Öncelikler herkese iyi forumlar dilerim. Abilerim,ablalarım,kardeşlerim ben keman derslerine başlamayı çok istiyorum çocukluk hayalim. Okul vs.. şeylerden şimdiye kadar zaman bulamadım ne yazık ki. Şimdi bu çocukluk hayalimi gerçekleştirmek için önce bir keman almam gerekiyor fakat bu konu ile ilgili hiç bir bilgim yok diyebilirim. İstediğim tek şey var yada düşündüm de iki şey var :D
1 - İçini kaldıracak derecede olabildiğince ince tiz seslere çıkabildiğim kadar çıkmayı istiyorum bunu en iyi hangi keman ile başarabilirim tüyleri diken diken yapmak istiyorum.. 2 - Fiyatı şimdilik max 400-450 TL olmalı :(
Not = İnternette birkaç bilgi almaya çalıştım 1/2 veya 3/4 yada 4/4 keman gibi şeyler çıkıyor bunun anlamı nedir ? Baştada belirttiğim gibi olabildiğince tiz ve dik seslere çıkmak istiyorum...
Derse başlamayı istiyorsan başlangıç seviyesinde keman alabilirsin Sıfır bir keman gönderebilirim sana istersen başlangıç seviyesinde keman+reçine+yay+soft case şeklinde yanınada olmazsa olmaz keman yastıgı atarım düşünürsen pm atarsın konunu görüp üye oldum .
1/2 3/4 4/4 boyutları yaşa göre hitap eden şeyler küçük yaşta olanlar 1/2 sonrakiler diye devam eder yetişkin bir bireysen 3/4 4/4 tam boy diye geçer bunları tercih etmelisin.