Şimdi Ara

Kilise müziği tarzı sevenlere... (7. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
138
Cevap
13
Favori
124.038
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
Giriş

Enya - Only Time

• quote:

Orijinalden alıntı: Black_sky

Klas kilise müziklerinden...

Enya - Only Time

Bu kilise müziği değil. Sweet November filminin soundtracki.

• Camii müziği paylaşırmısınız?
  • Orijinalden alıntı: danjamem

Orijinalden alıntı: Black_sky

Klas kilise müziklerinden...

Enya - Only Time

Bu kilise müziği değil. Sweet November filminin soundtracki.

Bilgilendirdiğin için teşekkürler bilmiyordum, fakat ben bu müziği kilise müziğine benzettiğim için paylaşayım dedim. Konu kirliliği yaptımız için üzgünüm...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Black_sky -- 19 Mayıs 2012; 21:16:41 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: kokov

ARKADAŞLAR HABER KANALLARINDA BÖYLE DOĞAL AFET SAVAŞ GİBİ ACIKLI HABERLERDE ARKADA Bİ FON MÜZİĞİ ÇALIYO KIZ SADECE MIRILDANIYO BÖYLE

HAAAAAA HIAAAA HAAA HAAAAAA BAZEN DE MMMMMMMM DİYO FALAN YANİ TARİF EDEMİYORUM TAM. İKİ YILDIR O TÜR MÜZİKLER ARIYORUM Bİ TÜRLÜ BULAMADIM... YARDIM EDERSENİZ SEVİNİRİM...

Aynen arkadaşın aradığı müziği bende arıyorum hangi müzikten bahsettiğini biliyorum ama bulamadım bende bilen ve ya bulabilicek biri varsa çok makbule geçer arkadaşlar.Şimdiden teşekkürler.
  • İyi artık dınlerım
  • enigma-mea culpa
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hegamonia

quote:

Orijinalden alıntı: kokov

ARKADAŞLAR HABER KANALLARINDA BÖYLE DOĞAL AFET SAVAŞ GİBİ ACIKLI HABERLERDE ARKADA Bİ FON MÜZİĞİ ÇALIYO KIZ SADECE MIRILDANIYO BÖYLE

HAAAAAA HIAAAA HAAA HAAAAAA BAZEN DE MMMMMMMM DİYO FALAN YANİ TARİF EDEMİYORUM TAM. İKİ YILDIR O TÜR MÜZİKLER ARIYORUM Bİ TÜRLÜ BULAMADIM... YARDIM EDERSENİZ SEVİNİRİM...

Aynen arkadaşın aradığı müziği bende arıyorum hangi müzikten bahsettiğini biliyorum ama bulamadım bende bilen ve ya bulabilicek biri varsa çok makbule geçer arkadaşlar.Şimdiden teşekkürler.

http://www.youtube.com/watch?v=Wdw0Gt-5Ra0

AL aga dinle...

• haa hiaa mmm =))) sözler çok iyi
  • Bu aralar TRT film tanıtımında baslı bi şarkı çalıyor, o şarkıyı bilen var mı?
  • era ameno , enigma sadness dan sonra ilk defa guzelmis dedigim kilise muzigi
    http://www.youtube.com/watch?v=cbHa-niMQgc&feature=related
  • Kitaro-sundance
    KITARO - Matsuri
    Antaeus - Kyriee
    Nicos Secret Love

BUYRUN ARKADAŞLAR SİZE COK BUYUK BIR KIYAK GECIYORUM HARIKA OTESI HELE BAŞTAKİ BENI ALIP GOTURDU YA:

12 EYLUL SAAT 4:00 5 SAATLIK ARASTIRMA SONUCU CIKANLAR:)

BUYRUN BİDE LİNK ATAYIM O TARZ SARKI BESTELEYENLERIN HEPSI BURDA FOVORİ SARKILARIDA YOUTUBE ARACILIGI ILE VERILMIS

http://farklimuzik.com/tur/tarz/new-age-muzik/

KLİSE MUZIKLERI DEGIL NEW AGE OLARAK GECER BU TARZ MUZIKLER ONUDA DIYEYIM:)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ozgunhan28 -- 12 Eylül 2014; 4:08:20 >
  • Hocam birde bu tarz müziklerin flac versiyonunu bulsak süper ötesi olur

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar merhaba,
    Geçenlerde spor salonunda bir müzik dinledim, başlangıçta bayan sesinden oluşan klise ilahisi gibi başlıyor daha sonra normal tempolu elektronik müzik başlıyor... Anca bu şekilde anlatabildim umarım bileniniz çıkarda bana ismini söyleyebilir ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Apoloclipse

Arkadaşlar merhaba,
    Geçenlerde spor salonunda bir müzik dinledim, başlangıçta bayan sesinden oluşan klise ilahisi gibi başlıyor daha sonra normal tempolu elektronik müzik başlıyor... Anca bu şekilde anlatabildim umarım bileniniz çıkarda bana ismini söyleyebilir ?

Çok genel bi anlatım olmuş :D

New Age tarzında genelde vocaller benzer ses tonunda olurlar, new age'de de zaten ağırlıklı elektronik alt yapı vardır. 15 dakika falan düşündüm acaba ne olabilir diye ama aklıma pek bişey gelmedi. Delerium- Silence in bi remix versiyonu olabilir belki ama.
  • George Micheal Jesus to Child en iyisidir bu tarzda

not:Sordum sarı çiceğe,sol cennetin ırmakları,ay dogdu en sevdiğim ilahiler
  • quote:

Orijinalden alıntı: Clint Sexwood

Camii müziği paylaşırmısınız?

Siz isteyin, Deep Forest - Soul Elevator.

New Age sevenler bilir bu Fransız ikiliyi muhakkak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Debaser -- 12 Temmuz 2015; 4:00:32 >
  • Arkadaşlar selam.90 lı yıllarda Enigma'nın,Device!ın Era'nın diskolarda parçaları çaldığı zamanlarda Orjinali Albinoni isimli müzisyene ait olan Adagio in G Minor isimli parçasının new age tarzı çalardı ve çok iyi bir cover dı.Aradım taradım hiç bir yerde bulamadım.Belki bileniniz vardır diye danışmak istedim.Selamlar.
    Dip not: Aynı melodi Tiesto tarafından Athena isimli parçasında da kullanılmıştı.
    Bu arada parçayı buldum buyrun linki:https://goo.gl/wzUV46
    Grup ve parça ismi: Voice Of Africa - Albinoni...enjoy

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ofengin -- 4 Ağustos 2015; 15:45:49 >
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.