Şimdi Ara

Kill Bill ne biçim bi filmmiş ya!!! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
111
Cevap
0
Favori
3.120
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Samurai felsefesini anlmak için Last samurai gibi salak bi filme bakmayın. Samurai felsefesini anlamak için önce Zatoichi ve Alacakaranlık Samurayını izleyin(Kill Bill'den sonra çıkmış filmlerdi. Hat alacakaranlık samurayı şu an vizyonda.) Ondan sonra gelin Kill Bill izleyip yorumunuzu yapın. Sonuç olarak Japon samuray felsefesini anlamak için ya okuyun. Ya da japonların kendi yaptığı filmleri izleyin. Tarantinoda bence bu kılıç felsefesini çok iyi kullanmıştı filmde. Last Samurai de samuray felsefesi arıyolar yaaa.
  • KArdeş bence yanıLıosun Cokta guseL bir fiLmdi

koLay anLAsıLır bişi değiLdi karısık giidor geneLLikLE ama oLsun...

Konu baştan değiL sondan başLıo başa giido..

Bzen tekrar bastan başLıo osna giido..

Ama bence cok guseL bir fiLmdi...

HeLE 2nin sonu bence cok guseLdi...
  • arkadaşlar kimse japon kılıcına felsefesine vs saçma demiyor filmden bahsediyoruz burda ve son derece anlamsız bi film

ve asikan arkadaşım filmin karışık gittiğini farketmek pek zor almasa gerek, nasıl kolay anlaşılır olmadığını merak ettim sen zorlanmış olabilirsin ama gayet basit, derinliği olmayan ölesine bakılacak bir film izlenecek değil!
  • quote:

Orjinalden alıntı: flyho

quote:

kill bill çok saçma bi filmdi.
    last samurai ise süper bi film.kill bill le aynı kefeye koymayın güzelim last samurai yi.

Last Samurai 'la Kill Bill 'i karşılaştırmıyorum. Sadece Film seyretmeyi bilmeyen biri Japon Kılıç'ı nın saçmalık oldugunu yazmış.

Ozaman Last Samurai 'da Kılıç kullanıyor, Aptal mı bunlar, ozaman onlarda otomatik silah alırdı ellerine.

Kill Bill 'dede aynı şey söz konusu. Kill Bill'i anlamak için önce film'in renklerini,müzikleri, herşeyini anlamam gerek.
    İlk izleyişte sıkıcı gelebilir.

Bence Kill Bill Kült filmdir. Okadar.

son samurayı gözlerini açıp izleseydin, sonunda silahlarla öldürülüyo adamlar görürdün.

ayrıca arkadaşa katılıyorum kill bill ve last samurai aynı cümlenin içinde bile olmama

• Alt tarafı film izliyon gerdeş nationel geographic de belgesel izlemiyosun
    yanı bi filmin mantıklı olması gerekmez
    eğlenceli oksun yeter
  • tamam bende mantık aramıyorum ama "çok güzel şu bu felsefe" diyenlere uyuz oluyorum. sıradan vakit geçirten bi film
  • Bİ DAHA İZLEMESSİN OLUR BİTER KESKE SİNAMADA İZLESEYDİNDE O ANİME ÇİZİMLERİNİ DAHA İYİ ANLARDIN YAZIK

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi boşadam -- 4 Şubat 2005, 15:43:53 >
  • yaw ne kadar anime anlayan arkadaş varmış burda, film kötü işte neyini düzeltmeye çalışıyorsunuz. Dedikleri gibi ben de merak ettim şimdi, şu filmi anlayan arkadaşlar hakkaten anlatsa da biz de anlasak. çok bilen arkadaşlara sevgiler...
  • film süper yaw

konu bi sondan bi baştan işleniyo hekes anlayamaz
  • hep güzel diyenler "niye anlamazsınız siz" diye başkasına hakaretle savunuyolar filmi? filmin savunulacak hiç bişeyi yok ta ondan mı?
  • Arkadaş da çok alaycı bi tavır takınmış belki ondandır.
  • beorn, evet haklısın, onlar anladıkları için, tartışmıyolar bile. İşte anime ruhu budur kardeş
  • Mythic
    quote:

son samurayı gözlerini açıp izleseydin, sonunda silahlarla öldürülüyo adamlar görürdün.

ayrıca arkadaşa katılıyorum kill bill ve last samurai aynı cümlenin içinde bile olmama lı

quote:

tamam bende mantık aramıyorum ama "çok güzel şu bu felsefe" diyenlere uyuz oluyorum. sıradan vakit geçirten bi film

Bence sen Kanal D'i aç. Annem olurmusun'u izle. Gora'yı falan seyret,daha eğlenceli olur.
  • quote:

Orjinalden alıntı: pollock

herkez herşeyi anlayacak diye bir kural varmı? sanat var film var. simdiye kadar oluşturulmuş bir altyapı ve birikimle seyrettiğini anlar yorumlar ve bi sonuca ulaşırsın.kill bill i anlamak simdiye kadar neyi kill bill diğinle alakalı bir durum. birisi size bir operasyonu anlatsa bir anlatma ile kim ameliyat yapabilir..
    bazı filmeti anlamak için çok okumalı -sinema hakkında- kompozisyon ve renk e duyarlı olmalı- panda hassasiyetiyle değil- yönetmenlerin tarzlarını ayırmalı. bunları bi yana bırakıp bizlediğini göreceksin. prof olmaya gerek yok. bu anlattıklarım bazı seylere hazırlıklı olmakla ilgilidir. bir seyi kill bill meden seyredersen. sonuçta ANLAMAZSIN.. dolayısı ile SEVEMEZSİN

Çok güzel açıklamışsın. Bazı şeylerin de açıklanması yapılamaz. Çok izleyen demeyecem ama sinema mantığı olan birileri olmak gerekir. Çünkü bazen çok izleyen insanlar da yetmiyor. Benim bir arkadaşım vardı sbah akşam film izlerdi ama nerde gereksiz film varsa onları. Şu show tv nin gösterdiği Don Dragon Wilson ya da Lorenzo Lamasın oynadığı filmler. Bu kişi günde 40 film izlese ne kadar açılır ki ufku?

• sen o dediğin filmlerin gereksiz olduğuna nasıl karar verebiliyosun, ne yani kill bill çok mu gerekli oluyor. Sanane adamın zevkinden. Bırakın bu lafları.
    Ayrıca ben de Kill Bill miyorum özür dilerim. Çok merak ediyorum sizlerin nasıl film izlediğinizi. eğer bu savunduğunuz film gibi filmler izliyorsanız, kimseye ders vermeye çalışmayın.
  • quote:

Orjinalden alıntı: serbey22

sen o dediğin filmlerin gereksiz olduğuna nasıl karar verebiliyosun, ne yani kill bill çok mu gerekli oluyor. Sanane adamın zevkinden. Bırakın bu lafları.
    Ayrıca ben de Kill Bill miyorum özür dilerim. Çok merak ediyorum sizlerin nasıl film izlediğinizi. eğer bu savunduğunuz film gibi filmler izliyorsanız, kimseye ders vermeye çalışmayın.

Ne yani showtv'de ya da atv'de geceleri yayınlanan o bayağı filmlere gerekli mi diyorsun? Klasik intikam senaryoları. Bence çok gereksiz o filmleri izleyerek insanda bir sinema kültürü oluşmaz.
  • tamam da adam ondan zevk alıyorsa onu izler. İlla bir şeyi yapınca bir sonucunun ya da sana bir şey katması mı gerekir.
    Sen hayatında yaptığın her hareketin sonunda bir şey mi kazanıyorsun.
    Yoksa onlardan ben de nefret ederim ama zevkleri bu şekilde yargılamamak lazım bence...
  • quote:

Orjinalden alıntı: serbey22

tamam da adam ondan zevk alıyorsa onu izler. İlla bir şeyi yapınca bir sonucunun ya da sana bir şey katması mı gerekir.
    Sen hayatında yaptığın her hareketin sonunda bir şey mi kazanıyorsun.
    Yoksa onlardan ben de nefret ederim ama zevkleri bu şekilde yargılamamak lazım bence...

Yok yani yargılamıyorum ama bu tür filmler izleyip de ben sinema izleyicisiyim diye geçinenler var. Onları vurgulamak istedim. Yoka isteyen izlesin.
  • açıkcası bende beğenmemiştim
  • Oooo.. burda kaliteli bir tartışma varmış..Kaçırmışız..Aslında her başlığın yanında kalite düzeyi ni gösteren bir simge olsa ne iyi..tabi kaliteyi kim belirleyecek o da ayrı mevzuu
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.