Şimdi Ara

KİMLER EŞİT AĞIRLIKTAN YBS YAZACAK (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
66
Cevap
2
Favori
2.762
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Uzun Vadeli tahminim
    boun ilk 100
    Marmara ing ilk 1000
    Marmara alm ilk 3000

X9wie929je92kwlw9

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • The Killing Road kullanıcısına yanıt
    Senin yuzunden sinavda aklima the conjuring 3. Dakikadaki evil riff geldi mutlu musun

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • SoulsOfHolyWarsTornado kullanıcısına yanıt

Bence hayirli bir vahiy inmis dikkatli olsan tum sosyalin cevapları vardi orda 

PSJFOENFOWJEOKFO3OR CIGLIK ATTIMMMM

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • çok üzülüyorum şu anda hukuk psikoloji pdr okuyanlar için, tmcisin ve yukardaki ünilerden birinde ybs okuduktan sonra yurt dışına kapak atıyorsun formül aslında çok basit

• yurtdışındakilerde bekliyordu marmara ybsden biri gelsinde ona kod yazdıralım ceo yapalım

• Jeff bezos boun ybsde eğitim görmek için ceoluga ara veriyormuş bugün yksye girmiş yerine boun ybs+udemy yapan bir turku almislar 

Doğru karar. Boun ybs bu sene ilk 100  

• bounlukizaraniyor kullanıcısına yanıt

30*

Boun ybs öyle bir bolum ki 65 kisilik ama 35 kisiyi stanforddan yatay gecisle aldigi icin ilk 30dan kapatti bile 

• Keşke boun ybs okusaydım dediginizde çok geç olacak. siz 900. olup hukuk gidin psikoloji okuyun. boun ybs 3-5 sene sonra ilk 100 ile aldığı zaman ???????? nerde hata yaptık olursunuz. nokia gibisiniz. kendinizi geliştirmezseniz yok olursunuz bunu unutmayın. sonra burda afro emojisi atarsınız sabahtan akşama kadar.

forumda en mantıksızdan en mantıklıya

troller-yığılmacılar-düz adamlar- afrocular- ybsciler ve endüstri + eee+ pc mühendisleri

yani afrocular iyisiniz hoşsunuz ama ybs nin yükselişi kaçınılmaz. bu okullar da tarih yazacak bu çok açık ceo da olursunuz yazılımcı da IT uzmanı da iş analisti de otomasyon uzmanı da.. önü çok çok açık. bunu göremeyenlerin x kuşağından farkı yoktur.

ama ben sizi de suçlamıyorum x kuşağı ailelerinize öğretmenlik pdr psikoloji hukuk dediğinizde gözleri dönüyordur oo çok iyi diyordur.. karar sizin :)))

• Abi şunu yazan adam akdeniz ybs okuyor ya inanılmaz.

ybs boun harici okunmaz, boun ybs sıralaması bile şu an inanılmaz overrated. Bi furyadır gidiyor zamanla sönecek. Esasen yükseklisans bölümü olan mis’in bu kadar tutması hiçbir şekilde mantıklı değil :D

dalga geçiyoruz ilk 100 vs. diye. Ciddiye alıp saçma sapan tercihler yapmayın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bounlukizaraniyor -- 19 Haziran 2022; 17:6:31 >
  • ybs furya değildir. pc müh. furya değildir.

istatistik furya değildir.

bunlar gelecektir. foruma girip trollük yapmakla her sene tyt ayt kasmakla olmuyor. araştırın derim :) sonrasında değil boun marmara akdeniz ybsye girmek için fullemek zorunda kalırsınız. :))))))

not: pc müh ve ybs kötüleyenler türüyor hep.. rakip elemiyorsunuz kendinizi küçük düşürüyorsunuz sadece. :)) hiç kimse bu yükselişe engel olamaz gelecek çok açık insanlar araştırıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-603CF508D -- 19 Haziran 2022; 17:8:54 >
  • bounlukizaraniyor kullanıcısına yanıt

Siz ne okuyorsunuz hocam ? İnsanları Akdeniz de okuyor vs diye küçümsediginize göre geleceğiniz garanti altında biri olmanız lazım sanırım

• Küçümsemiyorum. İnsanları yanlış yönlendiriyor ve dezenformatif bilgi sunuyor. girmek için fullemek gerekecekmiş. Bak sen.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bounlukizaraniyor -- 19 Haziran 2022; 17:10:19 >
  • Arkadaşımız, her okulu küçümsüyor MIT'de bilgisayar okumuş Oxford'da master yapmış MIS alanında ondan bu serzenişi ...

şaka şaka 5 yıldır mezun.. konvansiyonel bölümleri seviyor psikoloji pdr hukuk diş tıp.... bunlar çok iyidir bu arkadaşa göre mesela.. :))

• sen bounlu kız aramayı boşver de.. kpss kas.. memuriyet iyidir yeğenimm devlete kapak at yeğenim

• Alıntı

metni:
    boun ybs 3-5 sene sonra ilk 100 ile aldığı zaman

Samimi soruyorum su iddianiza cidden inanıyor musunuz? Ybsyi "tmden sanki ie+cs" diye pazarliyorsunuz ama tmden giriyorsan zaten 60 kişilik sabanci kotasi var gercek ie veya cs okuyabildigin. Boun/koc/bilkent iibfleri bile yoksaysam 125ten kapatiyor zaten bölüm bu senaryoda.

• durumlar nasıl çalışıyor musunzu avukatların hali nasıl

• Üst seviye bir tmci'nin girebileceği en iyi bölüm YBS'dir multidisiplinerdir. CS+IE+ Ekonomi +İşletme +Grafik Tasarım +Pazarlama+ İstatistik var oğlu var, ve bu öyle bir yedirilmiş ki bu yüzden son 15 yıldır avrupa ve dünyada "LİSANS" seviyesinde açılıyor, ki açılacak açılmalı da 4 yıl eğitim alıyorsunuz temeli alıyorsunuz iyi bir seviyeye sonradan geliyorsunuz. ama YBS size her temeli veriyor zaten. çok çok değerli bir bölüm.

İlk 100'e gelirsek. ilk 100 e girmesi için zaman gerekiyor ve bölümün değerinin çok açık şekilde anlaşılması gerekiyor. Şu anda baktığımızda 65 kişilik bir kontenjanı var. Kalıyor 35, o 35'e birçok okulun birçok bölümünü yedirebiliriz ama hemen bu 1-2 sene içerisinde ilk 100'de kapatır diyemem asla.

çünkü bahsettiğiniz bazı konvansiyonel okul ve bölümler var. onlar yavaş yavaş gerileyecekler BOUN YBS diğer ybslerle birlikte parlayacak, tıpkı şuanki gibi bu parlamayı sürdürecek, Bunu ben demiyorum bunu bilim diyor istatistik diyor. endüstri mühendisliği diyor. eğilimler diyor. yeni dünya düzeni, teknoloji çağı diyor hocam:)

Bu söylediklerim çok açık ve net. halen ybsye yatay geçiş yapmak için geç değil.

İlerde, çocuğunuzun, torununuzun deli gibi bu bölümü isteyip, kazanmak için çok fazla çaba gösterdiğini hep birlikte göreceğiz.

Ben olaya bilimsel baksam bile Z Kuşağı diye bir gerçek var benim burada yazdıklarımı zaten ufak bir araştırmayla görebiliyor. Görebiliyor ki Türkiyenin tercih anlamında zirvesinde Yönetim Bilişim Sistemleri.

Herkes için hayırlısı olsun.

• 101lerden daha hafif dersler nasil bir temel veriyor yahu.

İktisatlarda teoriyi adam akilli (belki hic, yine de iyimser yaklaşıp ilk sene derslerinin bizim okulda pols ve ir cilarin aldigi hafiflemis halinden daha agir olduguni varsaydim) almiyorsunuz ve devami yok.

Cste zaten en ufak mat temeli gerektiren ai ml tarzı seyler ve birazcik hardware e dokunan herhangi bir kisim yok/olamaz, algoritma veriyorlardir ama ne kadar saglam supheli yani temelin temelinin temeli gibi.

İstatistik kismina gulup geciyorum gormemis olayim bunu

İe kisminda bolumun duzgun bi temel vermesi lazim modellemeler datasci veya üretim alanlarında, veriyor mu bilmiyorum ie derslerine datasci disinda cok hakim degilim. Muhtemelen datasci icin mat temeli ieyle kiyaslanamaz ama sektorde cok fark etmez diye dusunuyorum.

İsletme icin iktisatla ayni sey, biraz daha ileri konulari isliyosunuz galiba ama 3 4 finans altdalini tek derse sıkıştıran sey yine yuzeysel kalir fazlasiyla.

Grafik tasarımı ilk kez sizden duyuyorum

Yahu boun cmpe bile ilk 300den alabiliyor anca, nasil ilk 100den alsin ybs. Onunde 60 kisilik sabanci cs (boun cmpeden belki iyi bile sayilabilir üvey evlat muamelesi görse de) kontenjanı varken hem de

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.