Şimdi Ara

KERATOKONUS ve CROSS LİNKİNG TEDAVİSİ (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
422
Cevap
18
Favori
113.629
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Mesajı yanlış anlaşılma olmasın diye editliyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vlkn_90 -- 14 Mart 2017; 13:56:41 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • vlkn_90 kullanıcısına yanıt
    Nasıl memurlıktan oldunuz? Sağlık kontrolünden heyette geçtim sorun çıkmadı diyorsunuz. Anlamadım

Bu keratokonus polislik askerlik ne bilim itfaiye gibi belli baslı meslekler dısında engel değil.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ellekem -- 14 Mart 2017; 12:51:30 >
  • ellekem kullanıcısına yanıt
    Heyetten geçtim sağlam raporu aldım daha sonra sağlık geçmişi taranıyor E-nabız uygulamasından da görebilirsiniz orada Kerotokonus tanısı olduğu için aday memurluğum düştü .
    Kurumlar konusunda haklısınız biz burda memurluk diyoruz ama kurumların ayrı sağlık yönetmelikleri var isim vermeliydim. Benim yukarıda belirttiğim olay polislikle alakalı bir kurumda oldu. Daha sonrada Sydv den aynı nedenle elendim.

Edit:Üstteki mesajı editliyorum okuyanlar için yanlış anlaşılmaya mahal vermemesi için.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vlkn_90 -- 14 Mart 2017; 13:47:10 >
  • vlkn_90 kullanıcısına yanıt
    Evt şimdi mantıklı olmus. Polislik askerliğin ayrı sartlari var. Yuzunduzde bir ameliyat izi veya dövmeniz olsa dahi elenirsiniz mesela. Seçeceğiniz mesleği yapmanıza engel olacak durumlarda memurluk sıkıntı yaratır gibi bir ifade daha dogru olur kısaca. Belli baslı meslekler hariç memurlıkta bu kadar detay aranmıyor.

Bu arada adınıza üzüldüm. Polis olup calismaya başladıktan sonra oldu sanırım. 1 yıl aday polislik sürecinde. Şimdi ne yapıyorsunuz biryerde çalışıyor musunuz yoksa kpss mi hazırlanıyorsunuz?

Ayrıca hastalığınız ameliyatınızın sisteme girilip girilmemesi doktorun insiyatifinde değil diye biliyorum. Otomatik oluyor bu diye düşünüyorum. Hasta sisteme girmeyin görünmesin diyemez dese dahi olmaz diye düşünüyorum. Tam emin değilim ama.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ellekem -- 14 Mart 2017; 14:51:4 >
    Evet bu daha doğru bir tanımlama olmuş. Pm atmıştım yine de yazayım doktor kendisi inisiyatif alacağını söylemişti özel hastanede ama yazmış yine de önümüzdeki ay kontrole gidince sorarım bu konuyu.

• the Alchemist T kullanıcısına yanıt
    Sanırım aynı yıllarda aynı hastaneye gitmişiz aynı şeyler benim başımada geldi .psikolojim bozul du . Ücret ödemek için beklediğim süre yaklaşık yarım saat muayene 10 dk bile sürmedi hemen halka ameliyatı dedi hayır diyince o zaman Yen'i çıkan ortası sert kenarları yumuşak lenslerden saymaya çalışmışlardı

Eğer sigorta nız yok sa ve özel hastanede operasyon geçirirseniz sistem e girmiyorlar . Yani benim bu şekilde oldu

• enisyilmaz E kullanıcısına yanıt
    Dogrudur sigorta ve ödemesi olmadığı için mantıklı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ellekem -- 17 Mart 2017; 11:1:37 >
  • Erken tanı çok önemli arkadaşlar ben sol gözden oldum şimdi yavaş yavaş düzelme var gibi bakalım yaza doğruda sağdan olucam herhalde
  • Hatay İskenderun'da ikamet edyoryum Antep veya Adana veya Mersin bu konuda nerede amiliyat olabilirim bilgisi olan varmi bu civarlarda ikamet edip ameliyat olan varmi

• Arkadaşlar son durumlarınız nedir?

lens kullananlar memnun mu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: the Alchemist

Arkadaşlar son durumlarınız nedir?

Sol gözümden ameliyat oldum sağ gözümünde yavaş yavaş ilerlediğini fark ediyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: hernos2

quote:

Sol gözümden ameliyat oldum sağ gözümünde yavaş yavaş ilerlediğini fark ediyorum

Ameliyat sonrası gözünüz nasıl değerli dostum? Lens kullanıyor musunuz?
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: hernos2

quote:

Ameliyat sonrası gözünüz nasıl değerli dostum? Lens kullanıyor musunuz?

Doktor sol gözüm için lens vermedi.Sağ içinse 2 hafta sonra kontrol var bakıcak artık ne karar vercek bakalım

• Benimde 1 yıl oldu ccl olalı. Net görme gözlükle yok. Sert lens aldım dün onla görme netleşiyor ama çok zor kullanımı. Yumuşak lens gibi değil hiç, takması kolay da çıkarması acayip zorlad. Yumuşak lensde kullanan biriydim ona rağmen zorladı. Bilmiyorum ne yapçam gözde verdiği rahatsızılığı söylemiyorum bile. Bu arada lensin 1 tanesi 700tl idi. Sadece sağ gözümde keratokonus var 700 lirayla yırttım

• Relative Minors kullanıcısına yanıt
    Devlet bir kısmını karşılamıyor mu hocam? Bir de sert lenslerden başka tür lens önermedi mi doktor?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ellekem -- 8 Nisan 2017; 19:53:31 >
  • sene 2010 da KERATOKONUS tanısı konmuştu sol gözüme 3 defa ameliyat geçirdim %20 civarında görüyordu ileri seviyede imiş 3 tane halka takıldı gözüme hala %20 görüyorum o ayrı mesele 20bin tl ye yakın param gitti toplamda sigorta bir kısmını karşıladı ameliyat olduğum hastane dünya göz etiler şubesi
    Karşılamıyor sanırım hiç sormadım da devlet hastanesinde tedavi oldum lensi satan kişide doktorla çalışan bi firma olsa derlerdi sanırım.

Önermedi direk sert lens denedim sipariş verdik. Başka lens yokmuş çok ileri seviyede olanlara su doldurmalı filan veriyolarmış benim ortası sert kenarları yumuşak. Ama elde durmuyo misket gibi saçma bişey

• Benim de sol gözüm bayağı ilerlemiş yine de ışın tedavisi önerdi Beyoğlu Göz. Ancak ilaçları bitmiş onları bekliyorlarmış gün veremediler. 2-3 hafta oldu hala aramadılar bir ayı da bulabilirmiş gelmesi. Kör olunca mı arayacaklar anlamadım ki.
  • 6 yıl önce ehliyeti alırken gözlük yazdılar almadım başım dönme yapıyor diye bugün gittim doktor şüphelendi çekime gönderdi bakalım ne çıkacak, gss yüzünden gitmiyordum.

• 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.