Şimdi Ara

Kenan Kara'yı nasıl izliyorsunuz?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
32
Cevap
0
Favori
4.429
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Metin hocamdan normalde dinliyordum geometriyi, bir bakayım dedim kanalına. Adam videoda aksırıyor, tükürüğünü yutuyor, öksürüyor. Bi garip geldi lan asmr videosu izliyor gibiydim. Anlatışı falan hoşuma gitti şimdi baltalamak istemiyorum ama dinlenmez abi bu şekilde :D

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• senin benim gibi bir insan. Sen konuşurken boğazın hiç gıcık kapmadı sanırım. Kenan hoca hayatında görebileceğin en doğal insandır. Öğrencinin gözünden bakmayı bilir. Soruyla karşılaştığında hangi adımlar izlenilmesi gerektiğini bilir. Diğer hocayı dinlemedim fakat kara bu işi iyi yapan ender insanlardan birisi.
    Sizin gibilerde üniversite okuyacak işte rezil herifler. Senden yaşça büyük öncelikle buna saygın olsun. İkinci olarak böyle mahalle karıları gibi her halti eleştirmekten vazgeçin senin gibi insanlar çok girdi hayatıma herkesi eleştirir herkesin arkasından konuşursunuz.

Ayrıyeten bu konuyu açarak kime ne ispatladın çok merak ediyorum. Tepkimin sert olma sebebine gelecek olursak artık hiç bir şey beğenmeyen çalışmamak için her türlü bahaneyi uyduran yıkık konulardan usandık(haklı sebepleri olan arkadaşlar müstesna)
    Arkadaşlar beyin özürlü müsünüz yoksa taklidini mi yapıyorsunuz? Eğer gerçekten özürlüyseniz lafım yok her insanın başına gelebilir fakat taklidini yapıyorsanız sorgulamak isterim.

Arkadaş Kenan Hoca'ya laf etmemiş sadece kendisi beğenmediği bir özelliğini söylemiş ve hocanın bu kadar popüler olduğunu da bildiği için merak etmiş demek ki neden bu kadar çok izleniyor diye. Lütfen algılayarak yorum yapın.
  • Banane tükürmesinden aksırmasından sıçmasından ben öğrettiği bilgiye bakarım, youtube daki en kaliteli geometri hocasıdır kendisi

• Barışş9999 B kullanıcısına yanıt
    Hitabı kaliteli olabilir lafım yok, ki ilk mesajımda da söyledim. Ama dinlenmiyor veya ben dinleyemiyorum acayip itici geliyor

• Van'daki askerlik anılarını anlatmasından iyidir hocam.
  • Eneshn1 E kullanıcısına yanıt
    SORu çözümleri iyi ama konu anlatimi kötü , metinhoca cok kaliteli bir ögretmen bide kenan kara konu anlatımının başında bile kendi yazdığı orjinal soruları koymasa baslamis ama soruyu anlatması o kadar kötü ki sadece yazarı anlar yani :D konu anlatımlarına metinden devam et katı cisime felan geldiginde farki anlarsin

• Moving On kullanıcısına yanıt
    Dediğin adamın bir videosunu bile izlemedim

• Barışş9999 B kullanıcısına yanıt
    +1

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Yok artık Nihat Doğan da mı....
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • helixSNAA kullanıcısına yanıt
    Adamın verdiği pdfler falan her şeyi çok düzenli, çok severek dinledim her dersini. Üstteki arkadaş biraz sinirlenmiş ama benim amacım kimseyi kıyaslamak veya yüceltmek değil.

• Tüm hevesimin içine ettin seni tebrik ediyorum oysaki 3 4 gün sonra kenan Kara ile tekrar etmek istiyordum ama yinede izleyeceğim karekök LYS yi youtube da çözen adam gibi adamdır kendisi

• senin benim gibi bir insan. Sen konuşurken boğazın hiç gıcık kapmadı sanırım. Kenan hoca hayatında görebileceğin en doğal insandır. Öğrencinin gözünden bakmayı bilir. Soruyla karşılaştığında hangi adımlar izlenilmesi gerektiğini bilir. Diğer hocayı dinlemedim fakat kara bu işi iyi yapan ender insanlardan birisi.
  • Net youtube da ki en kral geometri hocasıdır. Özellikle yapamadığım çoğu soru tipini adam videolarında koymuş, 12 de bu adamı kesfedip dinleyeydim (2 yıl önce) Geo yüzünden kaybetmez şimdi gitmiştim.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar farkettiyseniz ben Kenan Kara'nın donanımına bir laf söylemedim. Burada malafat kapıştırması da yapmıyorum. O hoca daha iyi şu hoca daha kötü gibisinden. Youtube gibi bir nimet var elimde. Bir sürü hoca alternatifi de var. Evet verdiği bilgiler, düşünce stili tam bana göre, ama o seslerden hoşlaşmıyorum abi napayım. İzleyen izler bu benim kişisel fikrim.

• O kadar videosunu izledim. Üstüne kulaklıkla izledim. Bir kere bile o şekilde bir ses dikkatimi çekmedi. Senin kulak bir tık fazla duyuyor bence hocam. :D

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-1C92E98D9

Bu mesaj silindi.
    sen ne dion kardeş adam analitik 5. videoda tablete kustu ve sırf videoyu yeniden çekmemek için ekranı kazağıyla silip devam etti o kadar kuvvetli kustu ki ekranın içine girdi ordan görülüyordu yani şimdi deme ekrana kustuysa kayıt programı alamaz vb.

bu da mı boş şimdi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-0786DE130 -- 7 Ocak 2019; 18:46:52 >
  • Sizin gibilerde üniversite okuyacak işte rezil herifler. Senden yaşça büyük öncelikle buna saygın olsun. İkinci olarak böyle mahalle karıları gibi her halti eleştirmekten vazgeçin senin gibi insanlar çok girdi hayatıma herkesi eleştirir herkesin arkasından konuşursunuz.

Ayrıyeten bu konuyu açarak kime ne ispatladın çok merak ediyorum. Tepkimin sert olma sebebine gelecek olursak artık hiç bir şey beğenmeyen çalışmamak için her türlü bahaneyi uyduran yıkık konulardan usandık(haklı sebepleri olan arkadaşlar müstesna)

• MegaWindows kullanıcısına yanıt
    Hayatındaki insanların nasıl bir karaktere sahip olduğunu bilmiyorum. Ama o tiplere benzeteceğin birisi değilim. Konunun başında da dediğim gibi amacım baltalamak değildi. Öyle anlaşıldıysam eğer cidden çok özür dilerim. Burası genel sohbet bölümü, birisine veya birilerine herhangi bir ispat yapmak istememiştim.

• Lan ne nefret kusacağım amk deli misin sen? Adamı tanımıyorum etmiyorum neyin kini bu ? Benim dikkatim dağıldı sadece, söylemek istedim olay bu. Bu adam senin dayın amcan olmadığı gibi benim kanlım veya hasmım değil

• Arkadaşlar beyin özürlü müsünüz yoksa taklidini mi yapıyorsunuz? Eğer gerçekten özürlüyseniz lafım yok her insanın başına gelebilir fakat taklidini yapıyorsanız sorgulamak isterim.

Arkadaş Kenan Hoca'ya laf etmemiş sadece kendisi beğenmediği bir özelliğini söylemiş ve hocanın bu kadar popüler olduğunu da bildiği için merak etmiş demek ki neden bu kadar çok izleniyor diye. Lütfen algılayarak yorum yapın.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Ya tamam eyvallah benim de sevdiğim bir hocaya laf gelirse sinirlenirim de üstteki abartılı yorumların mantığını anlamadım. Vallahi kötü niyetim yoktu, her insanda doğal olacak bir şey zaten bu neden böyle bir yerde bunun primini yapayım

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.