Zelda gibi bir oyun oynamayı çok istemiştim, benziyor mu ? |
Kena: Bridge of Spirits | PS4 - PS5 ANA KONU | (17. sayfa)
-
-
Bayıldım oyuna.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Oyunu 2 saat kadar oynadım ilk izlenim olarak çok eğlenceli duruyor. İlerleyen saatlerde hikaye dahada açılırsa güzel bir deneyim sunar. Pc'de oynayacak arkadaşlar için 69 TL'ye fazlasıyla değecek bir oyun. Düşünmeden alın. PS'te oynamak istiyordum ben ama malum fiyatlar ortada.
-
Dual sense te ok atma hissi mukemmel dual sensteki en iyi atis hissi simdiye kadar . Yaydaki tahtanin gerilirken verdiği gicirtiyi bile hissetiyorsunuz. İnanilmaz sasirdim durup durup ok atiiyorum saga sola o gacirdama hissi yuzunden 🤭
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi maydo67 -- 21 Eylül 2021; 22:29:5 >
soluksuz 6 saat kadar oynadım. oyun gayet iyi, şuan tek eleştirim zorluğu.
en zorda (expert spirit guide) oynuyorum ve 2-3 denemede bossları rahatça geçebiliyorum. dövüşler bir tık daha zorlayıcı olabilirmiş sanki.
-
3 saat oynadım görsellik şahane ama hikaye tırt. Rotlar ise aşırı tatlı
32 incelemede ortalama 83 puan. Sony bu stüdyoyu bünyesine katar.
opencriticKena: Bridge of Spirits for PS5, PS4, PC Reviewshttps://opencritic.com/game/11516/kena-bridge-of-spirits -
Oyun gerçekten sizi içine çekiyor. Huzur verici bir aurası var ormanda dolaş o bile yetiyor yani :)
-
Arkadaşlar PC için bir şeyi merak ettim, ayarları ne kadar yükseltirsem yükseltelim sanki aynı kalıyor gibi...
Oyunda baya ilerledim hala bitmedi sanırım son demlerindeyim genel olarak çok beğendim ilerledikçe yeni mekaniklerin eklenmesiyle oyun baya keyifli hale geliyor.
-
-
Ben de PC platformunda oynuyorum. Evet dediğiniz gibi ultra ile düsük detaylar arasında göze çarpan bir farklılık yok. Ama oyun en düşük grafik detaylarında bile doku kalitesi, partikül efektleri, ışıklandırmalar vs gayet göz doyurucu. Bu nedenle olsa gerek.
Oyun ps4-ps5 özel oyunu değil sanırım xbox a gelirmi?
-
quote:
Orijinalden alıntı: ZiromenOyun ps4-ps5 özel oyunu değil sanırım xbox a gelirmi?
gelir. ama 1 yada 2 sene falan sürer
-
Oyunu bugün bitirdim toplam 10-11 saat kadar sürdü, şimdiden oyunu zorda oynayanlara Allah sabır versin finalde çok kanser olacaksınız çünkü.
Oyunun hikayesi kötü ama ara sahneler bir harikâ. Hikaye de ilerlemeniz için önce 3-4 tane bölge temizlemen gerek tarzı görevler çok var, oyunun finaline doğru bu temizlik işi daha da uzuyor oyun o nokta da beni çok sıktı neyse ki Oynanışa sürekli yeni şeyler eklenmesi oyunu diri tutuyor.
Beklediğime %100 değdi diyemeyeceğim, dramatik bir hikaye ve az da olsa etkileşimli bir dünya beklerdim açıkçası fakat yine de oyunu oldukça beğendim. Oynadık, bitirdik ve keyif aldık. Geliştirici stüdyo'nun ilk oyunu olmasına rağmen gayet iyi bir seviyede iş çıkarmışlar, sonraki projelerinde çok daha büyük işler başaracaklarına eminim. Şimdiden de merak ediyorum açıkçası..
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Oyun 50 TL falandı şimdi 70 TL olmuş.
Bu oyun Unreal Engine 4 ile mi yapıldı?
-
Yau şu wood knight'ı nasıl geçtiniz? 5-6 kere denedim geçemedim. oyunu bıraktıracak bana namussuz :)
-
Görsel olarak animasyon filmi tadında ama oynanış bence biraz yavan kalmış, daha doğrusu eski hissettiriyor, gerçi başlardayım henüz sonraları yetenek anlamında değişiklik olur mu bilmiyorum; ancak karakterin hareket kabiliyetinin daha özgür, daha çeşitli olmasını umuyordum. Rot tasarımları çok tatlı olmuş, çizimler çok iyi gerçekten. Genel olarak nedense Ni No Kuni havası hissettirdi, ileride bu stüdyodan iyi işler çıkar gibi gözüküyor.
-
zor bu oyunu Platin yapmak verdiği bugg işe yaramazsa bazı oyunculara işe yaramıyormuş 10 üzerinden 7 vermiş zorluğuna oyunun
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi helll_599 -- 22 Eylül 2021; 23:37:58 >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X