Dijitürke para verenleri hiç anlamıyorım yüzlerce kanalmış, ya insanların zamanlarını çalan saçmalık bide para veriyosun. Kimse demesin ben belgesel izlemek için aldım diye.
prag!! avrupa'nın en güzel şehirlerinden biriymiş.hep gitmek istemişimdir.anlatılanlar kadar güzelmi hocam?
quote:
Dijitürke para verenleri hiç anlamıyorım yüzlerce kanalmış, ya insanların zamanlarını çalan saçmalık bide para veriyosun. Kimse demesin ben belgesel izlemek için aldım diye.
haklısın aslında kablolu tv olsa almazdık. ama moviemax'd güzel filmler çıkıyo
Bende vardı. Geçen ay aboneliği kestim. Boşu boşuna para veriyormuşum. İstedikten sona uydudan her türlü kanalı izliyosun.
Lafı geçmişken yakınayım biraz. Ben bu aboneliğimi iptal ettirdim ama bir de bana sorun iptal olana kadar on defa aradılar. Yok son kararınız mı, yok şu kanal var. Mafyadan ayılmak daha kolay be. Neyse, Sonunda o ay bitti de üyelik iptal oldu. Ben bekliyorum gelecekler ekipmanı alacaklar. Bi hafta oldu gelen giden yok. Ardından bi mektup, ekipmanınızı falanca tarihe kadar falanca teknik servise teslim etmezseniz 250 $ + kdv ceza alacaksınız vs diye. Çıktım balkona anteni falan kendim söktüm. Anteni kutuyu falan kendim götümek zorunda kaldım. Bir de en azından 4-5 yıllık üyeyim. Adamlar bir kumanda kapağının hesabını yaptı ya. Nasıl iş anlamadım. Şimdiye kadar verdiğim paradan elinize geçen karla bin tane kapak alırsınız.
prag!! avrupa'nın en güzel şehirlerinden biriymiş.hep gitmek istemişimdir.anlatılanlar kadar güzelmi hocam?
walla guzel :) ne yalan soyliim her centre a gittigimde egleniorum ... kimseden bicak yicem korkusu yok :D euiheueh taksim de heran yiyebilirsinde ondan soyliim dedim nese gelen olursa kapimiz acik .. ama herkes kendi digiturk unu getirsin zuahauhauahuah
anteni sökmene gerek yoktu ki, sadece kutuyu götürcektin,antenide satıp parasını yicektin.
bende sadece lig tv var....
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme