< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 4Vagrant -- 16 Temmuz 2020; 14:45:55 > |
Bildirim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 4Vagrant -- 16 Temmuz 2020; 14:45:55 > |
Sıcak Fırsatlar'da ne zaman Bilendenal içeren konu olsa ya siz açmış oluyorsunuz ya da yorumunuz oluyor. Fazla memnun kalınca firmanın gönüllü forum temsilcisi(!) olmaya karar verdiniz galiba.
https://forum.donanimhaber.com/search_verification.asp?phrase=bilendenal&criteria=OR&sortMethod=d&timeframe=%3E&timefilter=0&author=Killanici_Adi&forumid=ALL&topicreply=both&message=both&language=single&top=1000&minRank=0&submitbutton=+Tamam+ Ek:https://www.google.com/search?q=killanici_adi%2Bbilendenal+site%3Aforum.donanimhaber.com |
Tutturmuşlar bir Samsung gidiyor. Her Evo serisi diskte kapasitesine göre belli bir SLC önbellek var. Yazma işlemine başlandığı zaman önce bu hızlı SLC bölüme veriler yazılır, bu tampon kısım dolduğu zaman daha yavaş TLC NAND'lara yazma işlemi devam eder. Buraya kadar olması gerekeni yazdım ama Samsung Evo serilerinde SLC önbelleği disk kullanımda değilken bile doluyor. Kendim de bizzat aynı sorunu yaşadım ve baktığım onlarca yerli ve yabancı forumda aynı sorunu yaşayan birçok insanın olduğunu gördüm.
Kingston A2000 serisinin rastgele okuma hızı (ki gündelik kullanım için en önemli performans ölçütü) 970 Evo'dan daha iyi. Garanti ise Kingston da 5 yıl garantili. Burada Samsung al iyidir diyenlerin piyasada ne olup bittiğine baktığını sanmıyorum. Samsung bir dönem piyasayı domine etmiş olabilir ama şu anda birçok başarılı alternatif mevcut. Kingston KC serisi ise her yönden çok daha iyi Evo serisiden. A2000 serisi varken Evo serisine fazladan para vermek israftan başka birşey değil. Kingston'un satış sonrası desteği de Samsung'tan çok daha iyi. Samsung servisine yolunuz düşünce ne demek isteğimi anlarsınız. |
|
|
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 4Vagrant -- 21 Haziran 2020; 15:0:25 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bilgehankalkan -- 21 Haziran 2020; 15:37:6 > |
|
|
|
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MühendisMurat -- 25 Haziran 2020; 14:30:39 > |
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 4Vagrant -- 30 Haziran 2020; 1:14:0 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |