Bildirim
Kimya,Biyoloji Fizik bolumleri
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Temel bilim akademiye yönelmeyeceksen okunmaz temel bilimler bilim insanı olmak için okunur onun içinde yurt dışı şart türkiyedekilerin çoğu öğretmen oluyor iyi olursan çok iyi yerlere gelebilirsin youtubedan furkan öztürke bak bilkent fizik mezunu harvardda doktora yapıyor
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-2BA6261ED -- 23 Nisan 2019; 20:46:40 > -
Formasyon alinip mi oluyor ogretmen? -
Neden -
Hocam genelde öğretmen oluyorlar formasyonla. Yani akademik kariyer de yapılabiliyor da çok zor. "Acaba hangi laboratuvarda çalışayım" diyemiyorsun çünkü sayısı çok az. Mesela biyoloji, kimya gibi bölümlerden mezunlar hastanelerde, fabrikalarda çalışabiliyor. Ama o da yukarıda arkadaşın dediği gibi sağlam okullardan lisans istiyor. Yoksa rastgele bir yerde okuyup formasyon alabilirsin; işini KPSS'ye bırakırsın veya özel ders verirsin. -
Kpss puanlarida yuksek diyorlar. Bu dershanelerda calisanlar peki bu bolumlerden mezun olup atanamayanlar mi -
Anladim odtu gibi universiteler tutsa zaten bolum tercih ederim siralamasi dusuk diye tercih etmeyi dusunuyordum ben
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X