< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Bildirim
Banane tükürmesinden aksırmasından sıçmasından ben öğrettiği bilgiye bakarım, youtube daki en kaliteli geometri hocasıdır kendisi
|
Van'daki askerlik anılarını anlatmasından iyidir hocam.
|
senin benim gibi bir insan. Sen konuşurken boğazın hiç gıcık kapmadı sanırım. Kenan hoca hayatında görebileceğin en doğal insandır. Öğrencinin gözünden bakmayı bilir. Soruyla karşılaştığında hangi adımlar izlenilmesi gerektiğini bilir. Diğer hocayı dinlemedim fakat kara bu işi iyi yapan ender insanlardan birisi.
|
Sizin gibilerde üniversite okuyacak işte rezil herifler. Senden yaşça büyük öncelikle buna saygın olsun. İkinci olarak böyle mahalle karıları gibi her halti eleştirmekten vazgeçin senin gibi insanlar çok girdi hayatıma herkesi eleştirir herkesin arkasından konuşursunuz.
Ayrıyeten bu konuyu açarak kime ne ispatladın çok merak ediyorum. Tepkimin sert olma sebebine gelecek olursak artık hiç bir şey beğenmeyen çalışmamak için her türlü bahaneyi uyduran yıkık konulardan usandık(haklı sebepleri olan arkadaşlar müstesna) |
Arkadaşlar beyin özürlü müsünüz yoksa taklidini mi yapıyorsunuz? Eğer gerçekten özürlüyseniz lafım yok her insanın başına gelebilir fakat taklidini yapıyorsanız sorgulamak isterim.
Arkadaş Kenan Hoca'ya laf etmemiş sadece kendisi beğenmediği bir özelliğini söylemiş ve hocanın bu kadar popüler olduğunu da bildiği için merak etmiş demek ki neden bu kadar çok izleniyor diye. Lütfen algılayarak yorum yapın. |
Ya tamam eyvallah benim de sevdiğim bir hocaya laf gelirse sinirlenirim de üstteki abartılı yorumların mantığını anlamadım. Vallahi kötü niyetim yoktu, her insanda doğal olacak bir şey zaten bu neden böyle bir yerde bunun primini yapayım
|
|
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > |
|
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-0786DE130 -- 7 Ocak 2019; 18:46:52 > |
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |