Şimdi Ara

*KİA SPORTAGE,SOUL VE SORENTO KULÜBÜ* (28. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.341
Cevap
14
Favori
358.672
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2627282930
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • evet malesef ugrayan olmuyor araç sahiplerinden
  • herkese selamlar

2004 sorento sahibi var mı ? düsüncelerine ihtiyacım olacak
  • bizde 2008 var sorento ıyı aractır temız bır sorento bulduysan kacırma bence fiyat ne kadara kadar cıkmıs?
  • Güncel kalması açısından bir mesaj atayım aaaattım
  • Bende atayım 1 aydan beri mesaj atan olmamış
  • Bende atayım bari :) 2006 Kia CERATO CRDI kullanıyorum 90000 yaptım maaşallah taş gibi sağlam tazı gibi seri.. bide chiptronik taktım 132Beygir torkuda 275 oldu ayrıca %10da yakıt tasarrufu :) daha ne olsun
  • Selam arkadaşlar

2005 Model Sportage kullanıyorum. Ankara'da oturuyorum. Aracın Garanti süresi doldu. Garanti varken hep servise götürdüm. Sizce bu araçlara özel servisler bakabilir mi? Özel servislerin yedek parça teminleri mümkün mü?
    Sizlerin bu konudaki deneyimleri nelerdir. Yoksa servis ücretlerine katlanıp böyle bir maceraya atılmak gereksiz mi?
    Saygılar
  • atmaya devam arkadaslar
  • arkadaşlar merhaba.. amcamda 2006 model bi sorento var, size bir soru sormak istiyorum:

amcam bu aracı alırken ömür boyu garanti seçeneği yoktu, sonradan eklediler. biz daha sonra para vererek ömür boyu yaptırbilirmiyiz? yaparsak ne kadara malolur?
    değilse garanti uzatma var mı? kaç sene uzatıyorlar ve ne kadar? bilen varsa bizi de bilgilendirirse sevinirim..
    şimdiden herkese teşekkürler..
    ( tüm forumu okumadım belki forumda yazılmıştır kusura bakmayın. yazılmışsa sayfa belirtirseniz sevinirim amcam bekliyor da bilgiyi kullanandan alayım dedim )

edit: aracın 2006 olan modeline 2005 yazmışım, düzelttim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mstf.ky -- 19 Aralık 2008; 18:37:47 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: mstf.ky

arkadaşlar merhaba.. amcamda 2006 model bi sorento var, size bir soru sormak istiyorum:

amcam bu aracı alırken ömür boyu garanti seçeneği yoktu, sonradan eklediler. biz daha sonra para vererek ömür boyu yaptırbilirmiyiz? yaparsak ne kadara malolur?
    değilse garanti uzatma var mı? kaç sene uzatıyorlar ve ne kadar? bilen varsa bizi de bilgilendirirse sevinirim..
    şimdiden herkese teşekkürler..
    ( tüm forumu okumadım belki forumda yazılmıştır kusura bakmayın. yazılmışsa sayfa belirtirseniz sevinirim amcam bekliyor da bilgiyi kullanandan alayım dedim )

edit: aracın 2006 olan modeline 2005 yazmışım, düzelttim.

guncel..

arkadaslar yok mu hic cevap verebilecek olan?

• yanılmıyorsam sadece garanti süresi uzadı duyurusundan sonra satılan araçlarda o 5 sene garanti uzatma mevzusu var. yinede bi bayiye sormak lazım

bayadır foruma girmiyordun, üniye başlamam nedeniyle, ama bi gelip göz atayım dedim, inşallah herkes iyidir :)

sportage ile ilgili birşey fark ettim, yolda gidiyordum, malum yeni şoförüm, arada babam silecekti fardı müdahale ediyor yine bi müdahale sonrası düşük hızda giderken ayağımı gazdan çekince araba yığılma yaptı, sonra gaza bastım vites atmadı falan, noluyo dedim, vites meğerse triptronik moda geçmiş, heralde babamın eli falan çarptı.diyeceğim şudur ki, bu araç galiba motor freni yapabiliyor yani düz yolda otomatikteyken ayağı gazdan çekince yığılma yapmıyo ama araç triptronikteyken yığılma yapıyor, benim burdan çıkarımım otomatik modda ayak gazdan çekildiğinde vites kutusu vitesi boşa alıyo ( malum elektronik kontrollü otomatik şanzıman var araçta ), gaza basınca da uygun vitese atıyo. ama triptronikte bu olay olmadığı için bi geri basınç oluşuyo ve yük motora biniyor.dik yokuşlardan inerken falan deneyebilirsiniz, boşu boşuna frenleri yormazsınız, araç zaten 1.7ton...

• Bunu yeni mi öğreniyorsunuz... Ben, bizim 2007 model Sorentoda bu yöntemi her zaman yokuş inerken kullanırım, fren ömrünü arttırmak için birebir. (sorento 2.2 ton'dur)
  • quote:

Orjinalden alıntı: TiesTorN

Bunu yeni mi öğreniyorsunuz... Ben, bizim 2007 model Sorentoda bu yöntemi her zaman yokuş inerken kullanırım, fren ömrünü arttırmak için birebir. (sorento 2.2 ton'dur)

ewt yeni öğreniyorum, sorun nerde?? öğrendim ve paylaşıyorum... daha değinen olmamış, sen bile...

edit: 2007 sportage sahibiyiz araçta necvox monitör var, bu cihaza nasıl ipod bağlantısı yapılır?? illa servise mi gitmek lazım, yada bağlantı yapılmaz mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dikmenibo -- 31 Aralık 2008; 17:51:42 >
  • 2009 model sportage lar da sadece makyajda mı değişiklik var ?

beygir gücünde değişiklik söz konusu mu ? / 2008 e kadar 115 2009 da 150 beygir diye duydum /

Bilgisi olan varsa bekliyorum.
  • SINIFININ ÜSTÜN DONANIM ÖZELLİKLERİNE SAHİP OLAN YENİ SPORTAGE DA YOK YOK (ESP) SİSTEMİ TV NAVİGASYON SUNROOF AKILLI DÖRT ÇEKER EKONOMİK YAKIT SARFİYATI HEPSİ YENİ SPORTAGE DA

MEVCUT YENİ MODELİYLE DE OLDUKÇA ÇEKİCİ OLAN SPORTAGE TEK DONANIM PAKETİYLE YOLLARDA ARAMIZDA.KONYA KIA PLAZA AYRICALIGIYLA YENİ SPORTAGE SAHİP OLMAK İSTEYEN MÜŞTERİLERİMİZE İSE ARTI AKSESUAR DONANIM PAKETLERİNDEN YAN BASAMAK GARANTİLİ CAM FİLMİ KAMERALI PARK SENSÖRÜ GİBİ DONANIMLARI İSE HEDİYE ETMEKTEYİZ.

kONYA KİA İYİ REKLAM YAPMIŞ:) iLK PARAGRAFTA OLANLAR ZATEN 2008 MODELİNDE DE VARDI. HEDİYELERİ İSE GÜZEL. 800 ytl LİK HEDİYE VAR.
  • quote:

Orjinalden alıntı: dikmenibo

quote:

Orjinalden alıntı: TiesTorN

Bunu yeni mi öğreniyorsunuz... Ben, bizim 2007 model Sorentoda bu yöntemi her zaman yokuş inerken kullanırım, fren ömrünü arttırmak için birebir. (sorento 2.2 ton'dur)

ewt yeni öğreniyorum, sorun nerde?? öğrendim ve paylaşıyorum... daha değinen olmamış, sen bile...

edit: 2007 sportage sahibiyiz araçta necvox monitör var, bu cihaza nasıl ipod bağlantısı yapılır?? illa servise mi gitmek lazım, yada bağlantı yapılmaz mı?

Değinilcek bişey değil tiptronik demek bu demek zaten yani hem otomatik hem düz vitesin neredeyse bütün özelliklerini içerisinde barındırması demek.Alınma dikmenibo,arkadaş biraz farklı yönden yaklaşmış

Bu arada üniversite hem direksiyon hayırlı olsun.Uzun zamandır bende ilk defa yazıyorum.Astrayı sattım artık okul iş heryere sportage i kullanıyorum.

Şu an itibarıyle şehiriçi 11.8 yakıt tüketimim,aralık ortasından önce bu değer 10.5 civarıydı.Çok fazla arttı.

Şehir dışı en son 9.9 gördüm.

(ESKİ NİCK:bebeto85)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Little F.K -- 10 Ocak 2009; 2:03:52 >

• quote:

Orjinalden alıntı: biginturkey

SINIFININ ÜSTÜN DONANIM ÖZELLİKLERİNE SAHİP OLAN YENİ SPORTAGE DA YOK YOK (ESP) SİSTEMİ TV NAVİGASYON SUNROOF AKILLI DÖRT ÇEKER EKONOMİK YAKIT SARFİYATI HEPSİ YENİ SPORTAGE DA

MEVCUT YENİ MODELİYLE DE OLDUKÇA ÇEKİCİ OLAN SPORTAGE TEK DONANIM PAKETİYLE YOLLARDA ARAMIZDA.KONYA KIA PLAZA AYRICALIGIYLA YENİ SPORTAGE SAHİP OLMAK İSTEYEN MÜŞTERİLERİMİZE İSE ARTI AKSESUAR DONANIM PAKETLERİNDEN YAN BASAMAK GARANTİLİ CAM FİLMİ KAMERALI PARK SENSÖRÜ GİBİ DONANIMLARI İSE HEDİYE ETMEKTEYİZ.

kONYA KİA İYİ REKLAM YAPMIŞ:) iLK PARAGRAFTA OLANLAR ZATEN 2008 MODELİNDE DE VARDI. HEDİYELERİ İSE GÜZEL. 800 ytl LİK HEDİYE VAR.

Birde başlığa HAMDOLSUN yazmış

• 
Sayfa: önceki 2627282930
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.