Şimdi Ara

Kıbrıs Öğrenci Evi. BİG EXAMPLE (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
66
Cevap
0
Favori
3.423
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • kardeş şimdi bayılcam gülmekten...

yaw doğru söle arkadaşın bu klozeti mıçarken ıkınıpta kırmış olmasın...

tazzik hesabı

• bende kırdım yazlıkta aynen böyle yazlıkta mersin taşucu

Akdenizde bu vakalar çok yaşanıyor sanırım

sifon bozumuş üstüne çıkayım da düzelteyim dedim meğer klozeti sağlamlamamışlar amanın bi düştü yere bende attım kendimi ilriye doğru klozet gümbür diye krıldı ben de atlamıştım kapıya yapıştım kafayı vurdum

annemler fırladı ne oluyoruz bu seste de ne diye. Siteninn bekçiside kalkmış sese ne geceydi yaw

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yazılımcı Online -- 20 Ekim 2006; 6:11:50 >

• quote:

Orjinalden alıntı: Yazılımcı Online

bende kırdım yazlıkta aynen böyle yazlıkta mersin taşucu

sifon bozumuş üstüne çıkayım da düzelteyim dedim meğer klozeti sağlamlamamışlar amanın bi düştü yere bende attım kendimi ilriye doğru klozet gümbür diye krıldı ben de atlamıştım kapıya yapıştım kafayı vurdum

annemler fırladı ne oluyoruz bu seste de ne diye. Siteninn bekçiside kalkmış sese ne geceydi yaw

• quote:

Orjinalden alıntı: Yazılımcı Online

bende kırdım yazlıkta aynen böyle yazlıkta mersin taşucu

sen kafayı vurduktan sonramı böle oldun

• quote:

Orjinalden alıntı: imp_hea_tus

Aniden gelen bir sesle hepimiz koridora koştuk. Ne olduğunu kimse anlayamamıştı. Adeta bir volkan patlamıştı. Aman tanrım sanki kıyamet kopuyordu. Ve sonuıcu gördük; çok şükür kıyamet değilmiş. Sesin sonucu aşşğıdaki fotoda. Bizim ev arkadaşının hemşosu alafrangayı alaturka gibi kullanmaya çalışmış....

• koptuk gülmektennn
  • quote:

Orjinalden alıntı: berto

Alafranga tuvalet kullanmakla gelişmişlik ve ilerlemek arasında bağ kuran arkadaşları gerçekten kutluyorum.
    Biz müslüman bir ülkeyiz ve İslam dininin en önemli şartı temizliktir.
    Alafranga tuvalette taharet yapamazsınız. Namaz kılacaksanız, abdest alacaksınız. Alafrangada nasıl taharet yapacagız anlatsın birisi bana...
    Ayrıca, avrupaya temizligin ne demek olduğunu öğreten de biziz! 1800'lerde Pariste insanlar sıçtıkları leğenleri pencerelerden sokağa döküyorlardı ve topuklu ayakkabıların kullanılması da bu döneme rastlar. Bu söylediklerim hurafe falan da değildir kimse gülüp geçmesin.
    Küvetteki banyo yaptıkları suda bir kaç kere daha banyo yapan da avrupalılardır.

Yobazlığı dar kafalılığı bırakın!
    Avrupa'dan gelen herşey doğru değildir! Avrupa'yı taklit etmek gelişmek, çağdaşlaşmak değildir!

Türk Milleti'nin onlardan çok ileride olduğu konular var! Aşağılık kompleksinden kurtulun, kendinize gelin!

Ders almak, örnek almak istiyorsanız adres bellidir. Binlerce yıllık Türk Tarihi sizi bekliyor!

quote:

Orjinalden alıntı: djarum_black

quote:

Orjinalden alıntı: un.real

Ya tamam özürlüler için, oturamayanlar için koysunlar numunelik bir-iki tane...
    Ama nedir bu bütün yeni yapılan binalara alafranga takma hastalığı anlamış değilim.
    Kopenhag kriterlerinden biri midir, nedir?

alafrangayı dünya kullanıyor... özürlü diyorsun... bundan işte 1 adım gidemiyoruz ya...

Hocam Avrupalılara pis diyorsun ama onlar her sabah kalkar kalkmaz duş alıp da güne başlıyorlar.Bizler ise ortalama 3-4 günde bir yıkanıyoruz.

• quote:

Orjinalden alıntı: berto

Alafranga tuvalet kullanmakla gelişmişlik ve ilerlemek arasında bağ kuran arkadaşları gerçekten kutluyorum.
    Biz müslüman bir ülkeyiz ve İslam dininin en önemli şartı temizliktir.
    Alafranga tuvalette taharet yapamazsınız. Namaz kılacaksanız, abdest alacaksınız. Alafrangada nasıl taharet yapacagız anlatsın birisi bana...
    Ayrıca, avrupaya temizligin ne demek olduğunu öğreten de biziz! 1800'lerde Pariste insanlar sıçtıkları leğenleri pencerelerden sokağa döküyorlardı ve topuklu ayakkabıların kullanılması da bu döneme rastlar. Bu söylediklerim hurafe falan da değildir kimse gülüp geçmesin.
    Küvetteki banyo yaptıkları suda bir kaç kere daha banyo yapan da avrupalılardır.

Yobazlığı dar kafalılığı bırakın!
    Avrupa'dan gelen herşey doğru değildir! Avrupa'yı taklit etmek gelişmek, çağdaşlaşmak değildir!

Türk Milleti'nin onlardan çok ileride olduğu konular var! Aşağılık kompleksinden kurtulun, kendinize gelin!

Ders almak, örnek almak istiyorsanız adres bellidir. Binlerce yıllık Türk Tarihi sizi bekliyor!

Alafranga da nasıl taharet yapamıyoruz hocam. Daha rahat taharet yaparız alaturkadan. Taharet musluğu da var zaten?

• Avrupalılar her gece mesaiye kalıyorlar, ondan her sabah duştalar... bizim garibanlarsa sadece hafta sonu mesai yapıyorlar.

Ya biz öğrenciler... Biz garipler ne yapalım....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi imp_hea_tus -- 21 Ekim 2006; 17:50:20 >
  • hort

izlenmeye değer
  • hort walla süper bişi
  • bunu bi otelde yapan birini de duymuştum. arkadaşınızdada ne göz varmış :D
  • gece gece koptum yaw
  • ya arkadaşın durumu ne oldu bilen var mı çok emrak ediyorum atıldı mı evden ne oldu?
  • inadına up
  • Fazla lafa gerek yok.Bu kadarda olmazki ya.Kafa takıldı sormadan olmayacak.Adam tamam alafranga yı kullanmayı bilmiyor peki ordaki sifonu kulanmayı biliyormu.Yoksa lavobadan avucuyla su taşıyıp mı temizlemeyi düşünüyordu.
  • walla ara sıra ben de o şekilde kullanıolar (zorlandıım zamanlarda) demek ki başıma böle bişe gelebilirmiş. *okumuzu yapalım derken *ok yoluna gidecekmişim de haberm yokmuş
  • bende kıbrısta öğrenciydim aynı olay arkadaşında başına geldi ama ev sahibi yüzünden , sonra üstüne gittik tamir ettirdik o arkadaşı direk suçlu ilan etmeyin bu kıbrısta nedense sorunlu herşey , priz bile garip
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.