Şimdi Ara

Kaza yaptım,sizce kapı değişimi mi gerekli?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
12
Cevap
0
Favori
1.911
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar dün gece dalgınlıkla arabayı duvara sert bir şekilde sürttüm ve son hali bu.

kapıların açma yerlerinde ve altında göçükler var.

tamir edilebilir mi yoksa kapı değişmeli mi?

Kaza yaptım,sizce kapı değişimi mi gerekli?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi uygun_sefa -- 8 Kasım 2019; 14:31:23 >

• Değişmesine bir sebep göremedim ben düzeltilir boyanır.

Ya da kapı komple değil de sadece saclar değişebilir.

Geçmiş olsun.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kasko var diye varsayıyorum. İlk önce hasarı bildir. Yetkili serviste bunu düzeltip boyatmaya uğraşmazlar kapılar değişir. Boyama düzeltme istiyorsan anlaşmalı kaportacıda yaptır.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu hasar için kapılarınızı değiştirmeyin.İşinin ehli bir usta bulursanız göçük yerleri düzeltir macun çeker zımpara boya gayet güzel çıkar.
  • Belki kapı kolları değişebilir ama sac kısımlar tamir edilebilir. Daha kötü durumdaki kapıya onarım yaptırmıştım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Storm Raider

Kasko var diye varsayıyorum. İlk önce hasarı bildir. Yetkili serviste bunu düzeltip boyatmaya uğraşmazlar kapılar değişir. Boyama düzeltme istiyorsan anlaşmalı kaportacıda yaptır.
    Neredeyse tamamen aynı durumda yetkili servis kapıyı değiştirmişti...

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Servis affetmez komple değiştirir dışarda boyat

• değiştirmelik bir şey yok hocam
    macun,astar,boya mis gibi olur
  • dışarıda özel serviste önceden değişim olmaması için anlaşıp kaskodan veya cepten yaptırın.

Arkadaşım bariyere 4parça sağını sürttü. Kaskodan yaptıracak, 2-3 yere sormuş, kaskonun anlaşmalı olduğu yere gitmiş hepsi demiş ki sağ ön çamurluk değişir. Sonrasında benim kaportacıma götürdüm. çamurluk değişmeden güzelce doğrultur macunsuz çözeriz bu işi demişti. hem 500tl daha az tutara çıktı böylece kaskodan düşük miktar yazıldı.

kapı veya sacı değişirse ileride satarken başınız ağrır. 15 yaşındaki arabada bile değişene burun kıvıran var o yüzden böyle basit hasarlarda parça değişiminden uzak durun. İşin ehli profesyonel ustalar gayet güzel tamir ediyor.
  • sürtmüş yahu kapı içeri ile göçmemiş neden değişsin boyanır geçer
  • Hocam geçmiş olsun, tahminimce aracınızda en fazla kapı kolları değişir, yalnız iki kapı boyanır çamurluğun ufak bir kısmına da lokal boya yaparlar, fotoğrafları silme satarken böyle böyle oldu dersin.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.