Şimdi Ara

*KİA SPORTAGE,SOUL VE SORENTO KULÜBÜ* (26. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.341
Cevap
14
Favori
358.656
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2425262728
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: Thin Lizzy

Kendi aracım,bu güne kadar hiç şirket aracı kullanmadım ve kendi aracımıda hiç kimseye kullandıtrmam,sirketin araçları samand 8 tane var,samand bayisiyle aynı binayı paylaşıyoruz ondan olsa gerek

insanın kendi malı farklı oluyo
  • Bu arada benim aracın ön sol hoparlöründe bir hırıltı gelmeye başladı,patladı her halde.
  • quote:

Bu arada benim aracın ön sol hoparlöründe bir hırıltı gelmeye başladı,patladı her halde.

tek hoparlörde sorun olması dediğiniz gibi ya bi problem olduğunu gösterir yada bi ayar problemi
    ayar probleminden kastım:
    bizim araçta necvox ekran var, tv/dvd özellikli yani, onda bi ses ayar bölümü var, aracın içini bi kare, sesin en çok yoğunlaştığı bögle ise bir nokta ile gösteriliyor, siz o noktayı yön tuşlarıyla istediğiniz yere sürükleyebiliyorsunuz, yani en sağ, en üst yaparsanız sadece tek hoparlörden yüksek ses geliyo ve hoparlöre çok yük bindiği için seste sıkıntı yaşanıyor
    inşallah derdimi anlatabilmişimdirbunu bi kontrol ettirmeye çalışın

• Daha öncede bahsetmiştim bendeki sony dvd son derece basit hoporlör ayarları var o balans ayarlarından bahsediyorum,geçen gün gaza gelip biraz abandım sese ondan sonra oldu.
  • quote:

Daha öncede bahsetmiştim bendeki sony dvd son derece basit hoporlör ayarları var o balans ayarlarından bahsediyorum,geçen gün gaza gelip biraz abandım sese ondan sonra oldu.

aslında sportage ın ses sistemi çok dayanıklı gelmişti bana, ben yoğun bas ve orta derece tiz severim, o yüzden basları fuller, tizi de 7/10 gibi bi değere getiririm.ama hiç fullemedim sesi
  • Aman fullemeiki ön hoparlörü değiştirmeti düşünüyorum önce söküp bir bakayım neyin nesi kaç wat falan.
  • quote:

Aman fullemeiki ön hoparlörü değiştirmeti düşünüyorum önce söküp bir bakayım neyin nesi kaç wat falan.

bi ses sisteminin komple değişimi olacak gibi seziyorum son cümleden
  • quote:

Orjinalden alıntı: dikmenibo

bi ses sisteminin komple değişimi olacak gibi seziyorum son cümleden

Haklısın vallhi 2 ön arka falan derken değişecek hepisi

Burda ucuz bu gibi şeyler,sabah gidip bakayım kaça çıkacak.
  • bu arada, santa fe yatacak gibi, hem 2.2litre motorun vergi dezavantajı, hemde iç mekan kalitesinin sportage ile aynı olması biraz arka plana kaydırdı, arkadaki klima, 7 koltuk falan kurtarmıyo bakalım hayırlısı
  • x-trail olacak galiba,hayırlısı.
  • sağolun
    bu arada aracın motor problemi geçti, merak ediyorum ne oldu
  • Mazot yüzünden olmasın. Benim Sorento ya mazotu Shell den alınca sesi bile değişiyor aracın. Pahalı ya Shell in mazotu Sorento psikolojik olarak etkileniyor sanırım.
  • quote:

Orjinalden alıntı: sorento_guru

Mazot yüzünden olmasın. Benim Sorento ya mazotu Shell den alınca sesi bile değişiyor aracın. Pahalı ya Shell in mazotu Sorento psikolojik olarak etkileniyor sanırım.

iyiymiş
    mazottan olacağını sanmıyorum, çünkü sürekli aynı yerden ve aynı marka(PO) eurodizel alıyoruz.bide mesela kirli yakıt olayını yaşadık, hatırlamak istemiyorum ama motor tekliyor, bizde ise ciddi performans kaybı hissediliyordu

• slm arkadaslar sorento x force deposu kac litre ve kac kilometre yapiyor
  • quote:

Orjinalden alıntı: kadirdaglar

slm arkadaslar sorento x force deposu kac litre ve kac kilometre yapiyor

80 lt,ortalama 14 litre yakıyor dizel 2.5 olanlar.
  • konu aşağılara gidiyor galiba
  • quote:

konu aşağılara gidiyor galiba

Yaz olduğu için belki,kışın canlanır umudundayım
  • quote:

quote:

konu aşağılara gidiyor galiba

Yaz olduğu için belki,kışın canlanır umudundayım

ehliyet elimde olursa aracın kar performansını yazarım buraya zira kar yağarsa eve girmeyi düşünmüyorum

bu arada geçen gün cruise control ü öğrettim babama. kendisi aracı pek merak etmez, ama 2 sene sonra böyle bi rahatlığı öğrendiğine mutlu oldu gaza basıyosunuz, istediğiniz hıza getiriyorsunuz, cruise control u açıp set diyorsunuz, çok basitmiş yanlız bir problem var, hızı arttırmayı bilmiyorum + araç rampada bir miktar hız kaybediyor

• dostum,ehliyetin yokmu senin,tüh geç kalmışsın.

Kar moskovada hoş oluyor süper yağıyor kış boyunca,eylül sonu ordayım inşallah evi çok özledim oğlumu özledim

Bende cruise control yok,patronun ford expolrerinde var ordan denedim bir iki sefer frena değil hoş bir özellik.
  • quote:

dostum,ehliyetin yokmu senin,tüh geç kalmışsın.

Kar moskovada hoş oluyor süper yağıyor kış boyunca,eylül sonu ordayım inşallah evi çok özledim oğlumu özledim

Bende cruise control yok,patronun ford expolrerinde var ordan denedim bir iki sefer frena değil hoş bir özellik.

daha 18 yeni bitti sayılır bittiği gibi başvurdum zaten, sonra ne zaman alırım bidaha.15-20 gün sonra direksiyon sınavı var

hocam sizin aileniz rusyada, siz azerbaycandamısınız yani?

cruise control babamın işine gelir, genelde uzun yol yaptığı için... zaten manuel arabadan otomatiğe ayaklarında ağrılar çok olduğu için geçti

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dikmenibo -- 27 Ağustos 2008; 12:16:21 >

• 
Sayfa: önceki 2425262728
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.