Şimdi Ara

KENDİ HASATIM OLAN ZEYTİNYAĞI 5LİTRE 100TL. (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
58
Cevap
3
Favori
1.602
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul İlan Türü #Satılık Ürün Çeşitleri #Zeytin ve Zeytinyağları
-6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • şu forumu bir anlayamadılar hala kazık cabasındalar yaa kardeşim git dükkanında sat sabahtan beri böle 50 tane satıcı eskiden internetten satılan mallar ucuz olurdu tekrar dükkanlaramı yönelsek ne yapsak
  • quote:

Orijinalden alıntı: emk87

Arkadaslar bursa mudanlıyız bizde su an bursada saf zeytinyağının ltsi 20 tl isteyene satabiliriz bizde dediğiniz gibi 15 tl falan değil

elden alınca da mı 15tl? eski hasat mı ?
  • n11 den ilan açacağınıza %5 komisyonlu sanalpazardan ilan açsanız nasıl olur?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Siz riviera yağ yemeye devam edin. Sızma naturel yağdan bahsediyorum. Asitlik derecesi 0.8 i geçmiyor bu yağın.

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• FAHİŞ FİYAT BİR DE FABRİKADAN UCUZA DEMİŞ FABRİKA O YAĞA 10 LİRADAN FAZLA VERMEZ NE OLURSA OLSUN ADAM MI KEKLİYORSUN ARKADAŞ.
  • 22.75

ambalaj parası= 1 lt lik pet şişenin ne parası olacak?
    n11 %15 komisyonu= forum için sanalpazar'ın %5lik komisyonu da mevcut.
    kargo parası= sanalpazar'dan sattığında kargo 6 liraya gidiyor zaten

komisyon ve kargo ücretini çıkınca 15.6 lira kalıyor. 3 litre yağı her şey dahil 45 liraya satarsanız anca anlamı olur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi muskeder -- 21 Ekim 2015; 18:12:02 >
  • hemşerim kusura bakma ama fiyatın çok ama çok uçuk zaten yeni mahsul henüz toplanmadı buna ragmen şuan büyük teneke fiyatı 130 -150 bandında bu teneke minimum 15 ortalma 16 17 litre yani senin fiyatlarda satmanın imkanı hele hele sıcak fırsatlarda hepten imkansız ) ama forum üyelerine nizip yöresinin zeytinyagını tavsiye ederim çok güzel bir yağdır tabi dedigim fiyatlarda olursa
  • Sen git fabrikaya ver 22.5 a sonra gel bize sat
    fabrika 8 9 lira anca verir simdi yürü git

• Yok artik muglada adamin kendi hasadi, fabrikadan sıktırıp evine getiriyor litresi 11 tl, hey maşallah yok mu arttiran?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kardeşim sanalpazardan %5 komisyona versene.

1-3-5 litrelik ambalaj yap. Zeytin geçen sene 12 yi gördü. 1 litre ücretsiz kargo için iyi fiyat ama litre arttıkça çöp oluyor.

• n11 e ilan açmayın bence. Sanal pazardan açabilirsiniz. Komisyonuda makul kargoda 5 lira civarında.
  • quote:

Orijinalden alıntı: nizipliyim

Siz riviera yağ yemeye devam edin. Sızma naturel yağdan bahsediyorum. Asitlik derecesi 0.8 i geçmiyor bu yağın.

Hocam uğraşmayın. Ham paranızı hesaplayın. Sanal pazar %5 alıyor. Üyelik açması alması satmasıda çok kolay. 1 litre 2 litre 3 litrelik ambalajları ile satışa cıkarın onlarca satarsınız sadece forumdan..
  • Gemlikten arkadaslardan 20 kg litresi 13.50 erken hasat dizma aldim fiyat yuksek

• Fabrika taş çatlasa 7.5

• Takas fiyatı mı bu?

• quote:

Orijinalden alıntı: scopiora

Litre fiyati 22 TL'den sonrasini okumadım

• boya değişen var mı hocam?
  • sıcak fırsatlarda kendi ürünlerini satanlar şunu düşünüyor kuvvetle muhtemel.
    1. Bunlar şehirli nasılsa ev yapımı malları bunlara dışardan alacakları ( yine ev yapımı ) fiyatın 3-5 üstüne satalım nasılsa bilmiyorlar fiyat durumunu. Ama şunu düşünmüyorlar ki çoğu kişinin arkadaş çevresinde ege yöresinin bir köyünde ailesi yaşayan insanlar var ve herkes 3 aşağı 5 yukarı fiyatlara hakim. yani öyle siz riviera yemeye devam edin benimki sızma yağ ama demekle olmaz o işler.
  • Arkadaş 10 TL + paketleme kargo komisyon demiş sanırım sanal pazar yap 13 TL litre fiyatı + kargo de bidon çok tutmaz kurtarır ilanı açmadan burdan alışveriş çek bölümünden istenilen sayıya ulaş ilanı aç siparişi topla arada git bidonunu toptan al gönder ürünleri

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: nizipliyim

EĞER TALEP OLURSA N11 DE ÜYELİK AÇIP SATICAM. FAKAT %100 MENMUNİYET GARANTİSİ VEREREK SATARIM. GAZİANTEP NİZİP DE OLAN TARLAMDAN ELLERİMLE TOPLAYIP SIZMA OLARAK YAĞ ÇEKTİRDİM. TALEP OLURSA İLAN AÇICAM TALEP OLMASSA TENEKE USULU FABRİKAYA VERİCEM?

Ekleme:

Fabrikaya ucuza verecegimize millet temiz saf yağ yesin.Litre fiyatı 22,75. litrelik petlerde olur. talep olursa ambalaj alıcam. haber bekleiyorum saygılar.

kargoyu soranlar olmuş kargo benden.

Arkadaşlar ambalaj parası+n11 in yüzde 15 komisyonu +kargo ücreti 5lira+ gaziantepden buraya nakliye parası ile bu fiyat çıkıyor. Bu yağı alıp beğenmedim diyen çıkmayacak. Hayatınızda yiyeceğiniz en iyi zeytinyağlardandır.

Hocam ben fiyatınız şu şartlarda yüksek bulmadım şöyleki. , 1 litre satarsanız elinize belki 10-12 Lira geçecek kargoyla filan. Bence siz 5 Litre ambalaj olarak düşünün sanalpazardan aras kargo 5 liraya taşıyor ve % 5,9 kesiyor. Siz buna göre maliyet belirleyip yeniden fiyatlandırma yapın çünki millet 1 litre almayacak sonuçta.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.