Şimdi Ara

*KİA SPORTAGE,SOUL VE SORENTO KULÜBÜ* (15. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.341
Cevap
14
Favori
358.525
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • sorentodan memnunuz x- force güzel ama begenmedıgım 3 ozellıgı var
    1 . deri cok iyi degil o kadar para vermıssın ama kalıtelı degfıl
    2. orjınal xenon yok gıcık oluyorum buna
    3. 2-3 farklı donanım cıkablırdı
  • savyola133 seni unutmuşum kusura bakma
  • savyola@

arazide deneme şansınız oldu mu?
  • yok yas daha 16 ama formula 1 varya ak fıratta oradakı otobanda deneme fırsatım oldu 100 kadar cıktım ama gerisini basmaya korktum ama babam basıyor babam arazıde deneme fırsatı oldu iyi diyordu
  • bizim aracı aldığımızda bende 16 yaşımdaydım, o zamandan beri aracı istediğim arazide sürme fırsatı bulamadım, elime çok geçmedi araçhep bozuk yol yada düz yoldu( daha doğrusu boş alanlar) ama şimdi ehliyeti kapıp bişiler yapmayı planlıyorum, tabi araç değişmezse
  • Arkadaşlar,bu gün kıa'ya gittim yeni makyajlı sportage gelmişti biraz resim çektim cep telefonuyla çektim biraz kötü çıktı ama idare eder.

ben pek beğenmedim nedense bol plastikli delme takma bir şey olmuş arka stop sinyal lambaları fena olmamiş bu resimdeki 2.7 v6 benziliydi.

buyrun

*KİA SPORTAGE,SOUL VE SORENTO KULÜBÜ*

Buda benim yeni halim sakala dikkat

• tasarımı değiştirmeye korktularmı ne olduysa... hocam ne yenilikler getiriyor bu araç???

resim için teşekkürler, bu arada, hocam baya gençmişiniz siz yaa ben sizi daha böyle bi 35 yaşında aile babası canlandırırdım gözümde, siz 25 yaş ruhunu korumuşsunuz valla
  • Yeni makyajli sportage'in ic tasariminda cok oyle goze carpan bir degisiklik yok tamamen disa yonelik bir makyaj olmus ic vaziyeti ikinci makyajdaki gibi duruyor,getirdigi yenilik dis gorunusun haricinde yok.

sagol, ne yaptin dostum yas 35 degil 32 agustos 15 inde 33 olacagim

dogru aile babasiyim 3 yasinda bir oglum var,yaslanmayada niyetim yok sigara yok alkol yok bol bol spor ve rock muzik bunlar beni genc tutuyor,sevgiler

• son 2 cümleyi tuttum

e hocam bu aracın atraksiyonu neki, rakipler tur bindiriyo artık :s
  • Bu aracın atraksiyonu bol paket olması ucuz olması turkıyede nasıldır bilmem ama buralarda müşteri geliyor paketi kendi belirliyor mesela motor 2.0 olsun hava yastığı 1 tane olsun kumaş döşeme olsun park radarı olmasın gibi belirliyor ona göre araç getiriliyor hazırda varsa satıyorlar yoksa müşteri bekliyor 1 ay falan.
    sportag'eler 19000$ başlıyor 30000$ kadar çıkıyor.
  • vergilerin gözü kör olsun
  • quote:

Orjinalden alıntı: dikmenibo

vergilerin gözü kör olsun

AMİN

herhalde vergiler aracın fiyatında pahalı benzin pahalı neden acaba vatandaşa eziyet zevkmi veriyor bu devlete

Allah sabır versin size vallahi

yaşanmaz oralarda

• dizelin bile avantajı kalmadı artık, anca babam gibi yılda 40k üstü yol yapanlara bir miktar avantaj sağlıyor dizel araç.

hayırlı olsun, bakalım neler yapacak yeni sportage
  • quote:

Orjinalden alıntı: dikmenibo

dizelin bile avantajı kalmadı artık, anca babam gibi yılda 40k üstü yol yapanlara bir miktar avantaj sağlıyor dizel araç.

hayırlı olsun, bakalım neler yapacak yeni sportage

ama dizel yinede az yakıyor sorentoyu bi dolduruyor gözümüz gönlümüz acılıyor sorentodan once 320i vardi ona 50 ytl koydugun sorentonun yarı km parası eder
  • hocam, ben olaya bakım masraflarını da dahil ediyorum, dizelin bakım masrafları fazla ve çok sık bakıma girmesi gerekiyor araç yoksa dediğiniz doğru, sorento 10 litre falan yakıyor sakin kullanımda
  • arkadaşlar yeni makyajlı sportage'ler geldimi oralara?
  • ben daha görmedim hiç, büyük ihtimalle makyajlıları bitirmeye çalışıyorlardır
  • burda çok çabuk satıldığı için çabuk geliyor herhalde,birde burda rio çok satılıyor carens'in de fena değil satışları.
  • şimdi autoshow dergisini aldım, içinde automarket eki çıktı, bakıyodum ki ne göreyim, sportage ların motorları 140 beygir yazıyor yakıt tüketimleri de eski eklerde yazanlara göre daha fazla, yani yanlış basım olamaz, ama sitesinde hala 112beygir yazıyo
  • 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.