Şimdi Ara

KİMSEYİ DÜŞÜRMEYECKLER !!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
52
Cevap
0
Favori
1.076
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar çok yaşlı değilim 23 yaşındayım ama bazı şeyleri bilicek kadar yaşadım türkiyede, direk konuya giricem diyorum ki 3 büyüklerden hiç birisi ne yaparsa yapsın küme düşmez bu ülkede ne bjk ne fb, herşey kılıfına uydurulup devam eder. Hatta dahada ileri gidiyorum, daha önce bu forumda hiç yapmadığım bişey yapıcam, beşiktaş yada fener küme düşürülürse bir ay banliycam kendimi, verdiğim sözüde tutarım.benle iddaya girmek isteyen varsa buyursun girelim, iddaya giren kimse olmazsada ben kendi kendimi yinede banlarım.

karar ne zaman dendi ? 15-20 ağustos dimi ? tamam hep birlikte kararı bekliyoruz, eğer bişey olurda online olamazsam lütfen yöneticilerden biri 15-20 ağustos arası küme düşme cezasının uygulanması durumunda beni banlasın.

Not: eğer tutupta ocak ayında fln yada bundan 2 yıl sonra küme düşerse iddam geçerli değildir artık ben bu süreç için söyledim.

küme düşürme olayını federasyon yapar mahkeme karışmaz, onuda yapsalar yaparlardı ztn.mahkeme kim içerde kalcak kalmiycak onu halleder.

son söz: iddaya giren varsa buyursun

• bu süreçte hiçbir zaman direk fener küme düşürülmelidir gibi bişey söylemedim, hep mahkeme belgeleri ve sonucunu beklemek gerektiğini söyledim.

ama barış etrül gibi yılların fenerbahçelisi ve fenerbahçe kongre üyesi biri bile, bir sorgulama sonucuna ulaştığını be gördüğü belgelerin çok açık ve net olduğunu söylüyosa ciddi bişeyler var demektir.

yinede kanıtlar barış ertülün söylediği gibi açık ve net ise dahi bende kimsenin küme düşeceğine inanmıyorum. türk futbolundan soğıumuştum zaten, bu olayında üstü örtülürse artık hiç izlemem.
  • Ftubol disiplin talimatında şike yapan veya teşivk primi yollayan takımların cezası çok açık. Küme düşürülmek. Aksi bir karar, talimatın uygulanmaması demek
  • Merak etme er ya da geç düşülecek. Kanıtlar çok net.
  • ya bu kanıtlara nasıl ulaşıyorsunuz.
    benimlede paylaşırmısınız.
    yada burada ifşa edin bi okuyalım.
  • dikkat ederseniz fenerbahçe düşürülmez demedim 3 büyülerden kimse düşmez diyorum, kanıtlar fln kitabına uydurulur cezalar şahıslara uygulanır benim görüşüm bu.

burası türkiye sözlerim çokda sıradışı gelmiyo bence kulağa.
  • quote:

Orijinalden alıntı: zurna

ya bu kanıtlara nasıl ulaşıyorsunuz.

Medyaya yansıyanlar bilgilerin hepsi de %100 doğru denilmiyor. Ama %100'ü de yanlış veya devletimizin uydurması da değil. Bilgi kirliliği herkesin kabülü ama basına yansıyanların hepsi de yanlış veya uydurmaca demek de saflık olur kanımca.

Medyaya yansıyanların %10'u bile doğru olsa temiz futbol sevgisi olan kişiler için yeterli olacağını düşünüyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ERPmühendisi -- 8 Ağustos 2011; 9:54:08 >
  • hocam ülke basınına güvenmek yapılacak en büyük hata.
    araştırmacı gazetecileri ya vurduk ya bombaladık ya içeri attık yada yurt dışına kaçırdık.
    elde kalanlarla da anca magazin yapılıyor.
    ben basında çıkan hiçbir habere inanmıyorum.
    temiz futbol sevgimin baltalandığı konusunda yerden göğe kadar haklısın.
  • kesinlikle basına bende inanmıyorum... Aziz Yıldırım'ın hapise girdiğinde çekilmiş fotoları bile basına sızmışken nasıl oluyorda hiçbir belge gösterilmiyor...

hep dedim yine diyorum... bu şike olayı başka konuları örtbas etmek için haftalarca gündemde...
  • quote:

gerek bu konuda gerekse başka konularda yazdim, barış ertül diyor sorgulama ses kaydının yazıya dökülmüş haline ulaştım diye. ben onun yalancısıyım ki bu adam senelerin fenerbahçe kongre üyesi.

tabiki kanıtlarda açık açık şike yaptık demiyor ama konuşmalardan herşey açıkça ortadaymış (barış ertülün kendi ağzıyla kullandığı sözler bunlar) tabi burda diyeceksinizki böyle kanıt olmaz, illa açık açık gösterilmeli şike yaptık diye ağızlarında duyulmalı... evet normal ceza hukukuna göre haklısınız, suç %100 kanıtlanmadan sanık suçsuzdur, ama küme düşürmeyle alakalı aynı şeyleri söyleyemem, uefa bu konuda modern ceza hukuğuna aykırı davranıyor, şike yaptığı ortada ise, %1 şüphen varsa bile bas cezayı diyor ki federasyon özerk olduğu için böyle bir karar verebilme yetkisine sahip ama düşüreceklerine bende inanmıyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: 01001101

quote:

gerek bu konuda gerekse başka konularda yazdim, barış ertül diyor sorgulama ses kaydının yazıya dökülmüş haline ulaştım diye. ben onun yalancısıyım ki bu adam senelerin fenerbahçe kongre üyesi.

tabiki kanıtlarda açık açık şike yaptık demiyor ama konuşmalardan herşey açıkça ortadaymış (barış ertülün kendi ağzıyla kullandığı sözler bunlar) tabi burda diyeceksinizki böyle kanıt olmaz, illa açık açık gösterilmeli şike yaptık diye ağızlarında duyulmalı... evet normal ceza hukukuna göre haklısınız, suç %100 kanıtlanmadan sanık suçsuzdur, ama küme düşürmeyle alakalı aynı şeyleri söyleyemem, uefa bu konuda modern ceza hukuğuna aykırı davranıyor, şike yaptığı ortada ise, %1 şüphen varsa bile bas cezayı diyor ki federasyon özerk olduğu için böyle bir karar verebilme yetkisine sahip ama düşüreceklerine bende inanmıyorum.

Bir cok hukukcuda dusuremezler diyor,kime inanalim,

• quote:

Orijinalden alıntı: darkingfb

quote:

Orijinalden alıntı: 01001101

quote:

Bir cok hukukcuda dusuremezler diyor,kime inanalim,

söylediğim gibi zaten modern hukuğa göre adamın telefonda açık açık ŞİKE YAPTIM! BASTIM PARAYI ALDIM MAÇI VARMI LAN! demesi gerekiyor kanıt olması için, ki hiçbi aptal böyle söylemez. ama uefa böyle yapmıyor, şike olduğu belli ise düşür diyor.

• aman senin forumdan kendini banalaman da çok önemli mesele, n'olur banlama.
  • UEFA var işin içinde.
  • quote:

Orijinalden alıntı: SPaCeLoRD

aman senin forumdan kendini banalaman da çok önemli mesele, n'olur banlama.

ya arkadaşım bi sus konuyla ilgili bi yorumun varsa buyur dinlerim, saygı duyarım ama görgüsüzlük yapmayalım lütfen.
  • quote:

Orijinalden alıntı: inonu88

quote:

ya arkadaşım bi sus konuyla ilgili bi yorumun varsa buyur dinlerim, saygı duyarım ama görgüsüzlük yapmayalım lütfen.

gayet konuyla akalı bi mesaj benimki :)

yok kimse düşmemziş te düşerse kendini banlarmış ta, bekleyip görecekmişiz de falan. çok ta umurumda senin kendini banlaman
  • quote:

quote:

quote:

yok kimse düşmemziş te düşerse kendini banlarmış ta, bekleyip görecekmişiz de falan. çok ta umurumda senin kendini banlaman

ya arkadaşım ramazan ramazan kimseyi kırmak istemiyorum, teşekkür ederim görüşünü belirttiğin için ne diyim artık.

• quote:

quote:

quote:

Umrunda değil madem girip de ne yazıyorsun yahu Laf ola işte.

• Federasyon düşürmezse cezasını ilerde çeker işgüzarlık yapanın sonu er geç belli
  • Şike varsa bir takımı düşürdüğün zaman bunun nedenlerini insanlara anlatabilirsin.
    Çünkü ortada kanuna aykırı küme düşürmeye sebep olacak nedenler var.

Peki şike olduğu zaman bunun cezası belliyken söz konusu x takımı küme düşürmediğin zaman
    bunu insanlara nasıl anlatacaksın?
    Bence bu, bir takımı küme düşürmekten çok daha zor, sonuçları çok daha vahim bir durumdur.

Düşünsenize takımların şike yapmalarına rağmen, bunun cezası son derece ağırken bunun yerine göstermelik
    ufak tefek cezaların verildiğini.Türk milleti cahildir yani daha doğrusu eğitim seviyesi biraz düşüktür
    duygularına hitap edildiğinde kolay kandırılır ama bu kadar da saftirik değildir.

Hangi güç insanların adalete olan inancının sıfıra inmesine , futbol sevgisinin nefrete dönüşmesine
    her maçta insnaların birbirine girmesi ölümlerin olmasına, diğer takım taraftarlarının abonelikleri iptal ettirmesine
    dolayısıyla her türlü gelirin düşmesini göze alabilir ki?

Benim de aklıma geliyor punduna oturturlar bişeyler bulup küme düşürmezler diyorum ama yok
    sonuçlarını düşünce oluşacak kaos ortamından dolayı kaba etleri yemez diyorum.
    Bir de bunun hükümet, uefa ve derin trabzon yönü var.Şehir olarak küçük ama diğer derin yönleri bayağı gelişmiş bir şehir.

Bu dediklerim şikenin kanıtlamasına bağlı.
    Bunlar safsataysa zaten sorun yok lige aynen devam.

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.