Şimdi Ara

*KİA SPORTAGE,SOUL VE SORENTO KULÜBÜ* (18. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
1.341
Cevap
14
Favori
358.525
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • keşke nedeninide öğrenseydiniz merak ettim acaba neden?
  • quote:

Orjinalden alıntı: dikmenibo

keşke nedeninide öğrenseydiniz merak ettim acaba neden?

2006 ya kadar paket ne olursa olsun üstünde geliyormuş,şimdi ise bayilerin çoğu istemediği için fiyat kalkıyormuş onlarda koymuyorlarmış,mesele buymuş.
  • bi sorum olcak mesele sorento 2 cekıslı 4 cekıse aldıgında en bırı en zorlu dıgerı hafıf hangısınde dıkkat etmedım ama bırıne aldıgımızda esp kapandı neden oldugunu anlamadım ?
  • ya Bu Kia aracçlar gercekten Avrupa Ve ABD deki gibi neden satılmıyor..Çok basit özellikler bile eklenmeden satılıyor..yada yerini yapmışlar ama tesisatı içine yapmamışlar.mesela kia aracların farklı modellerinde olması gerekirken bulunmayan yagmur sensörü ,cruise kontrol ,arka sis farı var ama içinde ampül yok(ampul fiyatı 3 ytl) ,kapı açılınca altta yanan kırmızı uyarı lambası(cerato larda yer var ama tesisat yapılmamış..2005 modellerde var),içerde ipod baglantısı..vs. vs bunun gibi bir sürü ayrıntı

bence Kia yada celik motora mesaj yazmak gerekir..avrupada ve ABD de satılan modellerdeki olan donanımlar neden aldıgımız araclarda yok şikayet edelim..

ben yazdım..sizde mesaj yazınız

kia nın mesaj linki..
    http://www.kia.com.tr/index.php?p=iletisim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gafo -- 13 Temmuz 2008; 23:58:43 >

• @gafo bu meseleyi azerbaycandaki kia bayisiyle konuştum adamın dediği bu araçları full getieirsek bu fiyata satamayız pahalı satsak kimse almaz onun için böyle getiriyoruz.

diyelimki aracın tr fiyatı 70000ytl bu gibi özellikleride ekle olur araç 90000 ytl aracın adıda kia,ve piyasada kalıplaşmış markalar var nasıl satacaksın,kötü bir marka değil kia ama zihniyetler,bilen bilmeyen amaaan kia değilmi neye yarar,sorsan ömründe kiaya binmiş adam değil..
  • quote:

Orjinalden alıntı: Thin Lizzy

@gafo bu meseleyi azerbaycandaki kia bayisiyle konuştum adamın dediği bu araçları full getieirsek bu fiyata satamayız pahalı satsak kimse almaz onun için böyle getiriyoruz.

diyelimki aracın tr fiyatı 70000ytl bu gibi özellikleride ekle olur araç 90000 ytl aracın adıda kia,ve piyasada kalıplaşmış markalar var nasıl satacaksın,kötü bir marka değil kia ama zihniyetler,bilen bilmeyen amaaan kia değilmi neye yarar,sorsan ömründe kiaya binmiş adam değil..

harfi harfine katılıyorum
  • @Thin Lizzy hocam haklısın bende sana katılıyorum..sonucta 35 bine satılan Kia cerato faturası 20 bin ytl..gerisi vergi

ama suda varki mesala benim arac full..ama arkada 2 adet sis lambası var..soldaki farda ampül var ama sagdakine ampül konmamış(ampül 2 ytl)..ayrıca kapı altlarına sinyal için yer yapılmış ama yine çok ucuz basit olan ampül ve kablo tesisatı konmamış..(bu söyledigim eksiklikler 2005 modellerinde var. 2008 full modellerde yok)

Bu arada kullandıgım Kia Cerato aracımdan memnunum onuda söyliyeyim..

sevgiler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gafo -- 14 Temmuz 2008; 0:06:47 >
  • benim soruma cevap vercek yok mu ya?
  • quote:

Orjinalden alıntı: savyola133

benim soruma cevap vercek yok mu ya?

dostum bu gün yetkili kişi ile konuşup öğreneceğim ne olduğunu.
  • quote:

Orjinalden alıntı: savyola133

bi sorum olcak mesele sorento 2 cekıslı 4 cekıse aldıgında en bırı en zorlu dıgerı hafıf hangısınde dıkkat etmedım ama bırıne aldıgımızda esp kapandı neden oldugunu anlamadım ?

Araç arazi şartlarında kullanılırken ESP nin çalışması sorun yaratır diye kapandığını sanıyorum. Araç dengesiz bir konumda patinajda kalmış olabilir. bu durumdayken ESP devreye girip gücü boşta kalan lastiğe aktarmaya çalışırsa saplanılan yerden çıkmak zorlaşır.
    ESP nin kapatılması için ayrıca bir tuş daha var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sorento_guru -- 15 Temmuz 2008; 9:45:04 >
  • Sorento nun deposu full iken yol bilgisayarı 617 km yol yapılabileceğini gösteriyor. Ama ben 39,71 lt mazotla hem de karışık kullanımda 446 km yol yaptım. Bu durumda yol bilgisayarı 850-900 km göstermeliydi. Fark çok büyük.
    Sizin araçlarınızda böyle bir durum var mı?
    Acaba ayarlamak gibi bu bilgisayara müdahale bir şansımız var mı?
    Yurt dışında ve sanırım Türkiyede bazı araç sahipleri "scan gauge" adlı harici yol bilgisayarları kullanıyor. Bunların her araca özel yazılımı oluyor ve daha güvenilir olduğu söyleniyor. Aranızda kullanan, gören var mı?
  • Bugünkü Hürriyet Seri İlanlarda, Sorento ve Sportage ana sayfası var. Bizim yorumlarımızı yazmışlar.
  • nası yani elimde yok şu an, ne yazmışlar
  • Bu konuya yazdığımız sportage ve sorento hakkındaki yorumlarımızdan derleme yapmışlar. Kullanıcılar şöyle düşünüyor gibi.... Senin yazmış olduğun bazı mesajlarda var.
  • vay şerefsizler, insan bi kaynak belirtir
  • Kaynak belirtmişler, internet forumları demişler.
  • lafımı geri aldım şu an elimde gazete yok, problem olmazsa buraya ne yazdıklarını yazabilirmisiniz? çok mu uzun?
  • hocam tamam buldum ve okudum
    çok çarpıtmışlar lafları, hepimizin yorumları var nefret ediyorum gazetecilerden, 2 satır bişi yazıyolar, yarısını kendileri sallıyolar
  • mesala , senin yazdığın 2007 model sportage sahibiyiz. motoru güçsüz geliyor bize.yüzünü de iyice yenilemek gerekiyor. 4 ileri otomatik yetmiyor 6 vites gerekir cümlesi var.

başka bir örnek, aracı çalıştırırken 1 dakika bekleyelim mi konusu var. buna benzer 10 kadar mesaj var.

Sportagel ara Hanım sürücüler de ilgi duyuyor diye bir başlıkta var. bunu bir galericiden almışlar. ikinci el fiyatalrını da vermiş. Örneğin 2007 modele 50- 54 bin tahmini fiyat yazmışlar.

Edit: Zaten okumuşsun.... olsun kalsın başkaları da okur belki.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mertb -- 15 Temmuz 2008; 17:34:37 >
  • evet, kalsın, ilgi çekici olsun biraz
  • 
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.