Şimdi Ara

Key olayı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
251
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Tecrübeli wow cular bilirler bişey sormak istiyorum. WoW u indirdim trial oynadım zaten oynamak istiyordum hosumada gitti.. ygs olayları olmasına ramen oynamadan edemiyorum stres alıyor bende gittim bugün key aldım.

ama kafama şöyle bişey takıldı. 30 gün deneme veriyor bu key. Mesela keyi girmedim şimdilik, 20 gün kullanmadım diyelim. Benim bu 20 günüm keyden düşecekmi yani 10 günümmü kalacak yoksa keyi accounta girdiğimde ne zaman istersem 30 gün olarak verecekmi bana.

direk 30 gün veriyor diye biliyorum ama kafamı karıştırdı bilgilendirirseniz sevinirim

• Girmediğin sürede sayılır 30 günün içine , oyunda olsanda olmasanda 30 gündür.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Aster!x

Girmediğin sürede sayılır 30 günün içine , oyunda olsanda olmasanda 30 gündür.

ama keyi kullanmadım şuan dokunmadım :) mesela d&r dan falan oyunu alıyorlar orada rafta duruyor aylarca yinede 30 gün vermiyormu veriyor. e o zaman aldığım keyi girmediğim sürece 30 günden düşmesi saçma değil mi
  • quote:

Orijinalden alıntı: 410

quote:

ama keyi kullanmadım şuan dokunmadım :) mesela d&r dan falan oyunu alıyorlar orada rafta duruyor aylarca yinede 30 gün vermiyormu veriyor. e o zaman aldığım keyi girmediğim sürece 30 günden düşmesi saçma değil mi

Keyi aktive ettikten sonra 30 gün süren başlıyor.İstersen msn ver pm den soruların varsa cevaplayım.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: 410

quote:

Keyi aktive ettikten sonra 30 gün süren başlıyor.İstersen msn ver pm den soruların varsa cevaplayım.

keyi activate ETTİKTEN SONRA başlıyorsa cevabımı aldım teşekkür ederim

• Tamam , başka sorun varsa sorabilirsin yeni başladığına göre mutlaka vardır :).
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.