Şimdi Ara

Kia Sportage Düşünüyorum Ama? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
163
Cevap
0
Favori
3.130
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Fade to Black

senin ilacın mitsubishi asx.az yakar lpg uymlu güvenli.

Biraz ufak gibi sanki.

Birde anti-japon'um ben.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: endum126

quote:

Orijinalden alıntı: amadeus99

quote:

quote:

otomatik ağzına kadar dolu sportage 65'e falan alınıyor da o araç hem gitmiyor hemde yakıyor be hocam.

belki subaru xv diyeceğim ama oda konforsuz bir araç. kuga deli zam gördü o da bundan az yakmaz en azından 4*4 2. eli ise daha canlı. bu segmentte işler tuhaf, düzgün her açıdan tatmin eden araç yok.

Hayatımda ilk defa sıfır alacağım.

Benim istediğim gibi bir Kuga 90 bine geliyor. Hem de benzinlisi. Dizel olsa neyse.

biliyorum hocam zaten mantıklı araç yok dememin sebebi bu, 1.4 yeti falan bakmıştım ben en son dsg sorunu üstüne deli yakıyor çıktı araç. bende yerden biraz yüksek hafif arazi kabiliyeti olan bir araç bakıyordum vazgeçtim benim c4'ü kullanmaya devam

arazı c4'ü hehe.

Yüksek araç farz oldu bize.

Manuel'i nasıl peki? Tavsiye eder misiniz?

sportage manuel aslında en mantıklı seçim. şehir içi 10 litreyi görmüyor araç. performans daha iyi. ortalama donanım alabiliyorsunuzki zaten dolu. bulunduğunuz yerde çok trafik olduğunu sanmıyorum dolayısı ile en mantıklı seçim.

biz otomatiğie mahkumuz trafik sağolsun.

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

otomatik ağzına kadar dolu sportage 65'e falan alınıyor da o araç hem gitmiyor hemde yakıyor be hocam.

belki subaru xv diyeceğim ama oda konforsuz bir araç. kuga deli zam gördü o da bundan az yakmaz en azından 4*4 2. eli ise daha canlı. bu segmentte işler tuhaf, düzgün her açıdan tatmin eden araç yok.

Hayatımda ilk defa sıfır alacağım.

Benim istediğim gibi bir Kuga 90 bine geliyor. Hem de benzinlisi. Dizel olsa neyse.

biliyorum hocam zaten mantıklı araç yok dememin sebebi bu, 1.4 yeti falan bakmıştım ben en son dsg sorunu üstüne deli yakıyor çıktı araç. bende yerden biraz yüksek hafif arazi kabiliyeti olan bir araç bakıyordum vazgeçtim benim c4'ü kullanmaya devam

arazı c4'ü hehe.

Yüksek araç farz oldu bize.

Manuel'i nasıl peki? Tavsiye eder misiniz?

sportage manuel aslında en mantıklı seçim. şehir içi 10 litreyi görmüyor araç. performans daha iyi. ortalama donanım alabiliyorsunuzki zaten dolu. bulunduğunuz yerde çok trafik olduğunu sanmıyorum dolayısı ile en mantıklı seçim.

biz otomatiğie mahkumuz trafik sağolsun.

Eşimde kullanacak. Biraz alışması lazım galiba.

• hocam bu hanımlar zorluyor bizi sanki bizim hanımda bana mutlu mesut kulandığım c maxi sattırmaya uğraşıyor niye otomatik vites sevdasına hocam o zaman sizin aracınız sportage 9-10 litreyi geçemezsiniz zaten alın ileride lpg kesinleşirse taktırırsınız
  • quote:

Orijinalden alıntı: ensnksr

hocam bu hanımlar zorluyor bizi sanki bizim hanımda bana mutlu mesut kulandığım c maxi sattırmaya uğraşıyor niye otomatik vites sevdasına hocam o zaman sizin aracınız sportage 9-10 litreyi geçemezsiniz zaten alın ileride lpg kesinleşirse taktırırsınız

Manuelde karar kıldım arkadaşlar.

Otomatik şanzıman ile verimsiz olacağı kanısına vardım.

• o araba 15 yakarsa yaksın helal olsun derim, ama hevesini aldıysan tadında bırakması en iyisi
  • quote:

Orijinalden alıntı: Master_Evil

o araba 15 yakarsa yaksın helal olsun derim, ama hevesini aldıysan tadında bırakması en iyisi

Yavaş kullanırken o kadar yakıyor.

Hakkını verdiğimde 60 gösteriyor anlık tüketim.

Baba olduk artık yavaşlamam lazım.

Bu arada Sportage'ın iç aydınlatması çok kötü geldi. Kırmızı hoş durmuyor. Galiba İx35 alacağım.

• endum126 kullanıcısına yanıt
    60
  • quote:

Orijinalden alıntı: Master_Evil

60

R32'yı tokat manyağı yapmıştım.

• Bende manueli var sponun 9 litre felan yakıyor şehir içi.. Otomatiğinin yaklaşık 200g co2 salınımı var o yüzden 12 litreden aşağı yakmaz bence..aracı devirlendirince iyi kötü kaçıyor.. Otomatikte durum ne olur bilmem..onun dışında keyif ve konfor aracı..tasarım güzel..donanım çok.

• quote:

Orijinalden alıntı: Erkyuo

Bende manueli var sponun 9 litre felan yakıyor şehir içi.. Otomatiğinin yaklaşık 200g co2 salınımı var o yüzden 12 litreden aşağı yakmaz bence..aracı devirlendirince iyi kötü kaçıyor.. Otomatikte durum ne olur bilmem..onun dışında keyif ve konfor aracı..tasarım güzel..donanım çok.

Manuel düşünüyorum.

İx35 içi daha alımlı sanki. Yarın bakacağız işte.

• Tasarım güzel, donanım güzel, 5 yıl garanti. İkinci eli hareketli.

Yol tutuş fena değil, performans vasat, panik frende sıkıntı var, arkasını bırakmaya meğilli. Yokuşta ve özellikle toprak yada ıslak zeminde kalkış sıkıntılı. Çok fazla patinaj eğilimi var.

Ama kesinlikle 55.000 lira'ya alınacak en mantıklı araçlardan. Sakin sakin kullanmaya, asfaltta keyifli gitmek için makul fiyatlı bir araç.
  • quote:

Orijinalden alıntı: serty23

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: bodrummavi

Hyundai ve Kia sayfalarında her iki araç için tüm bilgileri edinebilirsiniz

Her iki aracın tüm özellikleri aynı sadece kasaları değişik ve otm versiyonları yeni geldi

Sportage'ın 1.6 otomatik ve EcoDynamics olanı var mı? Nasipse bayramdan sonra sipariş edeceğim.

Araç kasa ve donanım olarak çok güzel parasını kesinlikle hak ediyor...Fakat yürümüyor hocam özellikle alt devirlerde hantal kalıyor ki manuel olanınından bahsediyorum klasik otomatik şanzımanla o araç 13-14 litreleri görür üstüne bide gitmez ise keyif vermez...

yürümüyormuş

• quote:

Orijinalden alıntı: Little F.K

Tasarım güzel, donanım güzel, 5 yıl garanti. İkinci eli hareketli.

Yol tutuş fena değil, performans vasat, panik frende sıkıntı var, arkasını bırakmaya meğilli. Yokuşta ve özellikle toprak yada ıslak zeminde kalkış sıkıntılı. Çok fazla patinaj eğilimi var.

Ama kesinlikle 55.000 lira'ya alınacak en mantıklı araçlardan. Sakin sakin kullanmaya, asfaltta keyifli gitmek için makul fiyatlı bir araç.

Stabilite sorunu yaşayan bir araç mıdır?

Gerçi benden çok eşim kullanacağı içim çok sıkıntı yapmam.

• Sportage 1.6 Gsl Plus Manuel için 65 bin fiyat aldım telefonda. Yarın iki aracıda inceleyip siparişi verip bitireceğim bu işi. Manuel alacağım bu arada.

• quote:

Sportage 1.6 Gsl Plus Manuel için 65 bin fiyat aldım telefonda. Yarın iki aracıda inceleyip siparişi verip bitireceğim bu işi. Manuel alacağım bu arada.

Mümkünse test sürüşü yapın, daha iyi karar verirsiniz.

Bu arada araç önümüzdeki yıla girdiğimiz zaman makyajlanacak sanırım. Bilginiz olsun.

Sportage eski Audi tasarımcısı Peter Schreyer tarafından tasarlanmış ve birçok ödül almış bir araç.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Erkyuo

quote:

Sportage 1.6 Gsl Plus Manuel için 65 bin fiyat aldım telefonda. Yarın iki aracıda inceleyip siparişi verip bitireceğim bu işi. Manuel alacağım bu arada.

Mümkünse test sürüşü yapın, daha iyi karar verirsiniz.

Bu arada araç önümüzdeki yıla girdiğimiz zaman makyajlanacak sanırım. Bilginiz olsun.

Sportage eski Audi tasarımcısı Peter Schreyer tarafından tasarlanmış ve birçok ödül almış bir araç.

Bekleme durumum yok durum acil.

Red Dot tasarım ödülü almış daha ne olsun.

• Sportage ix35den daha zengin ve şık gösteriyor bence.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kutu149

Sportage ix35den daha zengin ve şık gösteriyor bence.

İx35 daha ucuz.

İx35 yeni makyajlandı.

İx35'in içi daha şık.

Sırf ikinci madde bile alınası yapıyor. Yarın bakacağız.

• endum126 kullanıcısına yanıt
    Tercih meselsesi ikiside iyi araç herkes kendi işine yarayını alır ben gencim dış görüntü hoşuma gidiyor.Sİz ikinciel değeri konfor ve fiyat bakıyorsunuz sonuç oalrak ben tüzel siz gereçk alıcısınız.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.