Şimdi Ara

Kilo vermede tecrübeliler bir bakabilir mi ultra acil

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
2
Favori
455
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Abilerim ben 16 yaşındayım 70 kiloyum 1.80 boyum var malum okulumun açılmasına 1 ay var bu sürede 5 kilo vermek istiyorum. Hiç şeker,hamur işi almasam, ekmek tüketmesem ve fitness salonuna gidiyorum orada 10 dk koşu 10 dk bisikletle 1 ayda mümkün olur mu ?

• ben yapıcaklarını 7 ay yaptım. çoğunlukla kardio ağırlıklı... 110 kilodan 79 kiloya düştüm.İnanırsan yaparsın dostum..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Carpe Diem;

ben yapıcaklarını 7 ay yaptım. çoğunlukla kardio ağırlıklı... 110 kilodan 79 kiloya düştüm.İnanırsan yaparsın dostum..

kaç dakika spor yaptınız hocam günlük?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dostum kafanmı güzel , ne güzel 70 kilosun işte :D ben 67,5 kiloyum boyumda 1,80 , bana kalsa 80 olsam daha ne isterim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Boy 1.80, kilo 70; nesi tuhaf bunun?
  • hiç yeme öl gitsin
  • quote:

ben yapıcaklarını 7 ay yaptım. çoğunlukla kardio ağırlıklı... 110 kilodan 79 kiloya düştüm.İnanırsan yaparsın dostum..

nasıl yaptınız bende kilo vermek istiyom 25 kilo felan
  • quote:

neler yaptığınızı yazar mısınız ?
  • http://forum.donanimhaber.com/m_76640950/f_//tm.htm#76640950

arkadaşlar şu an uygun değilim. haziran ayında açtığım konunun linkini attım.O zamandan sonra yaklaşık 6 kilo daha verdim.Yarın genişçe yazarım neler yaptıklarımı
    Ama Amerika'yı yeniden keşfetmeye gerek yok.Kilo vermenin Püf yolu Kardio dur.Yani kalbi belli bir seviyenin üzerinde tutarak çalışmak.benim kısaca yaptığım 40 dakika süresince 5 dakika saatte 9 km/hz yapıp 2 dakika nefeslenmek. ve youtube da billy blanks abinin taebo setleri var.Eski bir video ama yararları müthiş.Çok zevkli zaman nasıl geçiyor anlamıyorsunuz.tamamen tekme ve yumruk atmak üzerine kurulu.ve saatte 500-600 kalori yaktıyor.Sabahları koşu akşamları 40 dakika bunu yaptım.Ve sadece şekeri kestim.

Yarın isterseniz anlatırım.Ama inanın yeniden doğmuş gibiyim.

Hatalar olabilir hızlı yazdım iyi günler

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.