Şimdi Ara

Kilomdan dolayı dalga geçiyorlar ( 2 Yıl Sonra Gelen Edit ) (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
215
Cevap
1
Favori
6.855
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Karatay diyeti yapabilirsin dayanabilirsen.
  • Yapacağın şeyler belli. Un,şeker,tuz asla tüketmeyeceksin.
    Bol bol su tüketeceksin.
    Spor yapacaksın
  • Valla bende 1.90 boyundayım 100 kiloyum ve ama çok fazla göbek yok gıdı ve yanaklar geniş bide beni en çok üzen göğüs bölgesi :((( yani memelerim var gibi buda beni utandırıyo.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fumetsu -- 23 Temmuz 2014; 3:37:01 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: RΣΛPΣR

Yapacağın şeyler belli. Un,şeker,tuz asla tüketmeyeceksin.
    Bol bol su tüketeceksin.
    Spor yapacaksın

su kilo yapıyor diyen arkadaşlarım vardı doğrumu ?
    günde 4 litre bazen 5 litre su içiyorum ramazan olmadığında
  • Kendi capinda olmaz oncelikle onu soyleyeyim. Bence bir yardim al, doktordan diyetisyenden falan ve sporsuz da olmaz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Geçen sene 1.65 85 kiloydum forumda konum da vardı, ikinci döneme 80 1.70 girdim, ikinci dönemde ekmeği kestim 2 ay, kola içmedim 1 ay, az yedim, günlük 1-2 km yürüdüm bir de rutin işler yaptım 1.75 68 oldum şu an eski fotolara bakıp "puahahaha tipe bak" diyorum Yani abur cubur kes ekmek kes form falan ye asıl öğün yerine hızlıca görürsün sonucunu zaten çok yağ var kısa sürede yakarsın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mr.Pacino

Kendi capinda olmaz oncelikle onu soyleyeyim. Bence bir yardim al, doktordan diyetisyenden falan ve sporsuz da olmaz.

dostum kalın kapşonluyla gezsem sıkıntı olurmu ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kartondanbebek

quote:

Orijinalden alıntı: RΣΛPΣR

Yapacağın şeyler belli. Un,şeker,tuz asla tüketmeyeceksin.
    Bol bol su tüketeceksin.
    Spor yapacaksın

su kilo yapıyor diyen arkadaşlarım vardı doğrumu ?
    günde 4 litre bazen 5 litre su içiyorum ramazan olmadığında

Su hiçbir şekilde kilo yapmaz. Aksine tok tutar. Günde en az 2 lt su alınmalıdır.
  • Kartondanbebek K kullanıcısına yanıt
    Spor salonuna yazil derim
    Ve sakin ama sakin sok diyet yapmaya kalkisma faydadan cok zararlari var

• quote:

Orijinalden alıntı: The Tenth Doctor

Geçen sene 1.65 85 kiloydum forumda konum da vardı, ikinci döneme 80 1.70 girdim, ikinci dönemde ekmeği kestim 2 ay, kola içmedim 1 ay, az yedim, günlük 1-2 km yürüdüm bir de rutin işler yaptım 1.75 68 oldum şu an eski fotolara bakıp "puahahaha tipe bak" diyorum Yani abur cubur kes ekmek kes form falan ye asıl öğün yerine hızlıca görürsün sonucunu zaten çok yağ var kısa sürede yakarsın.

1,5 ayda kaç olabilirim dediklerinizi yapsam ?

• quote:

quote:

Geçen sene 1.65 85 kiloydum forumda konum da vardı, ikinci döneme 80 1.70 girdim, ikinci dönemde ekmeği kestim 2 ay, kola içmedim 1 ay, az yedim, günlük 1-2 km yürüdüm bir de rutin işler yaptım 1.75 68 oldum şu an eski fotolara bakıp "puahahaha tipe bak" diyorum Yani abur cubur kes ekmek kes form falan ye asıl öğün yerine hızlıca görürsün sonucunu zaten çok yağ var kısa sürede yakarsın.

Vücut ilk başta noluyo lae der yavaş verirsiniz ilk hafta falan sonra hızlanır ve az yemek doyurur 1 ay hızlı verirsiniz kola ekmek abur cubur keserseniz 1,5 ayda 88 90 olursunuz. Tabi çok su içeceksiniz. Okul zamanı daha kolay olur ama kilo vermek. Lisedesiniz, ilk dönem sonunda yine istikrarınızı korursanız arada bozarak ayda 1 2 kez falan döner yemek gibi mesela, 75 olabilirsiniz. Dediğim gibi kararlılık önemli.

• Yatmadan once 31

• quote:

quote:

quote:

Vücut ilk başta noluyo lae der yavaş verirsiniz ilk hafta falan sonra hızlanır ve az yemek doyurur 1 ay hızlı verirsiniz kola ekmek abur cubur keserseniz 1,5 ayda 88 90 olursunuz. Tabi çok su içeceksiniz. Okul zamanı daha kolay olur ama kilo vermek. Lisedesiniz, ilk dönem sonunda yine istikrarınızı korursanız arada bozarak ayda 1 2 kez falan döner yemek gibi mesela, 75 olabilirsiniz. Dediğim gibi kararlılık önemli.

kola ekmek ve abur cubur keseceğim tamamdır bu saatden sonra tamamdır . okula gitme sürem yürüyerek 15 dakika civarı birşey okul vakitlerinde o yeterlimidir ? ve terlemek kilo vermede etkili dimi ? eğer öyleyse kapatayım vantilatör havalar sıcak zaten?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kartondanbebek -- 23 Temmuz 2014; 3:56:05 >

• yaş 19 boy 1.75 kilo 60 kaburgalar sayılıyor
  • quote:

quote:

quote:

quote:

kola ekmek ve abur cubur keseceğim tamamdır bu saatden sonra tamamdır . okula gitme sürem yürüyerek 15 dakika civarı birşey okul vakitlerinde o yeterlimidir ? ve terlemek kilo vermede etkili dimi ? eğer öyleyse kapatayım vantilatör havalar sıcak zaten?

Okulda tenefüslerde dışarı çıkın dolaşın hava alın hem spor olur biraz hem rahatlarsınız bu arada veremiyorum uf verdim de ne oldu görüntüm mü değişti? demeyin siz farketmezsiniz ama fotoğraflara bakınca 5-10 kg verince anlarsınız benim de öyle oldu şahsen bugün eski fotolarıma bakıyordum "oha bu ne" dedim yani verdiğimi anladım yani fark etmeyebilirsiniz ama dışarıdan birisi fark eder. Terleme olayını bilmiyorum hocam

• Annem yemek getirse bile senin iradene bagli kardesim. Yemiyceksin yemiyceksin sonra annen yemiyosun diye az getirecek. Ayrica bikac hafta sabredersen zaten miden kuculecek ve az yiyince doyacaksin. Ayrica spor yap ya da hareketli kal. Ne biliyim hergun biyerlere git yuruyuse cik ya da kosuya sadece 1 saatini ayirsan hergun sana garanti ederim 4-5 aya gozle gorulur sekilde incelirsin. Ama ilk once mideni kucult bedenini degil

• quote:

Orijinalden alıntı: onur12onur12onur

Annem yemek getirse bile senin iradene bagli kardesim. Yemiyceksin yemiyceksin sonra annen yemiyosun diye az getirecek. Ayrica bikac hafta sabredersen zaten miden kuculecek ve az yiyince doyacaksin. Ayrica spor yap ya da hareketli kal. Ne biliyim hergun biyerlere git yuruyuse cik ya da kosuya sadece 1 saatini ayirsan hergun sana garanti ederim 4-5 aya gozle gorulur sekilde incelirsin. Ama ilk once mideni kucult bedenini degil

dostum derdim israf işte anneme ne kadar anne getirme o kadar desem dahi getiriyor kaç kez yüz yüze konuştum
  • quote:

Annem yemek getirse bile senin iradene bagli kardesim. Yemiyceksin yemiyceksin sonra annen yemiyosun diye az getirecek. Ayrica bikac hafta sabredersen zaten miden kuculecek ve az yiyince doyacaksin. Ayrica spor yap ya da hareketli kal. Ne biliyim hergun biyerlere git yuruyuse cik ya da kosuya sadece 1 saatini ayirsan hergun sana garanti ederim 4-5 aya gozle gorulur sekilde incelirsin. Ama ilk once mideni kucult bedenini degil

ve dostum önüme geleni yiyip doyuyorum ben hani bana 1 kasede çorba getirsen başka birşey getirmesende olur onlada doyarım şikayetim olmaz 1 tabak yanında ekmek getirilsede doyarım anlatabildim mi ben gelmesin diye annemle çok konuştum ancak habire getiriyor bıkkınlık verdi artık
  • quote:

quote:

ve dostum önüme geleni yiyip doyuyorum ben hani bana 1 kasede çorba getirsen başka birşey getirmesende olur onlada doyarım şikayetim olmaz 1 tabak yanında ekmek getirilsede doyarım anlatabildim mi ben gelmesin diye annemle çok konuştum ancak habire getiriyor bıkkınlık verdi artık

Ozaman annen koymadan sen mutfaga git ya da kepceyi al kendi yemegini kendin koy kardesim annen de zaten boyle giderse anlar bence bir de zaten saglikle yemek yiyiyorsan sorun yok sporu ihmal etme kardes. Dedigim gibi yuruyuse ya sa kosuya cik hergun evin etrafi musaitse. En az 1 saatini ayir

• Ekmeği kes pilavı kes kızarmayı kes ve günde 30-40 dk koşu ardından mekik ve şınav çek.20 günde 3 kilo verdim

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.