Şimdi Ara

Kilomdan dolayı dalga geçiyorlar ( 2 Yıl Sonra Gelen Edit ) (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
215
Cevap
1
Favori
6.855
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: onur12onur12onur

quote:

Orijinalden alıntı: Kartondanbebek

quote:

Orijinalden alıntı: onur12onur12onur

Annem yemek getirse bile senin iradene bagli kardesim. Yemiyceksin yemiyceksin sonra annen yemiyosun diye az getirecek. Ayrica bikac hafta sabredersen zaten miden kuculecek ve az yiyince doyacaksin. Ayrica spor yap ya da hareketli kal. Ne biliyim hergun biyerlere git yuruyuse cik ya da kosuya sadece 1 saatini ayirsan hergun sana garanti ederim 4-5 aya gozle gorulur sekilde incelirsin. Ama ilk once mideni kucult bedenini degil

ve dostum önüme geleni yiyip doyuyorum ben hani bana 1 kasede çorba getirsen başka birşey getirmesende olur onlada doyarım şikayetim olmaz 1 tabak yanında ekmek getirilsede doyarım anlatabildim mi ben gelmesin diye annemle çok konuştum ancak habire getiriyor bıkkınlık verdi artık

Ozaman annen koymadan sen mutfaga git ya da kepceyi al kendi yemegini kendin koy kardesim annen de zaten boyle giderse anlar bence bir de zaten saglikle yemek yiyiyorsan sorun yok sporu ihmal etme kardes. Dedigim gibi yuruyuse ya sa kosuya cik hergun evin etrafi musaitse. En az 1 saatini ayir

dostum terlemekte aynı mantıksa evde durup vantilatör ü kapatmakta iş görecektir hangisini yapayım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kartondanbebek -- 23 Temmuz 2014; 4:13:24 >

• Kardeşim aynı anneden bende var. Anneye kızılmaz bağırılmaz tabi de bi sert çık bi kere de olsa "dalga konusu oluyorum lan yeter az koy şunu" de kadın anlar. Kıyamıyo sana oğlum yesin diye koyuyo bol bol. Asıl konunun doymak değil özgüven olduğunu açıklaman lazım. Git kasaptan tavuk göğsü al onu yaptır, o da olmazsa tatsız tuzsuz light ton balığı ye. Bol bol kardiyo yap, az ağırlık çok tekrarla çalış. Kolay gelsin PM at konuşuruz.
  • Terlemekle alakasi yok kardes. Tamamen irade isi spor yapmak usenmiyceksin sabah serinds ya da aksam serinde cikip yuruyus ya da kosu vucut yaglari yakicak ve emin ol zaten kendini daha iyi hissediceksin. 10 sene basketbol oynadim tamamen sabir isi kardes. Sabirli olursan belki kim bilir vucut bile yaparsin kilo verdikten sonra

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sana harika bir spor programı hazırlardım da hazırlasam da olur hazırlamasam da
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ricardo Ramirez

Kardeşim aynı anneden bende var. Anneye kızılmaz bağırılmaz tabi de bi sert çık bi kere de olsa "dalga konusu oluyorum lan yeter az koy şunu" de kadın anlar. Kıyamıyo sana oğlum yesin diye koyuyo bol bol. Asıl konunun doymak değil özgüven olduğunu açıklaman lazım. Git kasaptan tavuk göğsü al onu yaptır, o da olmazsa tatsız tuzsuz light ton balığı ye. Bol bol kardiyo yap, az ağırlık çok tekrarla çalış. Kolay gelsin PM at konuşuruz.

asla kızmam veya bağırmam dostum gelip vursa dövsede sesimi çıkarmam bağırmam öyle konuşuyorumda ciddi konuşma yapıcam artık anlaşılan karşıma çekip
  • Her gün düzenli bir şekilde yürüyüş yap ve yemen içmene dikkat et. Abur cubur, kızartma, fast food vs varsa kes.
  • Ailenle oturup ciddi ciddi konuş zayıflamak istiyorum diye eve abur cubur almazlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: raunk

Ailenle oturup ciddi ciddi konuş zayıflamak istiyorum diye eve abur cubur almazlar.

konuştum annemle hepte bu sefer ciddi bir konuşma lazım dediğiniz gibi
  • quote:

Beyler yaşım 16 1,75 cm boyum var ve 100 kiloyum
    şu kilodan kurtulmak istiyorum ne yapmalıyım yemeği kesebilirim yapmışlığım var ancak annem yemek getirince bol bol getiriyor söylüyorum az getiriyorum diyor ama fazla getiriyor babam a gelirsek evde annem yoksa hep kızartma türü şeyler yapar babama zayıflamak istediğim konusunuda açamıyorum kendi çapımda zayıflamak istiyorum ne yapmalıyım okulda vs vs yerlerde dalga geçiyorlar zayıflamak istiyorum

Diyet miyet hikaye.Hareket edcen.X360'da 10DK oyna çk pis yoruyor.
  • terlemek koşmaktan daha çok etkiliymiş 30 dakikalık ter 10 kilometreye bedelmiş yazılanlara göre ben vantilatörü kapatayım hep o zaman sıcacık dışarı zaten bol bol su içmem yeterliymiş
  • yemeyi icmeyi elbet kes
    ama yemekle icmekle fazla kilo veremezsin

versen bile disardan belli olmaz
    kas kutlen azalip gucsuz duser
    surekli hasta olursun
    kesinlikle spor yapmalisin
    ip atlama yuzme gibi kardiyo egzersizleri yapmalisin
    Duzenli yapmak mesele
    yapabilirsen verirsin

• quote:

Orijinalden alıntı: GuzelAdam

yemeyi icmeyi elbet kes
    ama yemekle icmekle fazla kilo veremezsin

versen bile disardan belli olmaz
    kas kutlen azalip gucsuz duser
    surekli hasta olursun
    kesinlikle spor yapmalisin
    ip atlama yuzme gibi kardiyo egzersizleri yapmalisin
    Duzenli yapmak mesele
    yapabilirsen verirsin

yemek yiyeceğim ancak azaltacağım zaten dostum güç depolayacak kadar elbet yerim vantilatör ü kapattım terleyerek zayıflamayı denicem
  • Annemle cok kavga ettim bu yuzden kendime kucuk tabak buldum ona koyduruyorum artık zayıf olmak gibisi yok 10 kiloya yakin verdim 1-2 senede

1.82 boy 73kg

• Biz kilo alamiyoruz millet veremiyor.işe bak zaten genelde söyledikleri gibi biraz.daha hareketli ol gunde 10.000.civari adim at birazda yemeği kisarsan zamanla.kilolardan kurtulacaksin

• quote:

Orijinalden alıntı: gandalff

eğer birisi önüne fazladan yiyecek koyarsa bir kısmını tencereye geri koymasını rica edebilirsin, ye bişey olmaz derlerse, rahatsız oluyorum diyerek kendin de bir kısmını geri dökebilirsin. yeteri kadar yiyip, bolca su içsen, hareket etsen fırsat buldukça tamam zaten.

edt: terleyerek vücudundaki sulardan kilo verirsin. bu çok riskli ve zararlı, içmeyi kesmen gereken şey kola gibi içecekler. kilo vermek istiyorsan suyu arttırmalısın, hem daha tok hissetmeni sağlar hem de dolaşımını, metabolizmanı hızlandırır. önemli olan yağlardan vermek, kas ve su kaybı hem zararlı hem de gereksiz, baya da kötü görünmeye sebep olur hatta.

deneyeceğim dostum taktım kafama aşırı derecede hızlı kilo veriyorum yemekten biraz kıstığımda
  • bütün gün bilgisayar başındayım tek aktivitem ekmek almak boy 1.83 kilo 63 tıka basa yemek yiyorum ama kilo alamıyorum. bana da bi çare
  • quote:

Orijinalden alıntı: ReeLKinq

bütün gün bilgisayar başındayım tek aktivitem ekmek almak boy 1.83 kilo 63 tıka basa yemek yiyorum ama kilo alamıyorum. bana da bi çare

benim kilodan biraz vereyim be sana
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: ReeLKinq

bütün gün bilgisayar başındayım tek aktivitem ekmek almak boy 1.83 kilo 63 tıka basa yemek yiyorum ama kilo alamıyorum. bana da bi çare

benim kilodan biraz vereyim be sana

mümkünse bol yağlı olsun :D
  • Ne antika bir çocuksun arkadaş. Yok annesi getiriyomuş israf oluyormuş da ondan yiyormuş. Sanki yapılan yemek 2 saatte bozuluyor. Annen çok koyuyorsa bi zahmet kı*ını kaldır da kendin ona göre koy yemekleri. Alayı zayıflamamak için bahane başka bişey değil.

Terlemek 10 kiloya bedelmiş. Cardio yapıp kalp ritmini arttırmadığın sürece istediğin kadar vantilatörü kapat anca su kaybedersin.

Yok ekmeği yemezse de olurmuş tatlıda yemezmiş bu kiloları neyle aldın su içerek mi ? Herşeyden dengeli besleneceksin protein yönünden zengin karbonhidrat yönünden düşük. Ondan sonra kas kaybedersin oram sarktı buram sarktı, vitaminsizlikten saçların dökülür. Hızlı kilo vermeyi unut, yaşam tarzını değiştir, sağlık beslenme ve spora odaklı yaşa.

Bunları sana 65 kilo vermiş ve 1 seneden fazladır body building yapan biri olarak söylüyorum.

• animal cuts ile bayağı zayıfladım kesinlikle araştır
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.