Şimdi Ara

Kia Rio Fabrika Radyo Cd Çaları

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
7.890
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    kia rio sahibiyim. Bildiğiniz gibi kia riolarda sonradan takılma radyo cd çalarlar var. bir arkadaşım vasıtasıyla amerikadan resimde görebileceğiniz radyo cd çaları getirtmeyi düşünüyorum ancak bazı şüphelerim var.

1.Bildiğiniz gibi amerikada radyo frekansları çift frekanslarda durmuyor. Örn: 98 . acaba bu radyo cd çalarlarda avrupa tipi radyo ayarı var mıdır? Eğer kullanıcı bunu ayarlıyamıyorsa yazılım güncellemesi yapılarak düzeltilebilir mi?
    2. bu radyo cd çaların aynı zamanda uydu radyo özelliği var. (sirius) bunu Türkiye de kullanabilir miyiz?

Kia Rio Fabrika  Radyo Cd Çaları

• Selam..Aynı cihazı ben yaklaşık 6 aydır cerato aracımda kullanıyorum. Hiç bir sıkıntı yok. Hatta ekranı geniş olduğu için çok şık bir görüntü oluyor.Ama aracımı satarken eski teybini takıp bunu satmayı düşünüyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hyunrai -- 29 Ekim 2010; 12:07:22 >
  • siz de yurtdışından mı getirttiniz?
  • Türkiyede de bulunabilir diye düşünüyorum.. Markası malum markaysa (her araçta o marka var çünkü) onun bayilerinde bulunabilir..
  • quote:

Orijinalden alıntı: __oguz__

Merhaba Arkadaşlar,
    kia rio sahibiyim. Bildiğiniz gibi kia riolarda sonradan takılma radyo cd çalarlar var. bir arkadaşım vasıtasıyla amerikadan resimde görebileceğiniz radyo cd çaları getirtmeyi düşünüyorum ancak bazı şüphelerim var.

1.Bildiğiniz gibi amerikada radyo frekansları çift frekanslarda durmuyor. Örn: 98 . acaba bu radyo cd çalarlarda avrupa tipi radyo ayarı var mıdır? Eğer kullanıcı bunu ayarlıyamıyorsa yazılım güncellemesi yapılarak düzeltilebilir mi?
    2. bu radyo cd çaların aynı zamanda uydu radyo özelliği var. (sirius) bunu Türkiye de kullanabilir miyiz?

m erhaba
    amerikadan getirteceğin cihaz burdakı radyolarla uyum sağlamaz onlar 1.3.5.7 diye gider onun için mültimedya alabilirsin d.kumandanda çalışır
    BURDAN

• Hala bu cd çaları arıyomusunuz?
  • Ben değiştirmeyi düşünüyorum eğer benim kullandığım boşa çıkarsa size haber veririm..
  • selam arkadaşlar

benim aracım 2010 model 1.5 crdi trend hb

üzerinde lg marka teyp var. benim çok hoşuma gitmiyor ojinal teyibini nasıl nerede bulabilirim acaba
  • arkadaşlar sanırım riocular bu forumu kullanmıyor. konu ile ilgili bilgisi olan kimse yok mu acaba?
  • Bu konuyu bende araştırmıstım kıa motorlada gorustum ^^ araclar gelırken uzerıne cd calar koymamıslar onlarda madur etmemek ıcın uydur dc calar koymuslar^^yanı daha ucuza satabılmek ıcın dc calarları ıptal edıp burada daha ucuz olanları monte etmısler...........Orjınal olanı ıstedıgımı ıletıgımdede cok uzun surecegını ve cok masraflı olcagını soyledıler.Ya ugrasmak ıstemedıler yada gercekten tuzluya mal oluyor...FM dalga sı farkı problemı konusundada tr uyumlu olarak geldıgını soyledıler
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.