmayı bile cerrahi operasyon zannetmeye baslamış

doğru söylüyorsun boyunluk bulunması gerekir kullanmayı bilen biri çıkma ihtimali ne kadar düşük bile olsa 1 kişide bile işe yarasa yeter

aslında herkes bunu takabilir ama daha önceden takmayı öğrenmesi gerekir aksi takdirde takarken boyuna zarar verebilir.

aslında ehliyet verilirken her soför adayına boyunluk taktırılmalı

• quote:

Orjinalden alıntı: lokosit

Herşeyi öğrettiler o kaldı.

Araba sürmeyi bile öğretmediler doğru düzgün.
  • quote:

quote:

arkadaşlar ben özellikle boyunluğun öneminden bahsettim millete burda ilk yardım öğretmeye çalışmıyorum.OK? sadece BOYUNLUK onunda önünde arkasında yönü yazılı bukadar .Size kimse ilkyardım yapın demedi keza bende soyledim ilkyardım teorikte öğrensenizde pratikte gerçekleştirmeniz çok zor soğukkanlılık ister.Sanki ameliyat yapacaksınız okadar malzemeyi kim kullanacakmış tovbe yarabbim ya.millet yara sarmayı bile cerrahi operasyon zannetmeye baslamış

doğru söylüyorsun boyunluk bulunması gerekir kullanmayı bilen biri çıkma ihtimali ne kadar düşük bile olsa 1 kişide bile işe yarasa yeter

aslında herkes bunu takabilir ama daha önceden takmayı öğrenmesi gerekir aksi takdirde takarken boyuna zarar verebilir.

kardeşim doğru soluyorsun takarken problem olurmu?Boyunlugun yapısı buna gore hazırlanıyor ve aldıgın yerde sadece gostermeleri yeter.Emin ol hiç takmamak katar kotu olamaz..unutmadan bunların eğitimi kurslarda teorikte veriliyor ama nafile kimse gitmez sadece gitmiş gibi imza atarlar.Boyunluguda takarken dikkat edilmesi gereken nokta yaralının boynuna arkadan sarsmadan geçirip önden kapatmak..yaralının başını sabit tutmak yeterli

• quote:

Orjinalden alıntı: k2fg9

quote:

Araba sürmeyi bile öğretmediler doğru düzgün.

hatta ben alırken sınava hiç gelmeyen dahi ehliyet aldı direksiyon sınavıda diğerleride hikaye anlıycagınız trafiğin niye bukadar berbat olduğunu bunlar açıklıyor aslında

• quote:

hatta ben alırken sınava hiç gelmeyen dahi ehliyet aldı direksiyon sınavıda diğerleride hikaye anlıycagınız trafiğin niye bukadar berbat olduğunu bunlar açıklıyor aslında

valla güzel ülkemde herşey hikaye.üniversiteler bile...

Neyse konu dağılmasın.
  • quote:

quote:

quote:

kardeşim doğru soluyorsun takarken problem olurmu?Boyunlugun yapısı buna gore hazırlanıyor ve aldıgın yerde sadece gostermeleri yeter.Emin ol hiç takmamak katar kotu olamaz..unutmadan bunların eğitimi kurslarda teorikte veriliyor ama nafile kimse gitmez sadece gitmiş gibi imza atarlar.Boyunluguda takarken dikkat edilmesi gereken nokta yaralının boynuna arkadan sarsmadan geçirip önden kapatmak..yaralının başını sabit tutmak yeterli

yavw şu an nöbetten yazıyorum sabah bi kazaya gittim 2 yaralı aldım tabiiki ilk işimiz servical coller i takmak oldu adamı 4 kişiyle birlikte tahta sedyeye aldık adam ayıldı (alkollü)ve maalesef ayağa kalktı 4 kişinin yaptığı iş boşa gitti neyseki allahtan belinde falan bişey yokmuş sonra hastaneye götürdük hastaneye teslim ettik oradanda filmleri çekildikten sonra bakmadan bizim boyunlukla birlikte ehliyetim alınacak diye toz olmuş

hain herif bari boyunluğu geri gönderse

yav sabah sabah boyunlukla ilgili başımdan geçen olayı paylaşmak istedim umarım topiği kirletmemişimdir

• quote:

yavw şu an nöbetten yazıyorum sabah bi kazaya gittim 2 yaralı aldım tabiiki ilk işimiz servical coller i takmak oldu adamı 4 kişiyle birlikte tahta sedyeye aldık adam ayıldı (alkollü)ve maalesef ayağa kalktı 4 kişinin yaptığı iş boşa gitti neyseki allahtan belinde falan bişey yokmuş sonra hastaneye götürdük hastaneye teslim ettik oradanda filmleri çekildikten sonra bakmadan bizim boyunlukla birlikte ehliyetim alınacak diye toz olmuş

hain herif bari boyunluğu geri gönderse

yav sabah sabah boyunlukla ilgili başımdan geçen olayı paylaşmak istedim umarım topiği kirletmemişimdir

İşte böyle adamlara acımayacaksın ya.Gebersin gitsin...

• quote:

quote:

şaka yapıyorsun değilmi

birgün bir yakınınıza kullanabilirsiniz dalgaya alma lütfen gerçekten önemli
  • quote:

şaka yapıyorsun değilmi

Ben malesef ciddiyim.Hiçbişey öğretmediler.Uygulamasını nasıl yapacaklar.Zaten gelmişsin gelmemişsin umurlarında değil çünkü eğer gelmedi diye şikayet ederlerse müşteri bulamayacaklarını biliyolar.
    +Olarak gerçekten de ben çok az sürmeyi biliyodum.Adam 20 km düz yolda sürdürdü "tamam sen öğrendin" dedi o kadar.Park etmeyi öğretmeyecekmisiniz dedim sınavı geç sonra dedi o da öyle kaldı.Arabamın koltuğuna oturduğumda park etmeyi bile bilmiyodum.Ehliyet alalı 5 ay felan oldu sanırım daha yeni park etmeyi öğrendim kendim...

• quote:

quote:

şaka yapıyorsun değilmi

Ben malesef ciddiyim.Hiçbişey öğretmediler.Uygulamasını nasıl yapacaklar.Zaten gelmişsin gelmemişsin umurlarında değil çünkü eğer gelmedi diye şikayet ederlerse müşteri bulamayacaklarını biliyolar.
    +Olarak gerçekten de ben çok az sürmeyi biliyodum.Adam 20 km düz yolda sürdürdü "tamam sen öğrendin" dedi o kadar.Park etmeyi öğretmeyecekmisiniz dedim sınavı geç sonra dedi o da öyle kaldı.Arabamın koltuğuna oturduğumda park etmeyi bile bilmiyodum.Ehliyet alalı 5 ay felan oldu sanırım daha yeni park etmeyi öğrendim kendim...

tamam şaka değil ama sitemvari olduğu belli

ne yazıkki yazdıklarında haklısın

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.