quote:Orijinalden alıntı: Sert_MuslumanÇık bi daha gir o zaman düzeliyorpr yapmaya git herhangi bir itemini rpr yap,sonra esc ye bas, ben öyle düzeltiyorum
quote:Orijinalden alıntı: radyasyo_NKnight uzmanı olmak gerekmiyor cevabı bilmek için çık gir düzelir knıght uzmanı
quote:Orijinalden alıntı: Oppotun1st_knıght uzmanı Alıntıları Göster ya da optionstan show mouse ye tıkla belkide odur
quote:Orijinalden alıntı: Oppotun1st_knıght uzmanı Alıntıları Göster quote:Orjinalden alıntı: knight_canavarı knıght uzmanı imzan ne oyle yaw bi de knight uzmanından yardım isteyen ark sen pcyi doktora gotur
quote:Orijinalden alıntı: coskunbaquote:Orjinalden alıntı: knight_canavarı knıght uzmanı imzan ne oyle yaw bi de knight uzmanından yardım isteyen ark sen pcyi doktora goturAlıntıları Göster Yaptığım hesaplara göre 1x.56y+98z......Çık gir oyuna düzelsin
quote:Orijinalden alıntı: :LorD_Kqdirrpr yapmaya git herhangi bir itemini rpr yap,sonra esc ye bas, ben öyle düzeltiyorumAlıntıları Göster quote:Orjinalden alıntı: :LorD_Kqdir rpr yapmaya git herhangi bir itemini rpr yap,sonra esc ye bas, ben öyle düzeltiyorum +1 Bende böyle yapıyorum.
quote:Orijinalden alıntı: XsiperXquote:Orjinalden alıntı: :LorD_Kqdir rpr yapmaya git herhangi bir itemini rpr yap,sonra esc ye bas, ben öyle düzeltiyorum +1 Bende böyle yapıyorum.Alıntıları Göster çık gir düzelir
quote:Orijinalden alıntı: MavimsiDünyaçık gir düzelirAlıntıları Göster relog cık gir düzelir (İnşallah)
quote:Orijinalden alıntı: OrQuNrelog cık gir düzelir (İnşallah)Alıntıları Göster relog lazım sanan başka bişey paklamaz
quote:Orijinalden alıntı: Russianrelog lazım sanan başka bişey paklamazAlıntıları Göster adam daha yeni başlıo relog nerden bilsin
quote:Orijinalden alıntı: radyasyo_NKnight uzmanı olmak gerekmiyor cevabı bilmek için çık gir düzelir çık ama girmen biraz zaman alır çok ynayanlar başka bi yol söler belki die yazmış quote:Orjinalden alıntı: radyasyo_N Knight uzmanı olmak gerekmiyor cevabı bilmek için çık gir düzelir
quote:Orijinalden alıntı: metemençık ama girmen biraz zaman alır çok ynayanlar başka bi yol söler belki die yazmış quote:Orjinalden alıntı: radyasyo_N Knight uzmanı olmak gerekmiyor cevabı bilmek için çık gir düzelir Alıntıları Göster arkadasım baslıkta "KİNGHT UZMANLARI" yazıo ama
quote:Orijinalden alıntı: coskunbaarkadasım baslıkta "KİNGHT UZMANLARI" yazıo ama Alıntıları Göster sundriese git repair yapmaya gir sonra bir iki seyi tamir et sonra " x " e bas yukarda kapatma tusu var ya ona o zmaanduzelir
quote:Orijinalden alıntı: :LorD_Kqdirrpr yapmaya git herhangi bir itemini rpr yap,sonra esc ye bas, ben öyle düzeltiyorumAlıntıları Göster quote:Orjinalden alıntı: :LorD_Kqdir rpr yapmaya git herhangi bir itemini rpr yap,sonra esc ye bas, ben öyle düzeltiyorum eet.doqru bende öle yapıyorum cıkmana gerek yok
quote:Orijinalden alıntı: Zeberu5quote:Orjinalden alıntı: :LorD_Kqdir rpr yapmaya git herhangi bir itemini rpr yap,sonra esc ye bas, ben öyle düzeltiyorum eet.doqru bende öle yapıyorum cıkmana gerek yokAlıntıları Göster ya arkadaşlar oyundan çıkıp baştan girmesini bende biliom ama yine düzelmio başka çare verin söylerseniz mutlu olurum
quote:Orijinalden alıntı: SagopaCezaya arkadaşlar oyundan çıkıp baştan girmesini bende biliom ama yine düzelmio başka çare verin söylerseniz mutlu olurumAlıntıları Göster evt regol ne arkadaşlar